- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Megérkezett.
-
-
Viper26
nagyúr
-
ottoyes
senior tag
..szeretnék egy A2 lite-ot!..😎
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
BF körül szeretnék majd új telefont venni, szerintetek A2-est érdemes venni, vagy maradjak a célbavett Honor 10-nél?
Ha egyik sem lesz akciós akkor az A2 mindenképp olcsóbb, és nem tűnik rosszabb választásnak. Kamera annyira nem érdekel, inkább bírja ki egy napig akksival, 1 óra zenehallgatás, folyamatos BT összeköttetés Mi Band 3-assal, és kb. napi 3-4 óra SOT lenne a cél. + hosszabb utakra jó lenne gamelni is valamitSegítséget előre is köszi!
-
-
nikilauda
senior tag
[link].
Kékestető, automata mód. -
belan
addikt
Hello azt szeretném meg kérdezni valaki használ A2 össze szerelès milyen nem recseg ropog ha egy kicsit erősebben meg fogja a ember ? Mert van családba egy xiaomi S2 az kicsit recseg ha erősebben meg fogom . Mert szeretnék venne egy xiaomi a2.
-
-
Saccco
nagyúr
Sose próbáltam még, van lehetőség alapból ujjlenyomattal alkalmazást zárolni?
-
törölt tag
válasz
dragonfx #418 üzenetére
Kérdezted, hogy milyen a type-c - jack átalakítóval a hang minősége.
Azt kell mondanom, hogy semmi extra, alapzajt nem hallani, a hangerő egész jó, de max hangerőn is hallgatható.
Mindez egy Sennheiser Momentum fülbe dugható fülessel tesztelve.
Ha beszerzel hozzá 1-2 equalizer appot, akkor kiváló muzsikát lehet belőle kihozni. -
Xmister
senior tag
dragonfx kért néhány fotót privátban, de megosztom mindenkivel, hátha más is kíváncsi: [Google fotók] (Érdemes letöltve nézni őket)
-
Viper26
nagyúr
Holnap érkezik a 6/128-as, kíváncsi leszek.
-
Saccco
nagyúr
Azért derék SoT-ok jönnek ki. Figyelembe véve a 3000-es akkut (Mi A2).
-
válasz
dragonfx #418 üzenetére
Az általad felsorolt adatok nekem nem igazán mérvadók.
Az A1 f/2,2 értékéhez képest már a note 5 f/1,9 értéke is jó, de az A2 f/1,75-ös értéke még vonzóbb.
Itthon van egy Samsung S7 f/1,7-tel 12MP-lel, és persze a note 5 kamerája nem ér fel hozzá, különösen mélységben, de azért jobb a tapasztalat az A1-nél. (Hadd hangsúlyozzam ki: nem a tökéletes fényviszonyok között készült makró és tájkép a referencia, kérlek, hagyjatok az ilyen példákkal)A GSMARENA fotóösszehasonlító oldala gyenge fénybiszonyok esetén már valamivel mérvadóbb, de még jobban szeretem összevetni a kamerákat a gyerekeimen tesztelve. Eddig azt láttam konkrét ösdzevetéseknél, hogy a note 5 csak picivel gyengébb az A2-nél, de várok mások tesztjeire is (mert a 3000-es akku karcsú)
Aztán lehet, hogy nem várok, hanem meveszem a Nokia 7 plus telefont...
-
Xmister
senior tag
válasz
littlelion21 #421 üzenetére
Gyári opcióba nem futottam bele így hirtelen, viszont a [Nacho Notch] működik. (Amennyiben normál méretezésre van állítva a telefon, nekem kicsin van, így a status bar nincs olyan széles, mint a notch)
A kijelző feketéje nem teljesen egyezik meg a notch feketéjével, így ha nagyon akarod, így is észre tudod venni. -
Xmister
senior tag
Én is csatlakozom egy A2 Lite-al (4/64). Azért ez, mert kellett a 2 sim + SD, és ez tűnt a legjobb választásnak az itteni rémhírek ellenére is. Korábbi telefonjaim voltak: Redmi Note 3 Pro, Redmi 4X, így leginkább ezekhez tudom hasonlítani.
Eddigi tapasztalataim:
- Gyors. Kicsit féltem a 625-től, de csak Facebook görgetése közben találkoztam mikroakadásokkal. (Sokkal kevésbé észrevehető, mint az előző telefonoknál)
- Szép. A notch nem foglal nagy helyet, így a mellette lévő kijelző tényleg olyan hatást kelt, mintha a telefon egy nagy kijelző lenne. Az egész telefon egyébként nagyon minőségi benyomást kelt mind látszatra, mind fogásra.
- Van 5GHz Wi-Fi. Erről ellentmondásos infókat olvastam. Valószínűleg csak 'n' szabvány, de így is hoz 110Mbps körül le-föl egyaránt 3m-re egy Archer 7-től.
- Kamerától nem kell elájulni. Nem rossz, az előző telefonjaimnál jobb, de azért nyilván nem veszi fel a versenyt egy 300k telefonnal.
- Van infra, és MI távirányító, ha valaki használná ezt a funkciót.
- A 4000-es akku jól bírja, 25%-ot merült 6 óra altt, 2 óra képernyőidővel, amiben volt 20-30 alkalmazás telepítés/frissítés, komplett rendszerfrissítés meg fél óra beszélgetés.
- Telefonbeszélgetés hangminősége nagyon jó.
- Az egyetlen hiba amivel találkoztam, az az itt említett Play áruház bug, hogy első telepítés után újra kell indítani a telefont, hogy működjön az alkalmazások letöltése. -
Kari1
aktív tag
-
tolto
kezdő
Nem merek A2-őt venni 1 dolog miatt, pedig nagyon szeretnék..:-/
-Aki már vett A2-őt, megtudná mondani, hogy milyen az audio kimeneten (type c) a hangja? Az A1-é ugye tökéletes kristálytiszta minőségű volt és hangos, a DAC amit beleraktak nagyon jó minőségű, az A1-ben milyen? Mert ugye nagyon sok telefonnál halk, tompa kásás a minősége ha zenét hallgatsz az A1-hez képest.. Köszi!
-Akkumulátor kisebb mint A1-ben, nevetséges, nektek meddíg bírja az aksi? Hány óra SOT? A1-nél 6-10 óra SOT idő volt.
-
littlelion21
addikt
Sziasztok,
Az A2 Lite-on a notch álcázható/eltüntethető szoftveresen?
-
Ricardo
titán
-
-
Thom!
veterán
jól látom hiába android one rendszer, nem a gyári google camerát kapta meg a telefonok?
-
vacs
veterán
Hol kapcsolható be az akkumulátor százalékos kijelzése?
Értesítési sáv lehúz, fogaskerék ikon hosszan megnyom (gratuláló üzenet), majd a beállításokon belül, utolsó előtti menüpontra (Kezelőfelület-hangoló) rányom, ezen belül Állapotsor, itt az Akkumulátor alatt tudod beállítani. -
zslaci75
újonc
Sziasztok.
Készülék vásárláson gondolkodom. Xperia M5-öt nyugdíjaznám .
Mi A2 és Xperia XZ1 közt vacillálok. A két készülékhez kb egyforma áron jutnék hozzá ( a Sony-hoz Telenor hűségakcióval).
Átlagos felhasználóként nem látok nagy különbséget közöttük, bár nyers adatok alapján az XZ1 jobb készülék.
Mit gondoltok ti a következők alapján:
- a Telenornál 2 évet alá kellene írnom (ebben nem vagyok biztos hogy akarom e)
- az esetleges szervíz kérdés egyszerűbb a Telenornál (beviszem a ceglédi üzletbe a többit intézik)
- nagyon bejön a MI A2
- Sony párti vagyok, de a dizájn kissé idejétmúltSzóval van +/- érvem is . Összegben nem szánok rá 80k többet.
Előre is köszönöm,üdv:Laci
-
BuktaG
csendes tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Xiaomi A2 lite telefont, és az lenne a kérdésem, hogy belehet-e állítani, hogy a képernyőn látszódjon az akkumlátor százalékos töltötsége?(tudom ha lehúzom az állapotsort akkor látszódik) és még egy másik dolog, hogy a rezgés erejét lehet-e állítani?
Köszönöm
-
dragonfx
veterán
En a 4/32 6x es a 3/32 redmi6pro kozott gondolkodok.
Azert gondolom idovel ugyis jon custom room stb.De sok a +/- mindket oldalon.
6x:+ erosebb cpu,jobb kamera,+1gb ram,
- nincs jack,nincs microsd slot, kisebb aksi,arban +20.R6pro + van jack,van microsd slot, nagyobb aksi,kedvezobb ar.
- gyengebb kamera, -1 gb ram, gyengrbb cpu,Ti hogy dontenetek?
Kene latni tudni mennyi a kukonbseg a kamera kepek kozott.mert papiron eleg soknak kenne lennie.latszodnia kene...
A masik ha lesz custom rom miui stb. A 6x eseten microsd nelkul hogy flashelheto fel?csak pc.rol?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.
- Milyen TV-t vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Videó stream letöltése
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest