- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
laci laci #1471 üzenetére
Maszkolja a kijelzőt, nem a valódi fényerőt csökkenti, így tudod olyan tartományban használni a kijelzőt ahol még nem PWM-es vagy nem zavaró a PWM.
Sok maszkoló alkalmazás van, de ez az egy tudja a teljes képet maszkolni, a többi pl. a notifikációs panelt nem.
Ráadásul elég jól automatizálja az egészet.
Persze minden szar engedélyt meg kell neki adni, ami kicsit visszás... de máshogy nem tud működni és nekem életmentő.. -
zerone
tag
válasz
laci laci #1018 üzenetére
Ha jól látom, 0.4mm-rel szélesebb csak a Mi9, cserébe 1.2mm-rel véknyabb és 20 grammal könnyebb.
ClearPlex fóliával van valakinek tapasztalata? Üvegtörés ellen véd, milyen a fogása? Bár már jön a Nillkin tok, de lehet hogy inkább bevonatnám a hátoldalát, ha nem csúszós. Így is elég vastag/nehéz a telefon, nem hiányzik rá a tok.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
laci laci #870 üzenetére
És csak 30-40% a felár.
Az a másik problémám. Én is csak itthon veszek, de most ekkora különbség már nagyon nagy. Amazon jó lenne abban jobban bízok de ott megintcsak drága és ami kellene (128-as) az nincs is.Egyébként a xiaomi azt mondta 1-2 hete hogy 9t is egyszerre várható július elején a 9-el együtt de már hónap végét mondanak.. Lehet hónapokig nem lesz ez sem
-
zerone
tag
válasz
laci laci #803 üzenetére
Tud valaki igazán jó fóliát rá, ami teljesen takarja az előlapot, vékony, jól érzékel vele a teló stb? Nem tudom, milyen kapok hozzá, rendelnék még egyet külön. Ez a kettő jónak tűnik elsőre: [link] [link]
Alapból milyen a telefon fogása? Ha nem csúszós akkor lehet hogy nem is tennék rá tokot csak fóliát ami ráhajlik az előlap szélére teljesen... mennyire jó megoldás ez? Eddig a telefonjaimon csak tok volt, fóliát nem szerettem, be is törtem mindet
egy AMOLED kijelző viszont olyan drága hogy nem akarok kockáztatni.
-
-
-
NemMo
őstag
válasz
laci laci #604 üzenetére
Nekem igazából nyár végén lenne ideális a vásárlás, mert a nyári programok sok pénzt emésztenek fel, de eléggé ráizgultam. Egy dolog nem tetszik benne, hogy amoled a kijelző, amikor mi 8 volt mindig levettem a fényerőt napsütésben nehogy beégjen, idegesítő egy érzés volt.
Bocsi Laci nem válasz akart lenni, csak félre nyomtam. -
d@vee
őstag
válasz
laci laci #545 üzenetére
Kínából bezsákoltam két vörös tokot, ennyivel tudom kompenzálni
Őszintén engem nem izgatnak a fotós képességek, rosszabb kamerás képen is kivehető minden. Ha komolyan jó képet akarok, arra ott a fényképezőgép. Persze ez lehet változni fog, majd kiderül.
Előlapi kamerát is csak azért használom, mert családdal/barátnővel videóhívással beszélgetünk.
Nekem a nagyobb akksi, kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó és a noccsmentes kijelző miatt telitalálat ez a teló.
"Olcsó" ugyan, de eddigi legdrágább telefon amit vettem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest