- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
snakebait #5313 üzenetére
Valószínűleg engedélyezve van a bluetooth menüben az egyik eszközödnél az "internet megosztása bluetooth kapcsolaton" Én például így használom ipad-en az internetet. Telefonon bt bekapcsolva, de a wifi nincs. Így is megjelenik a hotspot ikon, és van net az ipadon, viazont nem wifi-n megy át. Igaz, hogy lényegesen lassabb, de amire használom, arra általában elég.
-
-
klaya86
senior tag
válasz
snakebait #5069 üzenetére
Nyilván, én sem romolgatnék. De ahogy látod,nem is neked írtam. Akinek EEA rom van a telóján,az nyilván már utólag rakta fel, mert a xiaomik nagy százaléka global stabil rommal érkezik. Tehát ha felrakott új romot, akkor a global stabilt is vissza tudja rakni . Mi 9lite esetében is ez volt a fórumban. Fikázták a global stabil romot, mert nincs hívásrögzítés, később érkezik a frissítés blabla. De eszküszöm olyan szoftverileg hibátlan és nagyon jó telefonom még nem volt mint az. A poco is ugyan ez volt android 11ig. Azóta 1-2 apró bug van, de a rendszer nálam 99%os így is és semmiben nem befolyásol az az 1-2 bug. Pedig szerintem az átlag felhasználónál jobban kihasználom a telefon képességeit. És ha fos lenne, vagy problémás, akkor menne a levesbe. Gyors, nulla lag. Értesítések azonnal jönnek és mindig megkapom, legyen bármilyen alkalmazás. Nfc,banki dolgok hibátlanul mennek. Telefonnálás közben sincs problem, közelség érzékelő rendesen teszi a dolgát. Használom autóban navira, közben az autóval Bluetooth kapcsolat van . Otg -n keresztül gyakran hozom viszem vele a cuccokat egy pendrivra másolgatva. Egyedül annyi mókolás van nálam, hogy adb/fastboot progival kigyomláltam jónéhány xiaomi appot. Egyébként gyári a rendszer és hibátlan, ahogy egy jó szoftvernek lennie kell. A többi romot ahogy én látom azok használják,akik 1-2 plusz funkción kívül,pl hívásrögzítés, rá vannak gerjedve a frissítésekre. De kérdem én... Mi a tökömet lehet hetente frissíteni? Nyilván azt ami szar, amin van mit javítani....
-
mizoli
addikt
válasz
snakebait #4788 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy a Poco béta verzió miatt van az értesítések száma az ikonon. Nekem a Novában is ott van. Lehet, valami engedély is. Nem is feltétlenül kell törölni az eredeti launchert, megfér egymás mellett több is, mint nálam a Nova, a Poco és a MIUI launcher.
Itt tudsz olvasni a béta tesztről. -
darvinya
titán
-
-
lócitrom
őstag
válasz
snakebait #4345 üzenetére
a link vagy a frissítés ettől még bitre pontosan ugyanaz. tehát hiába van valakinek már letöltve. frissítéskor a telefon szinkronizál a szerverrel, hogy mit próbálsz meg telepíteni. megnézi az ellenőrző-összeget. ha a frissítés hivatalos és meg van jelölve visszavontként, akkor nem fog települni. ezután kizárólag TWRP-vel tudod feltenni.
-
gaborw
tag
válasz
snakebait #4333 üzenetére
Stock Androidról jöttem. Havi frissítésekkel. Soha semmi gondom nem volt, pedig elhasználtam pár darabot, közép kategóriától, felső-ig. Inkább kiadok többet 40-50 ezerrel, de erre nekem nincs szükségem. Kap még pár hónap esélyt, de többet nem veszek. Forumokat olvasgatva igazából mindegy milyen Xiaomi készülékről van szó, folyton a bug-ról olvasni mindenhol. Ma is ez a frissítés egy vicc. Többi apró bug-ról nem is beszélve. Mindenhol van hiba, de itt több mint kéne. Sajnálom, pedig tiszta lappal indult nálam, hozzáteszem 2 db Poco F2 van a családban.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
snakebait #4333 üzenetére
Még szerencse, hogy ingyen és bérmentve lehet bl-t nyitni, és olyan romot rakni fel, amilyet csak akar az ember.
Bezzeg a huawei-nél..
Amúgy az is érdekes, hogy karácsony napján kapunk frissítést.. nem kéne ilyenkor mindenkinek otthon lenni? Ha meg gép által időzített, miért lett azonnal vissza is hívva?
Lehet igaz lesz, hogy mi vagyunk a bétateszterek, az elsőként frissítők.. hozzáteszem, nekem ezzel nincs bajom..valahogy gondoltam, mikor vettem egy telefont ilyen tulajdonságokkal a konkurencia árának töredékért, hogy nem lesz tökéletes. Ehez képest én elégedett vagyok.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
snakebait #4266 üzenetére
Akkor félreértettelek, bocsi.
Nekem eea verziós a telefonom. Lehet ez is a probléma forrása?
Sötét mód nálam is be van kapcsolva, az említett menü jól müködik. [kép] De azt hozzáteszem, hogy a gyári téma van használva. Találkoztam én is ilyen hibával, amivel te, de csak külön alkalmazható témánál. Az meg inkább a témafejlesztő hibája / témakompatibilitási hiba, nem a xiaomi sara.
Turbo töltés megy, most próbáltam.
Értesítésjelvényeknél "kör" semmit nem csinál, csak a "szám" müködik nekem.
A sötét móddal ha valamelyik app nem megfelelően jelenik meg (pl.: aliexpress) akkor kikapcsolható a beállításokban.Ott lehet külön kapcsolgatni minden apphoz.
(Kissé lassan tölti be ide az appokat..)Persze ez biztos nem vigasztal, hogy nálam működnek ezek.
Engem csak ez az egy zavar: [kép]
-
Sumptuous
senior tag
válasz
snakebait #4264 üzenetére
Ki mondta, hogy az ellen jó bármi is?
Amúgy igen, csak gyorsít, szerintem mást nem is tud egyik telefonon sem a performance mód. Mit kéne még csinálnia?
Egyébként nálam FR után és 20+ alkalmazás letörlése/tiltása után is hibamentes a rendszer. Egyedül az értesítésre való válaszolásnál van egy kis vizuális baki, de semmi komoly.. A három ujjas képernyőmentés is megy.. Te milyen hibákat tapasztalsz?
-
darvinya
titán
válasz
snakebait #4181 üzenetére
Én megvárom míg jön a javítás, de nincs olyan nagy bug-zásaim, hogy vissza-flash-eljem 10-es alapúra.
Először BL nyitást kell engedélyezned, hogy vissza-flash-eljed 10-es alapúra.
168 óra, és nyithatod, amit sz.gép programmal lehet, utána MiFlash, stb. tudod flash-elni.
Vagy megpróbálhatod zip csomagból fel rakni. -
arnoka
tag
válasz
snakebait #4148 üzenetére
Erre irtam, hogy esetleg régebbi verziójú Vanced-MicroG páros működhet optimalizáció kikapcsolás és Manager telepítés nélkül, feltéve ha találsz ilyet és jó is. Nekem évek óta még a gyári Youtube app sincs a telefonomom, csak Vanced (több Xiaomi is volt), többször kikapcsoltam már az optomalizációt, de sosem tapasztaltam olyat amit Te és egy másik forumtárs is írt.
-
arnoka
tag
válasz
snakebait #4146 üzenetére
Régebbi verziós Vanced-MicroG páros működhet Manager app telepítése nélkül. Amúgy nem értem mi a probléma a Manager telepítésével és onnan a MicroG és Vanced kikapcsolt optimalizávióval. Hidd el a bugok nem emiatt vannak, hanem ez a MIUI 12.2.1 egy félkész hulladék. Minden egyes nap új anomáliába futok bele, vicc az egész...
-
kinder93
aktív tag
válasz
snakebait #4067 üzenetére
Rendkívül bosszantó hogy gyakorlatilag naponta kerülnek elő csontvázak a frissítés óta. Minden napra jut valami új bug. És a leginkább felháborító az az, hogy szépen fogják és kiadják a frissítést. Tessék, töltsétek le. Aztán rájönnek, hogy hatalmas gondok vannak vele, de úgy hogy az ügyfél a teszt alany. Ez totál komolytalan így. Ha most dönthetnék, nem ezt a telefont venném. Rendkívül jó specifikációi vannak, de a MIUI és a Xiaomi egy viccet csinál belőle.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
snakebait #4059 üzenetére
Most nálam is azt írja ha meg akarom nézni a változásokat hogy nem vagyok rá jogosult, majd ha ismét elérhető lesz akkor megy mindenkinek.
Egyszerűen ki kell várni amíg végleg kiadják, vagy várni kell 2 hónapot és elvileg jön a MIUI 12.5 verzió az is erre fog épülni kevesebb hibával. -
darvinya
titán
-
tomboy0013
veterán
válasz
snakebait #4032 üzenetére
Nekem ma elfeketedett a kép majd 5G és MIUI felirat, pin kódot meg nem kért, pedig be van állítva, szóval nem újraindulas volt... Majd egyszer elszállt a gesztus vezérlés alulról fölfelé mozdulata, semmi se történt hiába simogattam a kijelzőt. Újraindítás kellett. A Messenger chatfej totál használhatatlan, főleg ha több üzenetet próbálok vele kezelni, képtelen erre.
Sötét mód bugok nálam is... Remélem a következő frissítés 2-3 hónap múlva kiküszöböli ezeket 😂 -
pg1966
senior tag
-
lócitrom
őstag
válasz
snakebait #3959 üzenetére
segítek: Apple. gyakorlatban semmire sem jó, csak szerették volna, hogy tudjuk, a kínaiak egyetlen erőssége a másolás.
#3964 aureeel
ez normális vagy két verzió óta minimum. de mikor átkozni merem a fejlesztőket mindig akad PH szinten olyan, aki kekeckedik teljes magabiztossággal, hogy de hát mégis nekem mi a gondom ezzel az egész MIUI rendszerrel... -
pg1966
senior tag
válasz
snakebait #3483 üzenetére
Azt nézd meg, alul a háromszöget nyomva, hogy mire van állítva, és nyomd meg a "Mostantól"-t, amivel lenullázza. Én "Teljes feltöltéstől"-t állítottam be, azaz minden teljes feltöltéskor, amikor lehúzom a töltőről, akkor kezdi a számolást.
Egyszer írt nekem is 17 óra kijelzőidőt, ami nem volt reális, de azóta jó, nálam egy teljes feltöltésre általában 8-10 óra szokott kijönni, vagyis 4-5 óra 50%-nál, mert akkor általában töltöm, nem hagyom teljesen lemerülni. -
Sumptuous
senior tag
-
-
FNZ
őstag
válasz
snakebait #3047 üzenetére
ezt használtam én is az előző telefonon (android 8, tökéletes volt) + utána a poco-n is. a poco-n nem jött be, mert akárhogy állítottam, nagyon halk volt a másik fél vagy ha utcán beszéltem, egyáltalán nem lehetett hallani a másik felet.
egy kicsit zajosabb utcán próbáltad már? csak mert elviekben a mikrofonból vesz fel és elég gáz volt. a mikrofon a telefon alján van, ahonnan beszélnek az a telefon tetején a fülednél és elég nagy a távolság a kettő között a normális használathoz. 1 napos küzdelem után le is töröltem. ezért cseréltem romot, így most tökéletes. -
pg1966
senior tag
válasz
snakebait #3019 üzenetére
A töltésnél sokat számít a töltőn kívül a kábel is. Amikor csatlakoztatod, a készülék ellenőrzi, hogy megfelel-e a töltő és a kábel is a gyorstöltésnek. A turbó töltésnél még nagyobb kívánalmaknak kell megfelelniük, van hogy ezt nem tudja teljesíteni, az is lehet, hogy elkoszolódott valamelyik érintkező, és nem tud elegendő áramerősséget átvinni, ilyenkor próbád meg megfordítva bedugni a telefonba a Type-C kábelt, van hogy segít. Vagy ha abszolút nem megy, akkor másik kábel kell. A kábel hossza is számít, minél hosszabb, annál nagyobb az esély, hogy nem fog gyorstölteni, a 2-3 métereseknél már tényleg csak a jó minőségűekkel működik (én Ugreen-t használok).
-
AizawaKouta
tag
válasz
snakebait #2206 üzenetére
A telefon sötét módja elég sok alkalmazást átállít sötét módra szerencsére. Amúgy a kifogott darabról eltekintve tényleg jó telefon. Nekem üzemidő is rendbe van. Egyedül a sztereó hang hiányát kellett megszokni, meg mate 10 pro után a feloldást. Ott kinyitottam a gyári ablakos tokot, és arc alapján már fel is oldott. Sima szilikon tokban meg felemeltem és belépett. Itt persze a kamera miatt más. Wifi kezelése is jobb. Na meg a gyári appok reklámjait kellett letíltani, és az se zavar. Az meg hogy teljesen sötét képben is van annyi infó, hogy a snapseed teljesen fel tudja javítani... el lehet szórakozni vele. Lebegő appok is hasznosak nekem.
-
bupemko
senior tag
válasz
snakebait #2087 üzenetére
Nekem is amint megjött a telefon pár hete azonnal feldobta a MIUI12-t (11 volt rajta gyárilag, de úgy nem is használtam).
@TheProb +1 Dual VoLTE téma: mindkét SIM-mel megy a VoLTE, de mivel a készülék dual standby (mint az összes többi manapság) és nem dual active (nekem utoljára a Lenovo K910 volt dual active), ezért csak egy antenna van benne, amit egyszerre csak az egyik SIM tud használni. Azaz ha az egyiknél megy az adat/hívás, akkor a másiknál addig nyilván nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest