- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz GuruZone #2143 üzenetére
Apró UX frissítés.
A kezdő képernyőn egy kis fehér pont megy körbe-körbe szinkronizálás közben.
Ez emlékeim szerint még nem volt benne az előző Play-es verzióbaniPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
távcsőves
senior tag
válasz GuruZone #1359 üzenetére
Na, teszt megvolt. Mi Fit app-ban unpair, 3 telefonhoz és egy tablethez is szépen tudott csatlakozni. 4 kamu acc.-t készítettem. Viszont nekem csak pc-n sikerült az acc.-t csinálnom. Mi Fit app-ból ez nem ment végig. Amikor új acc.-hoz csatlakozott a Band, szépen 0-ázta magát, minden mért értéket elfelejtett. Azt viszont nem, hogy az Oled kijelzőn mit mutasson. Pl akku töltötség kijelzés megmaradt. Nagyon hasznosnak találtam a pulzusmérést. Azt hiszem, magamnak rendelek egy 1S-t.
Én a Banggood-t javaslom rendelni. Lepontozni, kuponozni. Ha nem lettem volna figyelmetlen, 8200Ft lett volna. (9100Ft helyett) Ez az ár már mindenféle hadisarc határ alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Boresz
tag
válasz GuruZone #1135 üzenetére
Szia GuruZone!
Ezt a funkciót, hogy programozható nem rég láttam én is Playen, már van is rá alkalmazás, igaz még nem próbáltam, hogy mennyire mükődik a mindennapi használatban:
https://play.google.com/store/apps/details?id=xtracer.miband2funcbuttonJelenleg nem ismerem a Mi Band 2 ennek a funkcióján a megvalósításához szüksége API-t, mert nincs egy nyilvános SDK, úgy kell kibogarászni a bluettooth kapcsolat elemzésével, de majd utána nézek, mert engem is érdekelne, hogy lehet programozni
-
DrAk3
csendes tag
válasz GuruZone #830 üzenetére
Mint már többen is írták: csak nyugalmi állapotban működik normálisan a pulzus mérő. Ezért az árért nem is kell többet várni!
[ Szerkesztve ]
-
válasz GuruZone #830 üzenetére
Ebben a pulzusmérő csak úgy működik megbízhatóan, ha a kar közben nyugalmi állapotban van, vagyis nem alkalmas folyamatos ill. sportolás közbeni mérésre. Ennyi telik egy olcsó aktivitásmérőtől.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia