- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi73
tag
válasz
aprokaroka87 #6018 üzenetére
Igen ez a valószínű, másik fórumon írták hogy egész eu-ban egyre több ilyen eset van.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #5094 üzenetére
Persze, az a másik dolog. Szarni kell kifelé az új brandeket 4-5 havonta, normális innováció nélkül, meg összevissza kompromisszumokkal.
Aztán akkor már a szofverfejlesztés sem fog menni, mert hát jaj de mennyi telóra kell.
Pont ettől kapnak frászt az emberek, és mennek vagy maradnak az almánál. De ahogy tellnek az évek egyre jobban megértem őket.
Ha nem inkább gépeznék, hanem non stop telón neteznék lehet én is váltanék, de igy szerencsére nem kell azért, főleg nem ennyi pénzért.
Ilyen mennyiségnél már nem kicsit megy a minőség rovására.
Pedig én pont ezt szerettem a xiaomiba, megfelelő minőség, megfelelő ár és megfelelő mennyiség/innováció. Ez már eléggé eltűnt/eltorzult. Nem jó irányba.
És ahogy olvasgatom az új telókat meg az emberek véleményét, elég erősen ezt látom. -
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #4223 üzenetére
Chrome alapú böngészőknél is ott a hiba.
spiky03
Átállítottad, hogy készülék NFC-jét használja, ne SIM NFC-jét? -
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #2566 üzenetére
Vegyük úgy, hogy szabad 1GB RAM, amit még mindig fel tud tölteni, de azt lehetetlen, mert csak 3GB RAM-ot használ összesen.
Hurrá, még nyitni sem tudom, mert nem tudja hitelesíteni a telot.
-
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #2564 üzenetére
Összegségben egész káosz.
8/256GB-nál LPDDR5 készítették a ROM-ot, de 6/128-as LPDDR4X-es, lehet emiatt ilyen rossz. -
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #2533 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #2531 üzenetére
Olvasd el a leírását, ott írja, hogy csak SMS, stb. működik, az összes többit kilővi.
-
Skillet
addikt
válasz
aprokaroka87 #1545 üzenetére
Passz. Működjön rendesen. Mondjuk a híreket (cikkek önnek) is szerettem a Chrome alatt, de már vagy fél éve használhatatlan. Van másik böngésző is ami tudja a hírek funkciót?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1291 üzenetére
Szerintem volt valami zavar a Sourceforge-on....
Felrakom - Aztán ha mégse jó szólok.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1287 üzenetére
Innen szedtem.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/De első letöltésre nekem is a dev verziót töltötte le. másodszor már jó lett....
Olyan mintha átirták volna a linket....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest