- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
makopeter
tag
Minden csak megítélés kérdése, tökéletes telefont nem kapsz 100 ezer alatt. Ahogy te nézed ezt a telót, tipikusan a félig üres félig teli pohár esete.
Nézd másképp: 85 ezer forintért kapsz egy felső kategóriás dizájnt, anyaghasználatot és kijelzőt.
A hardver hiába két éves, bőven megállja a helyét a középkategóriában.
A legtöbb ár-érték arányban jobb telefon az lte miatt pedig elvérzik itthon.
A szoftver meg olyan amilyen. Nekem szerencsére nem bugos, az tény hogy elég fapados, legalább az pár plusz dolog hasznos ami belekerült. (Zsebből elővéve felvillan a kijelző és az S7-el szemben csak akkor amikor igazán szükséges, a G5-nél meg elég pazarló megoldás IPS kijelzővel.)
Én is Nova launchert használok, de csak a testre szabhatóság miatt.
Egyébként csak egyszer kell ezeket az alkalmazásokat megvenni, később is jó szolgálatot tehetnek.
Például hiányoltam a rezgő módot, de arra is találtam leírást ami tökéletesen működik. -
Nincs név
tag
Ha ez segít akkor nekem stock launcherrel semmi bajom nem volt (bár egy jó ideje Google now launchert használok), stock dialer tökéletesen operál, akksi merülési gondom 2 hónapja nincs pedig gyári a kernel.
Néha egy-két bug előjön (volt már olyan hogy újra kellett indítanom a telefont), de ilyen mindenhol van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest