- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz n0is3es #6240 üzenetére
Szia, jó ideje nem foglalkozom gyári ROM-okkal, így nem tudom mennyire hivatalos ez az oldal, de itt letölthető fastboot-os EEA ROM (V12.5.4.0).
Ezt flash-eled MiFlash progival PC-ről, bepipált "lock bootloader" opcióval és elvileg megtörténik, amiket szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz n0is3es #6359 üzenetére
Szia. Köszi az infót.
Felraktam én is az EU stabil xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V13.0.2.0.SJKCNXM_v13-12 -t.
Határozottan kisebb az akku merülés.
Sikerült rootolni, az "új magisk hide"-olás, kiválóan működik. A Twrp egyenlőre, nem megy de nem is hiányzik.
Három hibát találtam. A digi vowifi modem beállításokat reboot után elfelejti. A másik hogy a képernyőzár feloldás után, nem jelennek meg az ikonok. De ez megjavul csak le kell húzni a status bar-t. Ez valószínűleg csak nálam jelentkezik, mert Tasker-ből történik a képernyőzár feloldás. A harmadik szintén reboot után elfelejti dupla kopp-ra a képernyő ébresztést.
Egyébként az egyik legjobb Miui rom.
Gyors és keveset fogyaszt.
Az egyik újdonság az Android 12 ben, ahogy két sim esetén tudja használni a másik sim adat kapcsolatát a volte -ra. -
Skillet
addikt
válasz n0is3es #6713 üzenetére
Felraktam...
Most így állok:
Miui global 13.0.3 stabil
13.0.3.0 (SJKMIXM)
Gyanítom ez volt az utolsó frissítés... !?
Szeretem ezt a telefont. Az eddigi legjobb telóm. Remélem még évekig fogom tudni használni, jól elvagyok vele.
Bízom benne, hogy az usb-s szalagkábeles sztori sem fog előjönni.
KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
törölt tag
válasz n0is3es #6723 üzenetére
Én annyit figyeltem meg jóideje, hogy korábban sose mentem 40% alá, és hogy 80 körülről nem mentem hamar 50 re le.
Most már többször is lementem 20 alá, szinte állandóan, és hiába töltöm 80 körülre, azon kapom magam, hogy hamar 60 meg 50% már csak.Nem szoktam különösebben ezekkel törődni, mert nekem ez csak mobil, na de mióta nem a 13.0.2.0 van hanem ez a 13.0.4.0 egyszerűen minden nap feltűnik milyen hamar merül.
Eddig akár hová mentünk, akár kellett gps nek, meg zene a kocsiba sose érdekelt a töltöttség, ha csak 45-50 volt napvégére bőven 20 felett maradt, most figyelnem kell erre is, mert hamar lemerül. 60 ról simán leseggel 10-15 alá végül.
[ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
válasz n0is3es #6709 üzenetére
Na végül nálam is a flex kábel lett cserélve, az usb panelnek kutya baja. Azt mondták, hogy nem az szokott tönkremenni, hanem a flex kábel a nagy áramerősség miatt.
Jut eszembe arra nincsen mód, hogy ha kirootolom akkor szoftveresen lehessen állítani a töltési teljesítményt?
-
addikt
válasz n0is3es #6962 üzenetére
Nem tartom magam egy nagy lángésznek, (plusz másfél éve volt, hogy a sajátomon bootloader-t nyitottam), de amíg nem ír valaki értelmesebbet, szerintem kipróbálhatod, hogy hátha ebben az állapotban is el tudja indítani a folyamatot a PC-s MI Unlock progi.
Ha nem, akkor meg azt tenném, hogy Gyári beállítások visszaállítást nyomnék a telón és csak addig lakni be gyorsan, hogy hozzá lehessen adni Mi fiókot és úgy megpróbálni a Fejlesztői menüs dolgot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások