Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goom

    senior tag

    válasz Kkromer #1274 üzenetére

    Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyors. Suhan minden...
    A kijelző nagyon tetszik, a feketéje főleg... És szoknom kell, hogy koppanásig, saroktól sarokig mindenhol kép van. A PlayStore-ról meghökkentően gyorsan települnek az appok. Az imént kipróbáltam az éjszakai módot is a fényképezővel: komoly különbség! Kézből, negyedikről... csak teszt.[kép], [kép]
    Első Xiaomi készülékem, tehát a MIUI is újdonság - de igen gyorsan megszoktam a Huawei után (bár azzal sem volt gondom). Az ujjlenyomat-érzékelőt még nagyon szoknom kell, hogy elöl van... de már ráéreztem, milyen szögben kell tartanom, és így gyakorlatilag minden próbálkozás érvényes. Igaz, az ujjaim (a két hüvelyk) "betanítása" kicsit lassú volt... de hát így megérte.
    Nagy, de ez is vonzott benne, így lett T az SE helyett végül... és van egy kis súlya is, ami nagyon bejön nekem. De ötvenes pasi vagyok, lánykáknak kevésbé ajánlanám. Tesómnak is ma, ide jött meg az új készüléke, az egy SE, neki még az is nagy. Nekem egyértelműen ez jön be jobban.
    Pici lányom teljesen odavan a szelfi-kameráért; hát, tényleg elég mókás. És itt mindent be lehet állítani, pl. annak a ki-be hangját is, ez kész... Asztalról felemelés, dupla kopp, értesítősáv, tényleg mindent a legapróbb részletekig. A fekete hátteres beállítás pompás, szerintem aki megszokta AutoCAD vagy Photoshop esetén, imádni fogja.
    Olvastam aggodalmakat valami reklámok miatt. Ahol rákérdezett, nemet mondtam - és tényleg nincs, sehol.
    A beszélgetési hangminőség szuper; komoly előrelépés nálam. Filmet nem ezen fogok nézni, játszani csak nagyon egyszerűekkel szoktam... de egyébként kihangosítva is remek a beszélgetési hangminőség. Dzsunka (futásra használt) fülessel egészen elfogadható, próbáltam YouTube-ot és az FM-et is. Egyik sem audiofil élmény volt, de nem is arra számítottam. Vonaton, buszon viszont simán jó.
    Azt nem találtam meg (lehet, hogy nincs?), hol állítható be az ikon-rács. Pár éve megvettem a Nova-t, és lehet, hogy felteszem.
    Nagyon-nagyon minőségi érzetem van vele. Már a doboza is, a csomagolás, kivitel, a kapott tok... Ahelyett kell valami átlátszó, mert ez a kék hátlap lenyűgözően szép, feleségem gyakorlatilag követeli...
    Bocs, hosszú lett, de talán segítség a gondolkodáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák