- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Termi16 #1083 üzenetére
Köszi szépen
Akkor a 6/128 bőven jó a tárhely nem éri meg nekem a felárat a 64GB-s P20 is tökéletesen elég. Benchmarkban sem sok a különbség konkrétan egy jól reszelt custom rom behozza....Igen a kék az még képen is sok nem a szín hanem ez a hullámos sőt inkább faded szerű csillogás vagy átmenet. Szürke vagy fehér lenne de inkább előbbi. Keretet jó lenne tudni színezet vagy maga az anyag szürke.
Itthonról szeretném elsősorban a bolton még elagyalok akkor. Szeptembert kivárom még hátha a One+ 7T újra lesz a gyártónál készleten mert még ő van kinézve.
A lurdy árát láttam ha minden igaz. Jó telefon de 200+ ár kategóriában azért vannak erősebb versenyzők ott már a One+ 8-ra lőnék ha kiadnék annyit most teloért.
-
t.kristof
senior tag
válasz
Termi16 #1023 üzenetére
Pont hogy nem a prot néztem, annak nem tetszik az ívelt kijelzője. A 90hz megint nem vonz, mert nem volt még vele dolgom, így jelenleg azt mondom hogy nem kell nekem. A fotózás is olyan dolog, hogy néha-néha lövök pár képet, de azt is automatán. Ami még + pont hogy nincs notch a pocon.
-
fujifilm1
senior tag
Szia mire gondolsz amikor eu verziót említesz?
a pontos verziót írd meg ami My Device alatt van. Pl nekem ez van:Egyébként ez sem eu verzió, hanem China, de ez elég bonyolult , ha részletesebben érdekel ebben a fórumbanaz összefoglaló legördítésével [link] találsz rengeteg hasznos infót.
A wifi képernyő ügyben csak homályos infóim vannak nekem ez jött le:
A notification -ból elérhető wifi képernyőmegosztás lehet hogy csak xiaomi tévével működik. de van erről XDA fórum.
az Android screencast az valahol a menüben érhető el.a főképernyőtől balra található képernyő -vmi spéci infó képrrnyő- ami kikapcsolható.
A Poco Launcher beállításaiban.
Én egy másik launchert használok, (Nova) azzal semmilyen akadás nincs.remélem segítettem :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged