Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
GuruZone #1359 üzenetére
Na, teszt megvolt. Mi Fit app-ban unpair, 3 telefonhoz és egy tablethez is szépen tudott csatlakozni. 4 kamu acc.-t készítettem. Viszont nekem csak pc-n sikerült az acc.-t csinálnom. Mi Fit app-ból ez nem ment végig. Amikor új acc.-hoz csatlakozott a Band, szépen 0-ázta magát, minden mért értéket elfelejtett. Azt viszont nem, hogy az Oled kijelzőn mit mutasson. Pl akku töltötség kijelzés megmaradt. Nagyon hasznosnak találtam a pulzusmérést. Azt hiszem, magamnak rendelek egy 1S-t.
Én a Banggood-t javaslom rendelni. Lepontozni, kuponozni. Ha nem lettem volna figyelmetlen, 8200Ft lett volna. (9100Ft helyett) Ez az ár már mindenféle hadisarc határ alatt van.
-
Boresz
tag
válasz
GuruZone #1135 üzenetére
Szia GuruZone!
Ezt a funkciót, hogy programozható nem rég láttam én is Playen, már van is rá alkalmazás, igaz még nem próbáltam, hogy mennyire mükődik a mindennapi használatban:
https://play.google.com/store/apps/details?id=xtracer.miband2funcbuttonJelenleg nem ismerem a Mi Band 2 ennek a funkcióján a megvalósításához szüksége API-t, mert nincs egy nyilvános SDK, úgy kell kibogarászni a bluettooth kapcsolat elemzésével, de majd utána nézek, mert engem is érdekelne, hogy lehet programozni
-
DrAk3
csendes tag
válasz
GuruZone #830 üzenetére
Mint már többen is írták: csak nyugalmi állapotban működik normálisan a pulzus mérő. Ezért az árért nem is kell többet várni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- eFootball
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest