- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
FB-n kérdezték Xiaomi Magyarországot, és azt nyilatkozták, hogy "Nincs Pro és úgy tűnik, nem is lesz."
(#1845) pcmagic:
Itt egy összehasonlítás(katt) csak akkor gondolkoznék el a cserén, ha szükséged van a nagyobb akkumulátorra és kijelzőre.
"Látom a kamerával vannak elégedetlenkedők" Látom neked is leesett a beszélgetés témája, fuss neki még 1x, nem kell sokat keresni, tegnap keletkeztek. A bemutatóban jónak mondott éjszakai képeken ment a beszélgetés, ami a valóságban átlagos volt, meg mint kiderült, jó éjszakai képet profi dslr cuccal is nehéz.
Van Gcam(katt) szintén tegnap lett linkelve.2 év magyar garanciával:
xiaomi.hu, ők a magyar hivatalos Xiaomi. FB posztjaik alapján a hét második felében lesz náluk a 114 900 forintos áron kék/piros színben a 128GB tárhelyes.
turbado.hu, ők viszonteladók, saját garanciával, jó értékeléssel/fórumos tapasztalatokkal.Többiek majd kiegészítik.
-
PowerBuldog
veterán
-
stingy2
senior tag
Asszonynak van egy 3 éves RN 3-asa, amit még régebben belőttem energiatakarékosra.1 sim, folyamatos wifi, mobilnet csak dedikált alkalmazásoknak stb..Kb 10-12 napot bír, és ebben van némi telefonálás, viber, whatsapp. Éjszakai fogyasztása 1-2% körül.
9T még úton van, de szerintem azt is be lehet lőni, h jó legyen.
Amúgy 9T-nél nem releváns(van B20), de a RN 3 is képes volt Kecskemét szélén lemerülni 2-3 nap alatt ugyanilyen használattal, mert LTE-re volt állítva a preferált hálózat, csak épp nem tudta azt a frekit, amin errefelé az LTE jön, és állandóan kereste a hálózatot. 3G-re állítás után meg a fentieket tudja. -
Kkromer
aktív tag
Youtebe videókat szeretek.nézni, hallgatni.
Jelenleg sztereó az Asus 5. Van ebben is basszus. És iszonyat hangos.
Tudom, azt mondod, tartsam meg. Meg is tartom. De persze az ember haladna a korral.
Volt Xiaomi Mi Max 2 telóm.Pazar hangja volt, és sztereó. Gari után 1 hónappal kijelző hibás lett. Lett helyette Xiaomi Mi Max 3. Csaladóst keltő volt a hangja ( sztereo), és a kijelző is..El is álltam.a vásárlástól....A valaha volt legjobb telóm a Xiaomi Mi Max 2 és az Asus Zenfone 5 volt.
-
Bagoly01
senior tag
Ez nem igaz... hangsúlyozom hogy mobilhoz mérten, de füleld meg a P20 prót! Ott bizony fellehet lelni mélyhangokat is! Persze nem egy sub láda, na de akkor is!
(#1313) Kkromer:
Nem szar, egészen jól szólnak a xiaomik szerintem, csak nekem hiányzik belőle a szeteró hangzás.
Ebben azért lemaradnak a Huawei-től pl. -
Ntes
tag
Szerintem nincs baj vele. Imádom a telefont eddig.
SG Note 8-ról váltottam az akku miatt, és kb ég és föld a 2..
Tegnap összejött 6-7óra kijelzőidő, ma is már 5-nél járok és még 40%-on van. Persze ez használat függő, de hasonló használattal a Note 8 3óra után lemerült kb.
A hangszóró minősége tisztább, hangosabb.
Szerintem szebb képeket is készít..Amit eddig érdekesség:
néha megakad egy picit, ha kilépek 1 alkalmazásból, bár remélem, hogy ez csak szoftveres baki(de igazából naponta 1x, ha látok ilyet).
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest