- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
#96302336 #198 üzenetére
Ha egyszer műanyag a háza, és még a keret is, akkor te minek hívod? Alumínium unibodynak? Nem, az az iPhone és a HTC10. Üveg, fém kerettel??? Neeeem, az a Samsung S7 és S7 Edge. Az Xperia XZ műanyag házban van, műanyag kerettel.
Itt a bizonyíték, meg lehet nézni. Szégyen 2016-ban ilyen "minőség".
-
Kroni1
veterán
válasz
#96302336 #110 üzenetére
Nekem volt Z1C, Z3C és most A3 2016.
Auto módban a Samsung messze leelőzi a Sonykat. A Z3C-nél még a Z1C is jobban fotóz egy kicsivel. Ha valakinek van ideje a beállításokkal tökölni akkor a Sony aláírom, hogy tud jobbat is készíteni mint az A3 Auto módban. De nálam a telefonnal elkövetett képekre nem jellemző, hogy állítgatnám az ISO-t meg a WB-t, stb. mikor valamit gyorsan le akarok kapni vele.
-
törölt tag
válasz
#96302336 #101 üzenetére
Ja, tudok olvasni akkor
Hát, mit mondjak? Rossz környéken laksz
Nekem egyszer esett betonra a telefonom, akkor pont volt rajta tok, és pont képes volt úgy gurulni, hogy a sarkokban lekopott a festék a L930 fém keretéről. Azóta úgy vagyok vele, hogy ott egye meg a fene, nem teszem tokba őket.
-
no more
veterán
válasz
#96302336 #96 üzenetére
Azok szar fotókat lőnek... Olyan telefont mondj, ami értékelhető képet lő és nem áll ki a kamerája.
Mellesleg üveg a kameralencse, nem műanyag, mint az általad említett készülékeken, semmilyen behatás nem érheti a kamerát, nem igazán fog karcolódni.
(#97) hiki75: +1! Mit nem adnék érte, de ezt már az S6 szerintem sosem fogja megkapni. Az amúgy is szar üzemidő még rosszabb lenne!
-
Pano
addikt
válasz
#96302336 #94 üzenetére
Nem, ilyen nem fordult elő.
Mázlista vagyok valószínű, de eddig egy telefonomon se esett semmilyen kár, pedig azért velem is megesett, hogy kiesett a kezemből. Annyit meg egy fém háznak ki kel bírnia, ha csípő magasságból esik egyet.
Ha nálam van vagy a farmer zsebemben van (nem a farzsebben! Tolvajoknak nyálcsorgató új trend), kijelzővel a combom felé néz, vagy ilyenkor kabát belső zsebben. Ha meg kiveszem akkor asztalon állványon van - kifordított régi kazetta tok- és szépen finoman bánok vele. Óvatosan teszem le stb.
Ha meg a kijelző törik be, az ellen meg egy tok se fog megvédeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest