- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
grizlisandor #2063 üzenetére
Én elsőre azért vettem Samu helyett Xiaomi-t, mert a ők nem bántják a usereket, akik kicsit különcködni akarnak. Akkor hivatalosan azt olvastam, hogy a garancia érvényességét sem az Unlock, sem a root nem befolyásolja. Ha az utóbbi 1, másfél évben ezen nem változtattak, akkor maradt az akkori tényállás.
U.i: Sem a ROMolás. Ezzel egyidőben "megkértem" az unlockot, kár azért a hosszú 7 napért.
-
bear_
aktív tag
válasz
grizlisandor #2063 üzenetére
A bootloader vs garancia engen is érdekelne, mert elvileg nyom nélkül vissza lehet zárni. Vagy esetleg tudja ellenőrizni a szervíz a xiaomi adatbázisából, hogy volt-e kérvény nyitásra?
-
szpali
addikt
válasz
grizlisandor #1854 üzenetére
Köszi, pár napig nem voltam aktív, nem olvastam vissza
-
szuladam
aktív tag
válasz
grizlisandor #1806 üzenetére
Én egyetértek veled és értem mire gondoltál. Ha ez nyugtat
csak hogy ne érezd magad kitaszítottnak
-
válasz
grizlisandor #1783 üzenetére
100 ezres telefonról beszélünk...
Mi az elvárás? DSLR? -
twollah1976
őstag
válasz
Most oszinten 100 ezerert mit akarsz?
Selyemhernyot?
Toronyorat nyaklanccal?
Esetleg DSLR kamera minoseget? -
Whist
aktív tag
válasz
És mi kezd rajta körvonalazódni?
-
bear_
aktív tag
válasz
grizlisandor #1781 üzenetére
Ez üzlet. Mivel a xiaomi.hu-tól kapja a fizetését nyilván nem mondhatja el az objektív véleményét. Keress független teszteket ha a telefon valós képességeire vagy kíváncsi. Horst Fuchs sem szarozza le a V gyalut.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
grizlisandor #1776 üzenetére
Mondjuk ez egy érdekes kérdés. Ha a bolt saját csatornán csinál egy promó anyagot a termékről az a youtube szerint fizett anyagnak számít?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
grizlisandor #1766 üzenetére
Miért ne lenne marketing szagú? Neki az a dolga ezen a csatornán, hogy eladja a készüléket.
-
törölt tag
válasz
Hát az eldugott is jobb, mintha nem lenne
Amúgy nem látszik fentről? Mert ugye ívelt a készülék oldala.
Az éjjeli képek amúgy kb. tesztenként változóak, láttam már olyat, ahol egész jók voltak a night mode képek. Fura amúgy hogy nincs valami jó 3rd party megoldás erre, csak a GCam port. Azzal amúgy milyeneket lő?
-
beers
addikt
válasz
Van GCam és az értesítési led is megoldott!
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #1757 üzenetére
Bullshit az egész nehogy komolyan vegyétek. Csalódtam Zsoltiban hogy beleállt ebbe. Arról beszél milyen jók az éjjeli képek és mutat egy ilyen mosott fost.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
grizlisandor #1748 üzenetére
Ja, estock. Nem ez. Oké
-
zerone
tag
válasz
grizlisandor #1666 üzenetére
Nem sajnos, de jó a memóriád
Böngészgetni, játszani meg videot nézni baromi jó, de én ezeket viszonylag keveset csinálom, alapból chaten meg fotózáson kívül minimálisan használom az okostelefont. Nem szívesen megyek át notch telefonra ezután pedig...
-
Darko_addict
őstag
válasz
Egy kicsit én is nagynak tartom ezeket a méreteket. Mi 9T szerelem első látásra, de amúgy olyan tervvel kerestem telefont, hogy lehetőleg full kijelzős vagy minimális notch-os legyen, és az egész telefon ne legyen nagyobb, mint a mostani telefon kijelzője, ami 6 col. Szóval az új telefont szerettem volna, ha a kompletten "belefér" a mostani kijelzőjébe.
-
törölt tag
válasz
Erről az exem is tudna mesélni
-
szuladam
aktív tag
válasz
grizlisandor #1374 üzenetére
Új pixel is több kamerás lesz
-
szuladam
aktív tag
válasz
grizlisandor #1363 üzenetére
Nyilván ízlések és pofonok de azért még van az előnye a sok kamerának. Ultra széles fotók, 2x optikai zoom ezeket egy kameraval és gcammal nem lehet pótolni.
-
PeteePeti
őstag
válasz
grizlisandor #1361 üzenetére
Az Clearplex fólia, de én üvegfóliát keresek!
-
d@vee
őstag
válasz
grizlisandor #1348 üzenetére
Azért a transparent nagyon vagány. Ha lenne itthol olyan ragasztóoldóm, és 100% pormentes helyiségem, simán bevállalnám az átalakítást.
-
laca71
aktív tag
válasz
grizlisandor #1361 üzenetére
Szia
Semmi játék és új az akkumulátor...
Akkor nem nézegetem... -
gyvince
senior tag
válasz
Én most rendelet feketét semmi extra igaz kéket szerettem volna de tenyleg olyab bazári.....
-
törölt tag
válasz
Na jó, amikor elkezdett súlyokat emelgetni a szelfi kamerával ott kiégtem
-
NemMo
őstag
válasz
Én kéket vettem és szerintem élőben nem bazári. Én már nagyon unom a fekete telefonokat, mert az ezelőtti 8 fekete volt.
-
Kkromer
aktív tag
válasz
grizlisandor #1246 üzenetére
Semmi probléma az alza garival.
Jókat olvastam róla. Ja...és nem sz.rakodnak, ha kp.- vel fizetsz, és nem tetszik a teló, visszaadják rögtön a pénzedet. ( 14 napos elállás).( nem " gírbesztes" kínai gari. Vagyis garancia nélkül..)
-
PowerBuldog
veterán
válasz
grizlisandor #1190 üzenetére
Mi A1-em volt a Poco előtt, amin ugye van infra. És kb semmire nem használtam. TV-t is csak nyűg volt vele kezelni. Inkább maradtam a távirányítóknál.
-
Schanyee
senior tag
válasz
grizlisandor #1190 üzenetére
Kinek mire van szüksége. Nekem ez infra port volt mindig olyan hogy 10-bol 1 eszközzel működött csak ahhoz meg pont volt gyári alkalmazás is és így fölösleges volt, kipróbáltam aztán soha többé nem használtam. Ellenben a Jack dugót minden nap. Lehet alternatíva a BT füles, de sokkal drágábban kapom meg ugyanazt a minőséget és még töltenem is kellene.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
grizlisandor #1188 üzenetére
Szerintem nagyobb lett volna a hiszti ha Jack nincs rajta. Többet használják az emberek mint egy infrát
-
Sondi1986
addikt
válasz
grizlisandor #1160 üzenetére
Felold az asztalon is!!!
-
NemMo
őstag
válasz
grizlisandor #1160 üzenetére
Teszteltem, ugyanúgy felold az asztalon is
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
grizlisandor #1074 üzenetére
Az sosincs. Sőt ha valamit mondanak akkor nem úgy lesz
(#1077) PowerBuldog: nem fogadnék erre a helyedben
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
grizlisandor #1068 üzenetére
Na a hivatalos árra kíváncsi leszek:)
-
Ntes
tag
válasz
grizlisandor #1047 üzenetére
Én is hosszabb időre vettem, az akkuidő miatt imádom még mindig.
QC3 szerintem:
Én is úgy néztem, hogy támogatja a 27W-os gyorstöltést(elvileg a Mi9-hez való töltőpadhoz járó töltő az 27W, ami ebayen 6k körül van), de ez eléggé lehangoló volt, számomra:Nálam a fóliával is simán olvassa, nem befolyásolja a sebességét.
-
bear_
aktív tag
válasz
grizlisandor #1047 üzenetére
2 évig biztosan jó lesz.
Én amazonról tervezem venni. Olcsóbb is, a gari is jobb. Tudomásom szerint lehet 27w-al tölteni, de csak 18w-os töltôt csomagolnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged