- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Mikor megvettem én is örültem, hogy relatív jó árban vettem egy csúcskategóriás mobilt. Jó volt, gyors volt, stramul működött, de a múltkori frissítéssel elba$ták, és azóta csak megy a szopatás... Engem is totál kiábrándított, nagy csalódás. Nem tudom lesz e még belőle jó telefon? Csak nem is tudom mire váltsak,nem bízom én már egyik márkában sem, mindnek van valami nyűgje. Nincs is kedvem fél évente ennyi pénzt kiadni mobilra, meg kisérletezgetni. Jó volna egy stabil, megbízható mobil, szoftver páros amit egyszerűen csak használ az ember és teszi a dolgát.
Múltkor valaki linkelte ezt a legújabb 11-es romot, akkor le is töltöttem, csak nem bírtam feltenni. Akkor azt mondta valaki, hogy azért mert béta. Ezt a mai romot valaki tudja-e hol lehetne ugyan úgy megtalálni és letölteni? Hátha fel lehetne ezt most tenni, feltéve ha nem béta ez is és van aláírása a csomagnak
[ Szerkesztve ]
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
darvinya
titán
Stock Android-ról jöttél, de miről?
Pixel, mely megkapja legfrissebb bug halmaz droid-ot, ami első 11-es kiadástól akku idő ¼-re eset, hozzá a SIM kártya vesztésről, vagy lefagyásról random módon.Android One -ról jöttél, Nokia?
Azt nem ismerem, csak Xiaomi Android One, ami ugyanúgy lutri volt, kinek maradt meg GPS, kinek fekete képernyő jut.tomboy0013
Lementettem az EEA 2.9GB frissítő file-t, ha megosztom.
aureeel
Igen, mi vagyunk nagybani tesztelők.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Toth_Jani
őstag
Szerintem ezt el tudod adni 100 körül és 300 körül simán megkapod a Nokiát.
De ne feledjük már 200 ezret fizetnél a szoftveres támogatásért pluszban, miközben ezt a telefont a "csorók" veszik akik még ezt a nyomorult 130 ezret is sokalják egy telefonért.
A gazdag és menő emberek a IPhone 12-t veszik mert azt ki lehet tenni az asztalra, nem mellékesen évekig van jó szoftveres támogatása.[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Eu dev romon szerintem simán élhető ez a teló.
Nekem volt Nokia 7 plus.. kereken egy napig kb.. Ez már nem az a Nokia, mint ami 10 évvel ezelőtt volt.
Például a bluetooth mekkora gány volt benne, szinte hihetetlen. Samu Gear s3 órám csak azzal nem akart menni, minden mással semmi baja.. (Mate 9, Mate 10 pro, Samu A71 és most a PocoF2 Pro). -
tomboy0013
veterán
Én is ki voltam már többször a teló miatt, mióta viszont rájöttem hogy a MIUI optimalizáció kikapcsolása miatt csupán magam szívattam meg véletlenül, azóta nem sok gondom van. A Messenger még mindig idegesítő, az AoD működése is furcsa de végülis itteni segítséggel megértettem a működési elvét és azóta nem bosszant.
1-1 apró jelentéktelen hülyeséget csinál a teló de lényegében most jól működik. Ennyi hülyeséget meg a többi telefonom is csinált, azt nem hiszem el hogy néha napján ne csinálna más gyártó telója érdekes dolgokat, pláne hogy látom ismerősi körben mit össze puffognak pl Samsung telókra. Múltkorában elgondolkodtam mire tudnék váltani a felső kategóriában, hát ami szimpi lett volna az 300-400 ezer körül volt és ott sincs garancia hogy nem lesznek szoftveres nyűgök. Hát köszi, inkább kihagyom... Végül mindig rá kell jönnöm hogy ez a teló annyiért még mindig bomba ajánlat volt.
Nem tökéletes, de ezért az árért ne is várjuk el ilyen tulajdonságok mellett a tökéletességet. -
klaya86
senior tag
Kb úgy állítod be a telefont, mintha valami szoftveresen használhatatlan szar lenne. Nem tudom nálad mi a probléma. Nekem a telefon pörgős, villámgyors, semmi akadás, semmi lagg. Minden működik ahogy kell. Oké,a korábbi messenger fej nem működik. Kikapcsoltam, használom nélküle. Ennyi. A korábbi szoftver hibátlan volt, ebben van 3-4 hiba az tény, de egyik sem befolyásolja a telefon normális működését/használatát. Volt Huawei, honor telóm is korábban, felső kategóriából ,ott is akadtak problémák. De szerintem minden gyártónál előfordulhat.
-
lócitrom
őstag
ha már vitázni nem akarsz egy tényt kénytelen leszel elfogadni és az az, hogy a Nokia semmit nem csinál szinte fejlesztés terén, mert a szoftvert kb. csak megkapja a Google-től. egy szériákon átívelő szoftveres hangrögzítési hibát nem tudnak kijavítani, de biztos nagyon értenek valamihez. ez aztán valakinek elég, valakinek nem. de hogy a Nokia azért semmit sem tesz, hogy egy átlag felhasználón kívül más is észre vegye ennyiért az biztos. a felesleges gyártó fogalmát meríti ki. veszek a tesco-ban egy játéktelefont, ami állathangokat ad ki, az is komolyabb felhasználói élmény.
ehhez képest a MIUI még így a lefelé ívelés ellenére is svájci bicska. a frissítések meg normális esetben nem tragikusak a dráma ellenére. a minőség megkérdőjelezhető, de bennük is több a szándék, mint a finnekben. akinek meg nagyon fájt eddig a MIUI, azok feltettek valami nyílt rendszert és csókolom.
mondjuk tényleg egy zöld robotos Nokiá-hoz hasonlítani bármit az komoly rálátásra vall.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Toth_Jani
őstag
-
spiky03
veterán
Én is keresem még, hogy mi legyen az F2 utódja.
Nekem nincsenek nagy igényeim, csak az aksija birja jól, legyen benne NFC meg Amoled kijelző.
Játszani egyáltalán nem játszok a telón.
Amit használok az wazze, Spotify, massenger, viber, opera, Chrome, fosbuk, ph app
Árban jó lenne 200 alatt maradni, de a legjobb 150 alatt lenne.Sajnos lyuk nélküli már nincs
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- Politika
- Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest