- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
Lehet hogy már nem aktuális a megoldás de régebben nekem a huawei p7en az nfcvel pl ezt meg lehetett oldani, adtak is hozzá amúgy 2 külső nfc chipes akármit.
aktiváltam az egyiket a telóval, beállítottam hogy legyen e net, rezegjen e vagy csörögjön stb dolgokat és ha érzékelte a külső chipet akkor átállította magát annak alapján amit beállítottam. A kocsiba tettem az egyiket, a teló felment a kocsi hangrendszerére, kikapcsolta a wifit, bekapcsolta a gpst stb amit akartam és előre belőttem neki.
Ha ez még így van akkor egy külső nfc chipet megtanítasz amire akarsz, a bejárat mellé leteszed, belépsz és a telód végrehajtja amit a chipen beállítottál.
Tudom kerülő út, de a megoldást néztem a problémára. -
silvergod
őstag
Ez nekem nem fontos, bekapcsolom 😁.
Lehet hogy vannak hiányosságok a telefonban,de én még mindig azt látom hogy ebben az ársávban ,nincs helyette jobb pillanatnyilag. Jön most ősszel több modell,de ott tartunk hogy az s20 lite ot is 750$ rá várják ami nálunk lesz 250eft vagy felette...ez még addigra 100eft al olcsóbb lesz kb.Amúgy aki használja,van a szoftverben valami hiba esetleg?
Én ettől tartok a legjobban, mert olvastam hogy a xiaomi.ebben nem erős..soká hibás kiadás. Romolni nem szeretném, mert félek hogy tégla lesz belőle,meg nem tudom a garancia ugrik e ilyenkor?
Az üzemidő hogy alakul? Sokat fogyaszt alapjáraton? Mert pl. A note 10+ nál mehetett folyamatosan a wifi,Bt,GPS, nem igazán volt hatással a merülésre...nem kellett kapcsolgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged