- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Skillet #2659 üzenetére
Nem ezt az akksi kezelőben néztem, eddig órákat irt használatban, most 13 másodpercet.
Az meg hogy mi van a változás listában csak részletkérdés, az F1 nél is úgy jött ki a frissítés hogy csak a biztonsági csomag változott, közben meg az Android is 9-ről 10-re lépett, de azt nem írták változásnak. -
tomboy0013
veterán
válasz
Skillet #2636 üzenetére
Csak a gyárival, azért nem írtam pontos időt mert a vége már tippre ment mert ugye 24 órát mutat csak. 8,5 óránál volt még benne 45% közel 1 napos futásidőnél az biztos. Szerintem 11,5 óra körül lehetett a vége de teljes pontossággal nem tudom ezért inkább kevesebbet írtam.
-
darvinya
titán
válasz
Skillet #2523 üzenetére
Pedig e é lehet, csak úgy kell beállítani a billentyűzetet.
Szóköz automatikus, de ez szerintem jó, mert meggyorsítja a gépelést.
A só mentést a billentyűzet feletti sávban megjelenő szóra kell bőkni.Más:
Hogy lehet kiírtani Ultraerős akkukímélőt?
Mert hiába van kikapcsolva, de mégis működik és emiatt bezár mindent, kidobja az app listából. -
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Skillet #1579 üzenetére
Bocsánat a késői válaszért, de a hétvégén nem voltam fórumközelben, ma pedig most végeztem a munkával.
A garanciára úgy tekintek, hogy nem nagyon van, a gyakorlatban nem tudom, hogyan valósulna meg.
Én spanyol raktárból rendeltem és végig követhetően Spanyolország, Németország, Magyarország útvonalat járt be. -
mgTerminator
veterán
válasz
Skillet #1642 üzenetére
Az első 2 kép elég lett volna :) ez tényleg elég jó. Amúgy lehet az enyémből is kijött volna több is, de én nagyon sokat streameltem mobilnetről, plusz a fényerő is magasabb volt a kelleténél (ugye kényelmesebb úgy filmezni), na meg a teló ahogy eléri a 100%-ot egyből lekapcsolja a töltést, pedig a 100%-on lévő töltés is sokat számít még.
Amikor otthon voltam és nem streameltem annyit akkor 9 felett lett volna a kijelző csak hát aludni kellett már, másnap meg meló szóval -
mgTerminator
veterán
-
bupemko
senior tag
válasz
Skillet #1390 üzenetére
Hát a leírás szerint csak OTP Maestro/MasterCard jó mobilfizetésre, persze VISA kártyát is felvehetsz bele (akár más bankét is), amivel fel tudod tölteni a virtuális Simple kártyát vagy tudsz online fizetni.
Mondjuk érdekes módon OTP-s VISA kártyára nem tér ki a leírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest