Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
Richee11 #1661 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok. Túl jól sikerült az OP3 így nehéz megválni tőle. 1 hónapig volt nálam egy OP7Pro de azt az árat úgy éreztem nem éri meg nekem így inkább el is adtam.
Egyetlen dolog amiben előre lépés lenne(Mi9T) az a akksi idő. Ez az egy dolog ami miatt váltani szeretnék.
Ha rendelnék akkor azt most tenném mert 90E Ft lenne 6/128GB Gearbestről.Nem tudja valaki hogy Lurdyban Mi9T meglehet már nyomogatni?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Richee11 #1653 üzenetére
Ez a lekerekített kijelző, nagy notch, kis notch, no-notch történés valami piszok gyorsan lezajlott, régebben évek innovációja lett volna, de annyira fel van bolydulva a telefonpiac ezzel a rengeteg feltörekvő márkával és iszonyat magasra rúgó árakkal, hogy nehéz jósolni. Korábban a főkamera megapixelével játszottak, de bejött a mélységérzékelő, széles/ultraszéles kamera is olyan telefonokra, amik nem csúcskészülékek. Én bízom benne, hogy a 9T megoldása (nevezzük csak így összefoglalóan) piaci standard lesz, nem jön félév múlva egy még jobb, tetszetősebb koncepció.
Ahogy látom, a "feltolható hátlap" a prémium telefonok tulajdonsága lesz, így olcsóbb szegmensben szerintem a popup camera válhat általánossá. ASUS megoldása is érdekes (hátsó kamera nyúlik előre), de az a telefon is 200e,-Ft.
-
bear_
aktív tag
válasz
Richee11 #1506 üzenetére
Szerintem teljesen jó képeket csinál: [link] Ennyi pénzért nem hiszem, hogy kapsz olyan telefont amiben jobb a kamera. Ha a mintaképen a kis térképhez viszed az keretet, akkor a 9t álltal lőtt kép a legjobb. A hyde park például csak azon olvasható, a másik két telefonnal készült képen egy elmosott izé a felirat.
-
törölt tag
válasz
Richee11 #1243 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy a Xiaomi mennyire megbízható márka. Mennyire bugmentes a szoftver, stb.
Ehhez a gcam modhoz kell valami root? Remélem nem. Csak appként feltenni azt' csá?
Ha valaki fotózgat megoszthatna velünk képeket. Főleg az éjszakai móddal kapcsolatban, pl. kitámasztva milyen képeket csinál ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest