Szoftverfrissítéssel vesz jobb videókat a Mi A2

A Xiaomi-féle Android One-sorozat második generációját leplezték le néhány héttel ezelőtt, a Mi A2 Lite lett a Mi A1 képességeire hasonlító, olcsóbb darab, a Mi A2 pedig még szintén nem egy drága mobil, de sokkal jobban felszerelt, komolyabb eszköz lett. Ennek megfelelően a dupla kamerája is érdekes, a Sony szenzoraival dolgozik a hátoldal: 20 megapixeles IMX376 az egyik érzékelő, a 12 megapixeles IMX486 pedig a másik.


[+]

Az f/1,75-ös apertúra, az 1,25, illetve 2 mikronos szenzorpixelek önmagukban pozitív képet festhetnek a kameráról, ám a videózás kapcsán még többet is kapnak a felhasználók az eredeti ígéretnél: a 4K@30 fps és a 720p@120 fps felbontású és sebességű videók közé ékelődve érkezett meg az 1080p@60fps opció, ami az eredeti verzióban csak 30 fps volt, giroszkóp-alapú elektronikus képstabilizálással.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi A2 és Mi A2 Lite

    Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.

  • Lite verziót kap a Mi A2?

    Egy lengyel webshop belistázott egy eddig ismeretlen készüléket, méghozzá a hamarosan várható Xiaomi Mi A2 light verzióját.

  • Svájcban már listázzák a Xiaomi Mi A2-t

    Az egyetlen változás a Xiaomi Mi 6X-hez képest a felhasználói felület, ami természetesen a legfrissebb alapokon nyugvó Android One.

Hirdetés