- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Az a baj, hogy annyira hozzá szoktam az Oxygen OS-hez, hogy vannak olyan dolgok amik apróságok de nekem nagyon hiányzik. Isten igazából ez a fő ok. Amúgy jó teló, akku időbe is bitang.
aureeel
OnePlus 8T 8/128 Előtte is évekig csak op volt. ( OP2, OP3, OP6) Ezek a mai napig üzemelnek a családban. -
fujifilm1
senior tag
Amikor felraktam nov dec akkor még android 10 volt nekem is.
Anno nagyon bejött a program.
Ezzel tudtam megcsinálni hogy a google Live Transcribe [link] ne a telefon mikrofonját használja hanem jack csatival egy másik forrásról vegye a beszédet.
Magyar nyelvű interview -kat "gépeltetteml" le vele....
A Live Transcribe a legfejlettebb magyar szöveg értő.Hát sajnálom hogy már nem megy. Bocsi.
-
fujifilm1
senior tag
Én ezt használom meglehet mondani mi legyen a default mikrofon vagy hangszóró,
Úgy hogy van Bt. hangszóró mikrofon, vezetékes headset, meg a beépített mikrofon hangszóró. -
tomboy0013
veterán
Ha ott hagyod a vonalat akkor nem lesz gond. Nekem is bug-os a kezdő képernyő, mondjuk nekem nem ennyire. Csupán az alkalmazáslista jelölő kis nyíl van a képernyő legtetején az alsó ikonsor fölötti rész helyett.
Ez a vonal viszont megoldja a problémát, ha kikapcsolom akkor előbb utóbb visszakerül felülre a nyíl. -
-
tirszin
senior tag
Feltettem rá a Gcam-et, azzal azért elég jó a kamerája az F2-nek.
A témán rajtamaradó fókusz egyszerűen zseniális. A P30 Pro-nál ilyet még nem tudtam összehozni, elég gáz a gyári kamera szoftvere.
A képminőséget most tesztelem a P30-hoz képest az F2 Gcam-el, de sztem sokat javult a Gcam apk-val. -
plejik
addikt
-
tomboy0013
veterán
Nem használok semmit, nem izgat annyira a SoT hogy foglalkozzak mélyebben ezzel. Csak idegesítő mikor egy jól működő dolgot egy bénábbra cserélnek.
Más: Nagyon remélem hogy kapunk valami frissítést a kijelzőre mert ez az alacsonyabb fényerőn zöldes árnyalat kezd baromira irritálni. A 3 előre definiált színbeállításból az első kettőn a fehér zöldes árnyalatú a harmadik meg pirosas. Hiába állítom hidegre, egy halvány zöldes árnyalatot így is látok benne. Ha 4. Pontot választom akkor ugyan viszonylag jól be lehet lőni a kijelző színét a zöld és piros csúszka lentebb vételével, viszont akkor a zárolási képernyő lesz undorító szintén alacsonyabb fényerő mellett az ujjlenyomat olvasó miatti bug miatt (amit a megjelenés óta nem sikerült orvosolni a fejlesztőknek, láttam jópár visszajelzést külföldi fórumokon is erről)...
A színtér beállítások pontot használva az ujjlenyomat olvasó miatti zárolási képernyő hibán kívül feltűnt még valami. Az előbb világosra állított hátterű youtube-nál lassan görgettem lefelé és halványan pirosas lett a fehér rész mikor valami erősen pirosas előnézeti képpel rendelkező videón görgettem át, majd visszaállt ahogy túlhaladtam rajta. Simán reprodukáltam utána is kb 15-20% körüli fényerőnél többször is a jelenséget. Elképesztő... Nem erőteljes egyik jelenség sem csak pont annyira hogy feltűnjön, hogy valami nem oké.
Nem gondolnám hogy szar lenne a kijelzőm, teszteket futtatva kb 25%-os fényerőtől semmi gond a színekkel a fehéren kívül (bár a zöldes vagy pirosas fehér eddig minden kezembe kerülő OLED telón észlelhető volt IPS után közvetlenül), meg be lehet egész szépre állítani, de ez az alap kalibráció meg a bug-ok mellé eléggé idegesítőek tudnak lenni. Írtam mindenről visszajelzést hátha idővel foglalkoznak a témával mert ahogy láttam külföldi fórumokon is, nem vagyok egyedül a zöldes árnyalatú alap színbeállítással se. -
fujifilm1
senior tag
Az elsőre a válasz benne van a hozzászólásban csak elkerülte a figyelmed
A második-ra a válaszom vegyes:
Incrementális OTA update (a V12.0.3 és ...0.8 között) nem nagyon nézegettem, inkább többnyire lefuttattam a debloatot a biztonság kedvéért.-
De mintha -a settings menű pontok alapján- nekem az jött le, hogy ugyan úgy nem voltak elérhetőek a Xiaomi cloud dolgok az upgrade után közvetlenül.De amikor a V12.1 re updateltem, akkor megjelent egy csomó xiaomi app és setting menűpont.
-
tomboy0013
veterán
A Mi A2 lite Android One telefon. Attól, hogy felteszel egy Poco launchert még a beállítások menü pl nem változik csak a kezdőképernyő meg az alkalmazás lista.
A többi Xiaomi telón MIUI van. A Poco-n csak a launcher más de szinte ugyanaz mint a Mi launcher más Xiaomi telókon. A 2 launcher-ben kb annyi különbség van, hogy a Poco-n van alkalmazás lista, a MI launcher-ben pedig nincs, ott kint van minden a kezdőképernyőn(bár lehet már ez is változott, régebben így volt). Még a dizájn is ugyanaz. -
tomboy0013
veterán
Dupla a tárhely. A RAM szerintem kb semmit se fog számítani, a MIUI elég agresszív memóriakezelés szempontjából, úgy is bezárja az app-okat a háttérben. Szerintem 6 és 8 GB között nincs érdemi különbség. Hogy 2-3 év múlva lesz-e, fogalmam sincs. Ha addig valami csodával határos módon végre csinál valamit a memória kezeléssel a Xiaomi akkor lehet van értelme a 8 Gb-nak. De nyilván ezt se lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest