- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
johnny82 #167 üzenetére
Most nézegettem a beállításokat és van egy olyan funkció, hogy ha felemeled a telefont rezeg, plusz van egy olyan is, hogy rezgéssel vagy hanggal jelezze 1-3-5-10-15 percenként az olvasatlan értesítéséket (Te állíthatod be, hogy melyik alkalmazás értesítései után jelezzen) [Beállítások --> Kisegítő lehetőségek --> Emlékeztető]
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
Burt1793 #143 üzenetére
Én nem láttam ilyen beállítást, és sima töltővel se próbáltam még tölteni, de gondolom az nem jelent neki gondot.
Amúgy a rendelt képernyővédő fóliák a tavalyi A5-höz voltak... hiába volt ráírva, hogy az újhoz készültek...
Vettem hozzá egy TPU Gel/Rubber tokot, amit szerintem csak buliba vagy túrázás alkalmával fogok rátenni, mert amúgy teljesen jellegtelenné teszi a telefont. -
aaronlukacs
csendes tag
1 óra 4 perc alatt 84%-ot pakolt bele a töltő repülő üzemmódban.
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #129 üzenetére
Ha valaki ragaszkodik az egykezes használathoz, akkor én sem ajánlom az A5-öt, mert egyrészt méret se mondható kicsinek, másrészt az üveg csúszóssága és a káva keskenysége miatt nehézkes egy kézzel használni (pedig nem mondanám kicsinek a kezemet).
Ne haragudjatok, hogy lassan jönnek a képek, csak el vagyok veszve, meg a T-kom is használhatatlan, ezért kellett flickr-re feltölteni a képeket (6).
[csak a 2016-os képek készültek a samuval]
(próbáltam mappába rendezni, de nem nagyon akarta a flickr, elnézést érte) -
aaronlukacs
csendes tag
Egy kis töltés: 22:00 - 40% --> 22:31 - 84% --> 22:53 97% (mobilhálózat volt csak aktív, wifi, gps off). Holnap végre kimozdulok, igyekszek majd lőni pár képet napközben és este is aztán megosztani.
-
aaronlukacs
csendes tag
A fenykepezot meg nem nagyon volt alkalmam tesztelni, nem jartam olyan helyen, ahol erdemes lett volna fotozni. De ahogy irtam korabban teljesen laggmenteseb dolgozik. Az akksi ideje szerintem valamivel jobb lehet az atlagosnal. Gyors toltes valoban nagyon gyors. Csajosnak nem mondanam, viszont csuszosnak csuszos az uveg hatlap miatt. Halozati problemam nem volt vele, egyszer se kapcsolt szet. Holnap ha lesz alkalmam lovok par kepet a varosban, aztan majd feltoltom.
-
aaronlukacs
csendes tag
Péntek óta használom (bár semmi különös vagy extra programot sem használok). Teljesen rendben van, mindenféle lagg nélkül megy. Az ujjlenyomat olvasó is egész jó pontossággal működik.
Már rendeltem is hozzá egy tokot és 6 képernyővédő fóliát, úgyhogy ha valakinek szüksége lesz rá, nyugodtan írjon. -
aaronlukacs
csendes tag
Most voltam a Samsung boltjában (Westendben) ki vannak állítva. A3 99.990 (vagy vmi ilyesmi), A5 129.990! Lehet holnap megveszem valamelyiket (inkább A5 felé hajlok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest