- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fujifilm1 #1286 üzenetére
biztos eu az?
Redmi K30 Pro / Zoom Edition / POCO F2 Pro – China Stable ROM
LstestV12.0.8.0.QJKCNXM(History)MIUI12Android10.0Update at2020-08-07 19:10:04ChangelogExpand Official LinkRecoverymiui_LMI_V12.0.8.0.QJKCNXM_fef952411e_10.0.zipFilesize3.1GMD5fef952411e8dbf8eaf3f28bcbcfcd265LinkDownload (Download to Mi Router)
Mirror 1 (Download to Mi Router)
OTAmiui-blockota-lmi-V12.0.1.0.QJKCNXM-V12.0.8.0.QJKCNXM-045b909db0-10.0.zipapply forV12.0.1.0.QJKCNXMFilesize483MMD5045b909db09f4b91735481777b7a52b6LinkDownload (Download to Mi Router)
-
FNZ
őstag
válasz
fujifilm1 #1226 üzenetére
igen hallottam, nálunk is tesztelnek valamit (nem tudom pontosan mi a neve), de tudom, hogy 2 szeparált munkaterület van a telefonon és jó dolog, mert el lehet érni vele a belső hálózatot + van a saját szférád.
+ céges outlook-ot is használok folyamatosan, aminek gondolom nem gond a root. -
FNZ
őstag
válasz
fujifilm1 #1224 üzenetére
innen rendeltem. és nem volt sajnos kupon, de így is 429$ + szállítás volt, ez volt akkor a legjobb ár spanyol raktárból.
már elkezdtem a MI alkalmazásokat törölni, de megnézem a korábbi hozzászólásokat, hogy mit és hogyan töröljek.
Lehet felteszem az eu romot, mert kellene hívásrögzítés + ha vannak hasznos dolgok még benne és megéri felrakni, akkor küldök majd egy nyitási kérelmet.
egyelőre próbálom visszaolvasni a hozzászólásokat is, hogy ki, mit és hogyan csinált/állított be a készüléken, hogy szuper legyen + közben gyerekem szórakoztat és játszani kell vele, úgyhogy előbb-utóbb csak hozzájutok jobban a telefonhoz és át tudok költözni. -
Masooo
aktív tag
válasz
fujifilm1 #1194 üzenetére
Lássuk be, neki ez presztízs, amolyan kinek szűkebb a pucija verseny gondolom mint nálunk férfiaknál a sokak által freferált farokméregetés vagy sokkal inkább pótlék
Nálam viszont nem az, és a felhasználási szokásaimat tekintve egy 30.000res teló is kiszolgálna, ráadásul bőségesen. Egy tök szögletes teleképernyős 5 vagy 5.5 colos vas lenne az én készülékem asszem -
Masooo
aktív tag
válasz
fujifilm1 #1191 üzenetére
Szia
Köszönöm, átnézem a kapott forrásokat!
Igen. Azt hiszem ezt választom végül. A lekanyarodó képernyő nem tetszetős még nekem, vagy talán inkább nem hasznos. A legfontosabb pedig az volt, hogy elkerüljem a lyuk és sziget förmedvényeket. A lehetőség kevés sajnos emiatt, és a képernyő miatt az op7tpro is kiesik végül (10%on áll mert azért még kézbe kell vennem a pocot), bár ez nagyon nehéz szülés volt.
A samsungot egy r210 kivételével egész életemben elkerültem, nem váltok oda, bár azt kijelentem, hogy a a samu note 20 legextrásabb variánsának szögletes formája nálam a mostani legjobb formaterv, mert kedvelem ezeket a vonalakat. Pocos kamera megoldással, remegne a kezem a samsungért, mert a poco vonalai nem annyira tetszetősek nekem.
A feleségem viszont úgy is arra fog váltani így lesz egy a közelemben, bár ő a mate40 sorozatra szeretett volna menni, de oda nem fog. -
FeRkE
őstag
válasz
fujifilm1 #1175 üzenetére
Akkor ezek szerint erdemesebb igy updatelni, hogyletoltom az OTAt, majd sajat magam bootolok TWRPbe es onnan Install a belso tarhelyrol. Asszem ma tolok egy clean installt, remelem a kovetkezo update-el mar nem lesz gondom.
Azt lehet allitani valahol, hogy a kijelzo fenyerejet par masodperc utan ne vegye vissza?
-
IT user
tag
válasz
fujifilm1 #1101 üzenetére
Én is launcher problémára gyanakszom. Amúgy is le akarom cserélni, a MIUI launcher nem jön be annyira, kipróbálom majd másikkal is. A Nova Prime már régóta megvan, itt az ideje kipróbálni. A Samsung launcher gyönyörűen működött, a telefon képernyő ki volt kapcsolva, de a gépen látszott minden, akár órákig is.
A screen sleepre azt a trükköt használtam, hogy beállítottam, hogy töltés közben maradjon ébren és USB-n kapcsolódtam. -
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #1100 üzenetére
ha átállítom 10 percre a screen sleep-et -(ez a max - nincs olyan hogy soha...)
akkor ctrl+o val a készülék képernyő kikapcsol de a pc-n ott a kép és működik a tükrözés hibátlanul.
Szóval ez akkor Launcher issue lesz. A Nova nem tetszik? szerintem nagyon klasz. néha akcióban fruttiért adják. én is akkor vettem.
A duplakoppra elalvás miatt vettem többek között... -
IT user
tag
válasz
fujifilm1 #1062 üzenetére
Lehet egy kérdésem?
Az scrcpy-t már a Samsung Galaxy S7-tel is használtam, ott a cmd-ben ascrcpy -Sw
paranccsal indítottam, hogy a telefon maradjon ébren, de a képernyő kapcsoljon ki. A telefon képét így is láttam a PC-n, de a telefon kijelzője kikapcsolt.
Viszont amikor a Poco-n így indítom, akkor a gyári launcher háttere látszik csak, az ikonok nem. Ha nyomok egyctrl+shift+o
kombinációt, akkor megjelennek az ikonok, de a telefon kijelzője is bekapcsol. Actrl+o
hatására megint kikapcsol a telefon kijelzője, de a PC-n ismét eltűnnek az ikonok.
Nálad is így viselkedik, vagy van valami trükkje, hogy úgy működjön, mint az S7-en? -
Masooo
aktív tag
válasz
fujifilm1 #1068 üzenetére
Az igazság az, hogy a fő elvárásom mostanában annyi, hogy a képernyőn felém ne nézzem állandóan kamera.
Így ennek ez a készülék is megfelel. Több másik mellett, azok viszont árban magasabban állnak még.
Mivel az alap felhasználásom a telefonálás, netes hívások és maga a netes infószerzés, valamint elvétve 2-3 sms havonta és kb 30 fénykép havi szinten. Ezek is csak olyan megláttam lekaptam fotók, nem posztolgatok. Az xt3-at úgy sem veri le de jobbára semmit sem egy ekkora kamera modul bármilyen készüléken, így nagyon komoly ambíciók nem éltetnek. Azt meg kell mondanom, a fotós képességeivel nem vagyok teljesen elégedett, de egy op7t sem kirívóan jobb és amúgy sem fotó miatt veszek gépet. A kamera felém néz dolgot a vivo x50pro3nak tudnám elnézni, de eaz meg csak nem akar megjelenni errefelé.
Korábban nem érdekelt általában a telefon, csak vmi csúcs teló legyen, de már nem vonz, azt hiszem felnőttem végre. Ez is egy igen jó összetevőkből álló készülék és évekig ki fog szolgálni. (Csajon sajnos még nem ért el ide, neki az aktuális csúcs kell mert a szakmájában számít, szomorú) Nekem ár érték arányban kell kiváló.
Ráadásul tudlak zaklatni, ha olyanom lenne, hogy új rom kell rá vagy ki akarnám takarítani mint Te is, így 3 érv mellette szól -
mgTerminator
veterán
válasz
fujifilm1 #1066 üzenetére
Kell hozzá root. Véleményem szerint az automatizáló modulja (djs) okozta a baj. Egyébként a megoldás az volt hogy újra le kellett formázni a data partíciót egy másik fájlrendszerrel. Most hogy már tudom hogy lehet újra életet lehelni bele, kipróbálom hogy valóban a djs okozta e a bajt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
fujifilm1 #1043 üzenetére
Erre van egy egyszerűbb megoldás, az AccA. Felraktam az új verziót és minden működött faszán, amíg újra nem indítottam. Mert azóta nem indul, a belső tárhelyet és a systemet se lehetett csatolni. Formázás után a datát tudtam csatolni, másoltam fel telepítőt is de egyszerűen nem bootol... kezdek tanácstalan lenni
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #1000 üzenetére
Felment a xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.4.0.QJKCNXM_v12-10
Minden nagyon szuper.Most egy menetben raktam fel a "mesterhármast" a TWRP-ben
Install -
ROM + add another zip
Magisk +add another zip
Vanced-youtube.
+wipe Cache+Dalvik
Nem volt semmi gond. (kicsit tartottam attól hogy a rootot is egy lépésben rakom fel a Rom-mal)
De emiatt minden a root-tal kapcsolatos beállítás is úgyan úgy megmaradt, mivel a root is folyamatosan megvolt... -
Disque
aktív tag
válasz
fujifilm1 #792 üzenetére
Köszi a leírást, ezek alapján simán feltettem a legújabb xiaomi.eu dev romot.
Én a 6. pontot úgy csináltam, lehet így is működik, de régi megszokás, hogy a hosszú nevű twrp filet átneveztem twrp.img-re és a misc.bin-el együtt betettem az adb könyvtárba, így egyszerűbb volt kiadni a fastboot flash recovery twrp.img parancsot.
A rom telepítés 3. pontja után pedig kellett egy format data és egy reboot to recovery is mert addig nem volt hajlandó OTG usb-ről telepíteni a romot, valami hibaüzenettel mindíg megállt a telepítés.Azért a MIUI-s tárcsázó, üzenetek, meg a jegyzetek hiányzott volna, ha nincs a xiaomi.eu
-
bloggiold
tag
válasz
fujifilm1 #900 üzenetére
Elnézésedet kérem, tökre igazad van. Inkább csak kiegészíteném az általad írtakat.
,,6. Powershell (vagy CMD) window nyitás a könyvtárban ahol az fastboot.exe van.
.\fastboot.exe flash recovery ..\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150.img
.\fastboot.exe flash misc ..\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\misc.bin
.\fastboot boot ..\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150.img"Ezt ne így! twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150.img az ilyen hosszú parancsok nem túl szerencsések
Inkább így fastboot flash recovery twrp.img (nevezzük át a hosszú fáájlkiterjesztést twrp.img -re. (.img a fájl kiterjesztése, átnevezéskor ezt nem kell a fájl nevébe beírni!!!)
Másoljuk be a C:\adb mappába az átvezett twrp és változatlanul hagyott misc.bin.
A C:\adb mappába SHIFT+Jobb klikk és válaszd "parancsablak vagy PowerShell ablak megnyitása itt" lehetőséget és
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot flash misc misc.binIt jön az első eltérés, nem indúl twrp modban miután lefutott! Tarsuk nyomva a bekapcsoló gombot és a telefon újraindúl.
Google és Mi fiók bejelentkezés nélkül menjünk végig a beállításokon, majd Developer options engedélyezése: About phone/My device menüben 7x érintés a MIUI verzión, és USB hibakeresés bekapcsolása!
Telefon kikapcs, majd hangerő fel és bekapcs gomb nyomva tartva lépjünk be a twrp recoverybe.Ez jó: 3 Wipe your data, cache, Internal storage, dalvik
DONT WIPE SYSTEM OR YOU WILL BRICK YOUR DEVICE
De kellett a Format Data is!!!!
Utána már jó:
5 Flash the Xiaomi.eu rom
6 Wipe cache and dalvik
7 Reboot
8. Belakás -
Masooo
aktív tag
válasz
fujifilm1 #856 üzenetére
Fotógépben is azonos márkát szeretünk (következtetés) és azt hiszem, hogy amiket írsz kezd komooly érv lenni, hogy végül erre a készülékre váltsak. Még nincs meg, mert a p30pro és a vivox50 sorozat valamely tagja még esélyes lehet nálam. A hónapban eldől.
Köszönöm a sok infót .) -
fujifilm1
senior tag
-
Masooo
aktív tag
válasz
fujifilm1 #784 üzenetére
Hát nem vagyok része annyira a xiaomi közösségnek és annyira nem is követem a fejleményeket, de érdekes amit mondasz.
Én itt Eu-ban eleve feltételeztem volna, hogy az van fenn magán a készüléken is. Abból gondolnám, hogy olvastam anno, hogy ezen is miui van, ebből arra következtettem, hogy attól, hogy poco, a xiaomi nem strapálta magát azzal, hogy eltérő rendszerrel adja ki mint egyéb készülékeit, tekintve, hogy itt poco otthon meg más a neve. Akkor ezen milyen rendszer fut?A fogyasztás csökkenés tetszene nekem is.
Reklám mentesítés? Azt hittem ezt teljesen ki lehet kapcsolni a telóban mikor beállítom, már az elején. Mégsem? Nekem eleve aggályos az, hogy valamiért fizetek és nem is keveset, aztán még azon is keresni akar a cég, hogy reklámokat helyez el abban a termékben amit én vettem. Erre jó lenne valami komoly törvény amúgy. Kicsit olyan bevásárló szatyros a dolog. Fizess a boltban a zacsiért, egy egy tartósabb darabért amit nem kell azonnal eldobni, akár 3-500 ft-ot is, és közben rajta díszeleg a lánc logója amivel hírdeted őket bármerre mész a szatyorral. Logós szatyor ingyen a reklámért cserébe, üres logómentes pedig pénzért. Ez lenne a k fair.
youtube - brave böngésző alól nekem amúgy is reklámmentes
A 4es nagyon hasznos. Alapból ezt nem tudja a miui azaz jelen esetben a poco? A hívásrögzítést sem? 30000res 7a-ban is benne volt amit szülők kaptak.
5ös, az is hasznos.
Köszönöm, már kezdem érteni a dolgot.
-
mgTerminator
veterán
válasz
fujifilm1 #777 üzenetére
A TWRP-t itt linkelte valaki, írta hogy azzal működik, én meg egyből fel is raktam, ment minden flottul. Ez volt az első telóm ami nem volt szenvedős. A Mi 9T Pro-nál is a szar recoveryk miatt szívtam.
Nálam mindig a Xiaomi.eu beta a befutó, teljesen jól működik és használható a mindennapokban, ritka a hiba, ha mégis van valami akkor hamar javítják.
Masooo: Hát nem hobbi, csak szeretek naprakész lenni, na meg az említett rögzítő és MIUI tárcsázó és SMS app amit megszoktam az évek alatt és szeretem.
NNa meg ott a YouTube Vanced, Viper4Android és még pár dolog ami miatt jó ha nyitva van. -
gattolino
senior tag
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #756 üzenetére
Ja és én ráadásul "Battery saver"-rel használom a telót, de semmi lassulást vagy limitációt nem tapasztalok sehol, pl hogy kilövi az appokat vagy nem jön meg valami üzenet vagy megszakadna a BT kapcsolat...
(És az előbb pont azt akartam írni hogy a Chrome -ban kikapcsoltam a "Light mode"-ot...-mert a wifi-n nincs se letöltési adat sebesség se mennyiségi limit.)
-
gattolino
senior tag
válasz
fujifilm1 #623 üzenetére
Nem tudom. Én csak itt olvastam, hogy másnál akinek 8GB Ramos van, annak nem csukja be az alkalmazásokat. Amúgy igen a 8GB-osat rendeltem. Remélem hamarosan itt lesz. DDR5-ös. Nem tudom hogy megmutatkozik e a Benchmarkban. Annyira nem érdekel. Még nem találkoztam olyan videóval.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #610 üzenetére
Ezt a választ kaptam az eladótól:
"Hello Friend,
Thank you for your order.
We will process your order priority and send you the parcel ASAP,
Please do not worry, and wait patiently, thank you very much.
If you have any problems, please contact us.
Sincerely
Sandra"Ja akkor jó minden rendben. Nekik ez priority és ASAP küldik.
Kapott egy 14 jegyű -csak szám- track nr-t is. (amit persze semmi nem talál.)Nincs miért izgulni.
Lehet már hetek óta a kezetekben lesz -a 100 USD-vel olcsóbban vett készüléketek-,
amikor én indítom a refund processt a 8.15-én.... -
Terentius
őstag
válasz
fujifilm1 #608 üzenetére
Majdnem én is megvettem az általad linkelt helyről, de rájöttem, hogy az augusztusi szállítás és a nem definiált küldő cég bizony az eddigi tapasztalatok alapján kínai szállítást és adott esetben spanyolban átcsomagolást feltételez. Vagy a magyar posta hozza eu küldeményként vagy valamelyik futárszolgálat.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #310 üzenetére
Egy kis eszmefuttatás az árváltozásokkal kapcsolatban:
Az a feltételezésem hogy a Poco F2 Pro árcsökkenési forgatókönyve szinte napra pontosan követi a MI 9T Pro / K20 Pro-ét...
Poco F2 Pro - Release date (May 12-15) jellemzően 500USD+posta
után 1 hónappal már 50 USD-val olcsóbban hirdetik. 449USD+posta.
Pl ez 481 USD vámmal DHL-el.Ha marad a tendencia, akkor kb. újabb 1-1.5 hónap múlva éri el a minimumot.
(Persze ha ugyan az a marketing stratégia, és nem üt be valami váratlan esemény...)Annak idején figyeltem a MI 9T Pro árát, de most hirtelen csak a magyar árakra találtam history-t.
Ebből is ez látszik, relative nagy árcsökkenés 1-2 honapig aztán nagy változás nincs - elvégre népszerű upper-mid class teló.Persze lehet hogy nem igy lesz. és kár tovább várni...
-
-
-
FNZ
őstag
-
fairi
őstag
válasz
fujifilm1 #309 üzenetére
ismertebb magyar gsm boltban 176 ezerért is láttam, ha minden igaz itt 155k-ért kapod meg. Ahogy nézem trükköznek és UK-ben levámoltatják és onnan küldik tovább. Elvileg működik ez, de ha mégse akkor nem tudom hol reklamálhatsz.
Vásárlói védelem 90 nap van írva, így nem hiszem garantálják a 15 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest