- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
Kkromer #1529 üzenetére
Félve kérdezem, de ez a kijelzős téma? Nem lehet látni napsütésben? Ha kimész tűző napra és szembe tartod a nappal a telefont, akkor nyilván nem, de minden más helyzetben igen, tudja ezt ma már minden telefon kb (érdekesség, GSMArena kivette/kiveszi a kijelzőtesztekből a napfényben láthatósági tesztet, mert ma már a telefonok 99%-a olyan panelt kap, aminek ez nem okoz gondot).
Más:
Tegnap tűnt fel, utolsó frissítés óta jó a gyári óra app magyar nyelven/régióval is, megnyitod és kéri az engedélyt egyből. -
válasz
Kkromer #1540 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérni, szerencsére már van.. :)
Látom nem ment át a mondanivaló. Majd.Na üdv. Fosod a szót, itt meg etet mindenki... Ha nincs értelmes szakmai mondandód, és csak a b.szakodas megy, akkor fordulj sarkon és takarodas...
Kezd elég lenni az iylen 10 éves fórumozókból.
-
-
-
-
stingy2
senior tag
válasz
Kkromer #1503 üzenetére
Ok. Minden telefon szar (kivéve Zenfon).Szar a xiaomi, a 9, 9T, amoled, hangszóró, fotó, meg úgy minden.Leírtad, értettük, neked nem jön be.Viszont akkor nem értem, minek jársz ide minden nap, h ezeket újra és újra elmondd? Én pl. nem megyek olyan teló topicjába- de legalább is nem fikázom- ami nem érdekel. Egyszer te is kipróbálhatnád, és akkor talán nem utálnának ki mindenhonnan
-
stingy2
senior tag
válasz
Kkromer #1430 üzenetére
Telefonnal, legyen az akármilyen flegsip, soha a büdös életben nem fogsz tudni tökéletes fotókat lőni, egyszerűen nem alkalmas rá az optika és a szenzor miatt.Nézz meg pl egy 20 megás APS-C szenzoros géppel készült fotót, és csodálkozzál, pedig fele pixel sincs benne.
De egy 25 megás full frame váz sem véletlenül indul 300 ezerről + objektív.És még nem beszéltünk arról, h mire a telefonnal rég lekésted a pillanatot, egy jobb tükörreflexes lő 6 képet. Éjjeli kép meg gyakorlatilag minden telóval szánalom kategória.
Szóval ne akarjunk már telefon topicban fényképezőt venni
Telefon nekem pl - el nem fogod hinni- telefonálásra kell leginkább, de azt tudja bárhol, bármikor érthető hangminőségben (pl. a Nokia 7+-om ezt nem tudja, bár lehet vele fotózni, meg netezni, amivel sokra megyek, ha nem értem, mit szeretne az ügyfelem éppmostazonnal.)
Amúgy ahogy ezeket a képeket elnézem, nekem pl. tökéletesen megfelel. -
PeteePeti
őstag
válasz
Kkromer #1414 üzenetére
Problémás egy ember vagy ám te! Az biztos, hogy olyan telefon még nem született erre a világra, ami megfelelne neked. De, hogy minden telefonos fórumban megjelensz és mindig az a vége, hogy neked nem kell az adott mobil már kezd unalmas lenni! Anno Note 9-et hányszor is rendelted és mondtad vissza? (Költői kérdés volt, nem várok választ) Katasztrofális egy ember lehetsz ám!
-
pergabb
senior tag
válasz
Kkromer #1300 üzenetére
nappal semennyire, pedig a többi kamerát nézem akkor fényerőben és megapixelben is eltér. Nem éjszaka állsz neki fotózni, akkor mondja meg a különbséget az, akinek 2 anyja van
este meg úgy is gcam kerül elő, ott pedig néha csodák vannak, mert pl note 7 esetén az éjszakai gcam ezerszer jobb, mint mi 9 esetén, arra ugye bár 2 port létezik eddig és egyiktől sem dobtam hátast.
-
pergabb
senior tag
válasz
Kkromer #1297 üzenetére
kézbe fogod, masszívan áll, de jó helyen megfeszítve pattan is szét. Nyugi, csak úgy nem fogod megtalálni ezt a pontot rajta
Nem véletlen indult redmiként, azért nem olyan az összeszerelés minősége mint egy mi 9 esetén, de átlag usernél nem is lesz semmi baja akkor sem, ha leejted, ettől nem kell félni, viszont aki mi9-et hasonlít majd egy k20 pro-hoz, az hülyeséget fog tenni. Kár, hogy a k*rva mi 9-be nem tudtak nagyobb telepet pakolni, folyton szórakoznak, nehogy legyen egy minden szempontból tökéletes telefonjuk
-
goom
senior tag
válasz
Kkromer #1274 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyors. Suhan minden...
A kijelző nagyon tetszik, a feketéje főleg... És szoknom kell, hogy koppanásig, saroktól sarokig mindenhol kép van. A PlayStore-ról meghökkentően gyorsan települnek az appok. Az imént kipróbáltam az éjszakai módot is a fényképezővel: komoly különbség! Kézből, negyedikről... csak teszt.[kép], [kép]
Első Xiaomi készülékem, tehát a MIUI is újdonság - de igen gyorsan megszoktam a Huawei után (bár azzal sem volt gondom). Az ujjlenyomat-érzékelőt még nagyon szoknom kell, hogy elöl van... de már ráéreztem, milyen szögben kell tartanom, és így gyakorlatilag minden próbálkozás érvényes. Igaz, az ujjaim (a két hüvelyk) "betanítása" kicsit lassú volt... de hát így megérte.
Nagy, de ez is vonzott benne, így lett T az SE helyett végül... és van egy kis súlya is, ami nagyon bejön nekem. De ötvenes pasi vagyok, lánykáknak kevésbé ajánlanám. Tesómnak is ma, ide jött meg az új készüléke, az egy SE, neki még az is nagy. Nekem egyértelműen ez jön be jobban.
Pici lányom teljesen odavan a szelfi-kameráért; hát, tényleg elég mókás. És itt mindent be lehet állítani, pl. annak a ki-be hangját is, ez kész... Asztalról felemelés, dupla kopp, értesítősáv, tényleg mindent a legapróbb részletekig. A fekete hátteres beállítás pompás, szerintem aki megszokta AutoCAD vagy Photoshop esetén, imádni fogja.
Olvastam aggodalmakat valami reklámok miatt. Ahol rákérdezett, nemet mondtam - és tényleg nincs, sehol.
A beszélgetési hangminőség szuper; komoly előrelépés nálam. Filmet nem ezen fogok nézni, játszani csak nagyon egyszerűekkel szoktam... de egyébként kihangosítva is remek a beszélgetési hangminőség. Dzsunka (futásra használt) fülessel egészen elfogadható, próbáltam YouTube-ot és az FM-et is. Egyik sem audiofil élmény volt, de nem is arra számítottam. Vonaton, buszon viszont simán jó.
Azt nem találtam meg (lehet, hogy nincs?), hol állítható be az ikon-rács. Pár éve megvettem a Nova-t, és lehet, hogy felteszem.
Nagyon-nagyon minőségi érzetem van vele. Már a doboza is, a csomagolás, kivitel, a kapott tok... Ahelyett kell valami átlátszó, mert ez a kék hátlap lenyűgözően szép, feleségem gyakorlatilag követeli...
Bocs, hosszú lett, de talán segítség a gondolkodáshoz. -
jtzk
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest