- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Az világos, de a vezetőség akkor azt az infót adta, hogyha különböző embereknek válaszolunk
akkor nem szükséges egy hozzászólásba a név megjelölésével válaszolni, hanem ezentúl különböző embereknek mehet külön, szerkesztési időn belül is.Ezért csinálom azóta így. Szóval akkor legyen egyértelmű a felsőbb utasítás. Vagy te most kinek a nevében beszélsz?
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
A2 Lite kamerájáról nincs valami jó teszt?
Aki használja, milyen képeket, videókat csinál?Samsung A3 2017-et használok cégesként, ahhoz hasonlítanám...
Köszi.
-
Breki
veterán
-
nyaxi00
lelkes újonc
Hello.
Érdeklődnék olvastam a fórumot, többen írják, megvárják az eustock-nál legyen kapható.
Ennyivel olcsóbban adnák majd szerintetek az a2-t, hogy megérjen várni még 2 hetet akár?
Most elég kicsi a választék náluk telefonból, de amit látok az 2-8%-kal alacsonyabb, valamelyik meg drágább, mint árukeresőn.
Más kérdés: Turbadorol vagy likestoreról ajánlott rendelni? Mert mindkettőt olvastam itt, és 2-3 ezres eltérés van, az jelentéktelen. -
Breki
veterán
-
natë
nagyúr
A Lean launchert ajánlom mindenkinek a gyári helyett. Nagyon jó!
-
dragonfx
veterán
Na ma elmentem mi store.ba tapiz i.total meggyozott.a2 lesz.fekete.de kell a 64 es ami ki volt rakva 21, volt haszbalatban.
A2ite.on zavar a notch.engem.igy kepeken nem zavart de elobe irro idegesito.
Ugyanezt tudom a mi8rol elmonda i.nem esek hasra told.a2 on valahogy nem zavaro.
Am a mix2s brutal jo.dehat na 2* annyi.mistore.ba draga is.
Ami meg kiprobaltam A pro hd fules.hat navyon uristen ksll egy olyan. 😊👍Rn5 sokkal keveybbe tunik minoseginek.tul nyulanknak hat.
Aki amugy olcso de jo xiaomi telot akar a redmi6, egesz jo.minoseget kelt. -
Šolaire
veterán
Szerdán nekem is jön egy A2 feketében. Kamera nagyon érdekel milyen. 😊
-
TaylorPro
addikt
FM rádióhoz próbáljátok ki ezt. Magisk modul. Lite verzióhoz.
-
Zvezda
tag
Na megrendeltem. Szerdán érkezik ha minden igaz
. 64 gigás feketét rendeltem végül, szerintem nem éri meg a felárat a 128 gigás
-
Most akkor tényleg zárjátok le ezt a ki-hol veszi témát!
-
kelly416
veterán
válasz
Kovács Zoli #860 üzenetére
A Note 4 is és az A2 lite is pár mp-ig tököl néha, de kijelzőfeloldásnál tökéletesen jó fényerővel ébred. A Note 4-en a RR rom ezt kiküszöbölte, úgyhogy valami a szoftverben van, ami kissé késleltetve dolgozik. Ezt a xiaomitól kellene megkérdezni, miért teszi bele a késleltetést.
-
Kovács Zoli
tag
Mi a2 és mi a2 lite-nál működik rendesen a fényérzékelő szenzor? Eddig minden Xiaomi telefonomnál másodperceket tökörészett, hogy beállítsa a megfelelő képernyő fényerőt.
-
natë
nagyúr
Van aki már felpattintotta a Gcam-et?
-
laslie92
senior tag
-
Breki
veterán
válasz
fateless #850 üzenetére
Okés, csak saját szobabelsőt nem akartam nyilvános helyre kitenni kitakarás nélkül. Most egy ilyet tudok, ha jó, holnap tudok nagy belső teres régi épületest is feltenni
De tükörreflexes géphez szoktam itt csak nyomom a gombot, semmi beállítás, csak ahogy jön ez látszik is azért gondolom.
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #847 üzenetére
Augusztus 27-31 között az év második legnagyobb leárazását tartja az AliExpress. Akár 50%-al alacsonyabb áron juthatsz hozzá a Top márkákhoz egy remek nyárvégi akció keretében!
Hasonló mértékű akcióra hónapok múlva számítunk ismét! Ezért javasoljuk, hogy egy kattintás erejéig nézd meg a kedvenc márkád nincs e leárazás alatt:
Őszintén, fogalmam sincs, de az Ugreen jó márkának számít és más kábelekben és töltőben elég ajánlott és kedvelt szokott lenni!
-
Breki
veterán
Milyen tapasztalat kellene?
Milyen mindenki?
Nekem meg az az ócska ha valaki naponta többször leplezetlenül reklámoz egy céget. Többen pl. máshonnan vesszük mégse írjuk be naponta.
De köszönöm a minősítést.
Viszont mint írtam ez offline itt zárjuk és térjünk rá vissza később
Inkább a rádióról beszéljünk próbálta valaki a korábban linkelt parancsoló is módszert? Én megcsináltam, de nálam nincs 35-ös pont.
-
Breki
veterán
válasz
yondaime71 #832 üzenetére
Szerintem ha adapterrel hallgatunk zenét, tölteni nem lehet a telefont..ez is zavarhatja őket, meg hogy az átalakítót mindig maguknál kell tartaniuk, ha kedvenc füleseik akarják használni. A Bluetooth füles meg még nem olyan minőségű, mint a vezetékes, drágább és azt is tölteni kell.
-
yondaime71
csendes tag
Több órát töltöttem az A2-ről készült youtube videók tanulmányozásával de a legtöbb komment mind az volt hogy inkább Note 5-öt vesznek mert azon van jack meg sd kártya foglalat, na de kérdem én, ha a jack dugót annyiból megoldja mindenki hogy a gyárilag kapott átalakítót bedugja, akkor mire fel ez a nagy felháborodás?
Valamit én néztem be vagy csak ennyire lusták az emberek?
-
Zvezda
tag
Irtam a Xiaominak, 79.900 a hivatalos boltban a 64 gigás. Szóval marad a Turbado
-
-
laslie92
senior tag
Sziasztok A2 az sztereo lenne?
-
vick33
tag
válasz
laslie92 #822 üzenetére
Sziasztok, beléptem a csapatba egy 64-es verzióval és nagyon elégedett vagyok vele. Huawei p9 lite 2017-et váltott. Sokat gondolkoztam hogy Honor 10 legyen helyette, de most már nehezen tudom elhinni, hogy +50k-ért az jobb döntés lehetett volna. A rendszer nagyon gördülékeny a fényképező jó, és az aksi is hoz 5óra SOT-ot
-
Breki
veterán
Xiaomi Mi A2 Hidden Features Tips & Tricks
-
laslie92
senior tag
Beléptem a csapatba egy 128 as verzióval idáig tökéletes
-
kelly416
veterán
válasz
laciba77 #626 üzenetére
Ez fél siker. Sikerült a gombok sorrendjét megvariálni, sőt, még plusz gombokat is sikerült betenni, így most van power és flashlight gombom is a két szélén, szóval jó a cucc és működik is. Sőt, el is tünteti a gombsort, alulról felfelé simítással lehet előcsalni, de a chrome kihasználja, a qiuckpic pl nem.
Pl. belenagyítottam ebbe a képbe, és ott maradt a fekete sáv a kép szélén. De sebaj, nagyon köszönöm, sokkal jobb lett, mint volt, és még adb-m is lett a gépen, sőt, tanulgatom a használatát. -
natë
nagyúr
Próbáltátok az arcfelismeréssel nyitást? Frankón működik.
-
Breki
veterán
Mivel volt róla szó korábban.
115-ért adják!
[kép] -
natë
nagyúr
Ha valaki fastboot romot akar flashelni, kösse fel a gatyót, tegnap 3 órát szívtam vele (lehet, hogy többet is).
-
DarkByte
addikt
Bocsi ha esetleg ez már megvolt válaszolva.
Akinek már van A2-je, attól kérdezném, hogy ha fel van téve rá a hozzá járó bumper, ami a dobozában van, akkor mennyire emelkedik ki a kamera a hátlap síkjából és mennyire billeg a hátlapjával asztalra téve ha úgy nyomkodva van?Előre is köszi a választ!
-
A lakásban is tudnál majd képeket készíteni? Engem sokkal jobban érdekelne a szűrt fénynél, nem tökéletesen megvilágított tárgyak esetén készült fotók minősége, beltérben, rosszabb fényviszonyok között (csak ne makrókat). A zajosságról, vonalélességről mindenképp többet mond el.
-
Saccco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest