Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
válasz
fujifilm1 #608 üzenetére
Majdnem én is megvettem az általad linkelt helyről, de rájöttem, hogy az augusztusi szállítás és a nem definiált küldő cég bizony az eddigi tapasztalatok alapján kínai szállítást és adott esetben spanyolban átcsomagolást feltételez. Vagy a magyar posta hozza eu küldeményként vagy valamelyik futárszolgálat.
-
Terentius
őstag
AliExpressen van 8/256 áfamentesen dhl szállítással kb 160k.
-
Terentius
őstag
Ez a bajom a xiaomival (is). Várok, hogy jöjjön egy jó teló aztán ez az hiányzik cserébe drága. Aztán várok, hogy lemenjen az ára erre bemutatnak egy újabbat. Ugyanígy jártam a MI9-el. Első körben vettem, pedig ha várok egy hónapot most lenne egy MI9T Pro-m normális akksival notch nélkül. Ez a POCO jó lenne, ha lenne benne 90 vagy 120hz kijelző legalább, ha már a konkurencia ennél alacsonyabb árra belőtt készülékekkel hozza lásd Realme. Plusz én már nem vennék telót 8 giga ram alatt. Ha esteleg beesne 150 alá a nyár közepére a 8/256 akkor elgondolkodnék, de addig meg jön egy újabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest