- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Most segítsetek rajtam!
Valaki tud pontos infót, hogy a SmartShop milyen garanciát ad? Az árukeresőn "gyártói garancia" van feltüntetve, ezért rákérdeztem, és azt a választ kaptam, hogy "forgalmazói garancia" van rájuk, elírás történt..
De az itthoni forgalmazó a Wayteq nem? Nekem ez így jó is lenne, de a drága ügyintézőknek lövésük sincsen róla, hova szokták küldeni a telefonokat szervizbe, amit nehezen hiszek..
Most nem tudom, hogy bízzak bennük, hogy a wayteq csinálja és nem postázzák külföldre, vagy várjak és rendeljem inkább a Turbadonál?
Help meeee! -
válasz
dragonfx #698 üzenetére
Az előző hsz-ben úgy tűnt, hogy A2 lite van terítéken, mert annak messze gyengébb a kamerája, mint a N5-nek.
De ha A2 és nem lite az opció, úgy már értem. (Csak akkor meg az árra hivatkozás volt furcsa, de gondolom csak nem volt jól tagolva a mondatod)Jó lenne a Poco F1 az A2 kamerájával és a Note 5 árával
De csak ha az első kettő teljesülne, már örülnék. De az majd az upgrade változat lesz.
-
-
-
kelly416
veterán
Én a note 4-re tettem RR romot, mert valahogy nem tudtunk megbarátkozni a miui-val. Most vettem egy A2 lite-ot... hát ha a miui-t nem is, de a RR romot visszasírom.
No %-os akkujelzés, csak ha lehúzod az értesítési sávot, felejtsd el, hogy felcseréled a vissza és alkalmazásváltó gombokat nem tudtam még eltűntetni a gombokat alulról, és videó kivételével kb. mindig ott vannak, 2cm-t kitakarva a kijelző aljából... azt hittem, a stock droid egy pöppet rugalmasabb. De nem baj, ezekkel megtanulok együtt élni. Egyelőre. -
G4RWIN
tag
Valaki használt közületek Mofi "szövet szerű" tokot?
Nagyon tetszik és jókat írnak róla, de többen írták feedbackben, hogy nem mágneses.
Utóbbi is fontos lenne. -
Valahogy sejtettem, köszi, tárhelyből elég a 64Gb.
Ez a Xiaomi p F1 kimaradt eddig, de nem hangzik rosszul. A műanyag ház engem nem zavar, tokban tartom amúgy is a gyerkőcök miatt a telefont. A 4000 mah akku szintén pozitív, a notch meg hát nem tom, ha van fekete theme, akkor nem gond. A kérdés, hogy a kamera milyen az A2höz képest, illetve, hogy a módosított miui mit tud a stock droidhoz képest. Nincs nagy bajom a miuival, de bevallom azért ez az egyik ok, amiért váltanék A2re.
-
Bagoly01
senior tag
Hát most elkezdtem gondolkodni ezen a Poco F1-en. Kamera terén A2, vagy Poco f1? A hardver az nem kérdés.
-
Breki
veterán
válasz
TaylorPro #676 üzenetére
Ezeket honnan veszed?
Kb 3000 rendelés után egy beázott csomagom volt. Télen és ott is csak a külső csomagolás ázott át.
Tablettet, telefonokat, de meg a Bluetooth füleseket biztonságos belső levegő borításos csomagolásban küldik, jobb helyeken európai raktárból is ami azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy egy hét alatt itt van. Szóval továbbra se értem milyen vámról és macerás kiküldésről beszélsz. Több tablettet és telefont rendeltem mar külföldről másoknak is és általában külön futár hozza. Ne terjesszünk már rémhíreket!
-
TaylorPro
addikt
válasz
dragonfx #672 üzenetére
Már párszor leírtam. 1 év gyártói. Ami annyit jelent hogy jelenleg a Wayteq a hivatalos importőr. A Most pesten nyíló mi store is lényegében rajtuk keresztül üzemel.
Aki meri vegye külföldről. Aztán ha elázott a csomag és bukja a garit, meg a kiküldés is macerás akkor vállalja be azt is.
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
dragonfx #664 üzenetére
1 év gyártói, vagy két év bolti. Mindenki döntse el neki melyik ér többet. Én MM-ben vettem az A1-et 2 éva garival. Azért az MM nem nagyon szarakodik. A kisebb boltok már igen.
Néztem most a Turbadot. A prémium csomagjuk nem rossz, ha zökkenőmentesen minden úgy van ahogyan ígérik.
-
G4RWIN
tag
1 év garanciát kaptam csak.
Szerintem a laptopszalon megbízható hely, elvileg probléma esetén nem javítanak hanem adnak új készüléket, ezt mondták. Én is úgy tudom,hogy a hivatalos gari egy év.Viszont ha tudom ezt a pocophone árat, megjelenést, akkor valszeg megvárom...
-
Zvezda
tag
Most a Turbadonál 76 ezer forint, két év garival. Talán ez a legjobb ajánlat most
-
TaylorPro
addikt
Likestore gyártói Wayteq garival adja. Beszéltem velük telón, azóta ki is írták. Árban jók nagyon. Laptopszalon bolti gari és vannak érdekes értékeléseik.
-
Viper26
nagyúr
Bluetooth füles másnál állítja a media hangerőt a telefonon? Nálam nem.
-
válasz
dragonfx #653 üzenetére
Én céges laptopokat már nagyon régóta tőlük veszek (budai bolt) és sose volt velük gondom, szerintem nem egy eltűnős GSM shop szintjén vannak.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy gyakorlatban számít a 4 vs 6 Gb ram? Illetve a szokásos, hogy üveglapból ki milyet rendelt hozzá? A tok gyártók meg gondolom alkalmazkodtak a baromira kilógó kamerához és hozzá vastagították a tokot, így ott a szokásos gyártók (IMAK, NILKIN,MOFi stb.) jók.
-
Ryoo
senior tag
Az MI távirányító appot rá tudta valaki programozni UPC settopboxra? Mert én nem találok olyan típust, amire rá lehetne hangolni.
-
dragonfx
veterán
aha
amugy qc3 és qc4 között mi a különbség?
farokhosszabító csak? 1 óra 95% elg jo.
mert ugye indiába azzal adják ki.
de mondjuk ez buziság nem gyorstöltőt adnak hozzá.aha hát ez az oldal irto hasznos ez a hsz.t hogy tudnám lementeni? küld már el privibe is nekem.
amugy egyik blitzwolfon itt is 2 halálfej van.de most megnéztem ali.n te jó ég hány márka van qc3as töltővel.kábelekről nem is beszélve.jo rááltak a kinaiak erre is....
-
Saccco
nagyúr
válasz
dragonfx #654 üzenetére
Ez nem és valószínűleg a Doogee sem. Az itt két nagy halálfejjel megjelölt példányoknál már előfordulhat, esetleg csak simán megráznak. Nem olyan nagy márka, csak egyike azoknak, amelyek normális minőségű töltőket gyártanak.
Minden gyorstöltés rontja az élettartamot.
Nem mértem meddig tölt, csak azt vettem észre, hogy hamarabb végez, mint az OPO-m.
-
jansky1
senior tag
Üdv. Szerintetek mikorra várható ezeknek az újabb készülékeknek a tesztja MA-n? Mi 8, Mi A2. stb..?
-
Breki
veterán
-
Raruh
tag
Akkor szép sorjában, mert kb mindenhez hozzá szeretnék szólni
Sajnos minden töltőnél előfordulhat probléma, a legjobbaknál is. Nekem a második eustockos Redmi 3 Pro-m töltője durrant el egy éjszaka. Pukkanás, pici égett szag, lenyomta a kismegszakítót. Telefonnak semmi baja, jeleztem feléjük a problémát (2 héten belül volt), 2 napon belül hozta a futár az általuk forgalmazott Tronsmart 2A töltőt ingyen és bérmentve, szóval innen is nagy pacsi, és mély meghajlás nekik. (még ha csúsznak a beszállítóik is...)
Az általad linkelt töltő tesztben, ha jól értelmeztem, azt fedezte fel a srác, hogy a QC3 igazából nem ad nagyobb áramerősséget/feszültséget a telefonra, csupán a szabályozással nem engedi, hogy melegedjen a telefon, így képes gyorsabban töltést felvenni
(Nekem A2 Lite lesz, szóval a 4000mAh-t tovább is kell tölteni, mint a 3000-et)
Végül a SIM kártyához:
Én kb 2 éve cseréltettem a T-ben a kártyámat, akkor emlékszem, hogy volt valami idő limit, hogyha azon belül nem volt cserélbe, ingyen adtak egy másikat, különben fizetős volt. szerintem már akkor is volt pár modell, amik nano simet használtak, de sajnos az enyém is csak micro sim-re volt preparálva, szóval én is neki fogok veselkedni egy ollóval és az általad linkelt sablonnal a kártyámnak csütörtök este
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest