- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traianus
tag
Nem tudom olvassa-e még valaki ezt a topikot, de szerintetek mennyit érhet most egy ilyen készülék? Működik rendesen minden rajta, annyi, hogy az akksi kicsit megfáradt már, illetve a kereten vannak kopások, a hátlapon pedig kisebb karcok, de semmi komoly.
Előre is köszi a választ!
-
Traianus
tag
Lekopogom, de mióta múlt héten visszajött a szervizből újra jónak tűnik minden (mint kiderült az előző javításnál rossz alaplapot raktak bele, és az mondta fel a szolgálatot), talán még az akksi idő is javult egy kicsit. Csak hogy ne kizárólag rosszakat írjak
-
Traianus
tag
Felraktam a 2.2.3-at de ezzel sem jó, az "alkalmazások optimalizálása" után mindig újraindul ezzel is, bármilyen egyéb ötlet van még? Írtam a Oneplusnak, valami távolról történő javítást ajánlottak, ezzel van tapasztalata valakinek?
-
Traianus
tag
Megcsináltam de nem javult meg, most már 5 percenként lefagy és újraindul, a 2.2.3-at is visszarakhatom ezzel a módszerrel?
-
Traianus
tag
Ja én is úgy értettem, hogy a fokozatos meghalás inkább hardverre utal, a többi viszont szoftverre, mostanra viszont 100% hogy szoftver, mert a telefonhívás se működik, messengeren se, se én nem hallom a másik felet se ő engem, aztán nem engedte lerakni és inkább újraindult. Ez a teljes újratelepítés image-ből hogy zajlik? A garancia megmarad? Köszi a segítséget!
-
Traianus
tag
válasz werszomjas #4818 üzenetére
Az megvolt már, nem javított rajta, sőt inkább rontott, mert előtte mintha csak a média hang nem működött volna, most meg már az értesítés sem. Ebből én hardveres problémára következtetnék, viszont bármilyen zenelejátszót próbálok, ha rámegyek egy zeneszámra akkor nem kezd el haladni, hanem megáll 0:00-nál, és hiába tekerek bele akkor sem moccan meg, egyébként pedig úgy mutatja, mintha menne a lejátszás.
Amúgy a 6.0 előtt nekem nem voltak problémák a telefonnal, az akksit mindig is gyengének éreztem de ezt leszámítva tette a dolgát (nem mókoltam soha, gyári rommal)
-
Traianus
tag
Sziasztok,
minden előzmény nélkül a telefon megszűnt hangokat kiadni, valaki találkozott már ilyen problémával vagy ez egyértelműen hardveres és küldhetem javítani? Előre is köszi a választ!
-
Traianus
tag
-
Traianus
tag
Nekem a frissítés óta sokkal jobban merül, és a háttérben lévő alkalmazásokat is folyton kilövi, más tapasztalt ilyet?
-
Traianus
tag
Tudtok itthon olyan szervizt, ahol életet tudnak lehelni egy elázott telefonba? Egyáltalán lehetséges ez? Valami direkt e-mail címet esetleg tudtok a Oneplushoz? A live chatre ha rákattintok, akkor csak újratölti az oldalt...
-
Traianus
tag
Létezik olyan kamera app, amivel kiküszöbölhető az alacsony fps videófelvételnél?
-
Traianus
tag
Sziasztok!
Átlátszó fóliát lehet venni valahonnan a hátlapra? -
Traianus
tag
Ha a DHL oldalán azt írja estimated deliverynél, hogy holnap nap végéig megérkezik, azt mennyire lehet komolyan venni? Illetve ettől még lehet számítani erre a vámolásos mizériára, vagy ez alapján úgy tűnik ezt megúsztam?
-
Traianus
tag
Sziasztok! A garancia hogy működik? Azt olvastam, hogy Angliába kell visszaküldeni, de hány évet adnak hozzá? Illetve a visszaküldés árát átvállalják? Kb. mennyi időt vesz igénybe a folyamat? (Ezt nyilván inkább azok tudják megmondani akik vásároltak már a korábbi telefonjaik közül) Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest