- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
makopeter
tag
Minden csak megítélés kérdése, tökéletes telefont nem kapsz 100 ezer alatt. Ahogy te nézed ezt a telót, tipikusan a félig üres félig teli pohár esete.
Nézd másképp: 85 ezer forintért kapsz egy felső kategóriás dizájnt, anyaghasználatot és kijelzőt.
A hardver hiába két éves, bőven megállja a helyét a középkategóriában.
A legtöbb ár-érték arányban jobb telefon az lte miatt pedig elvérzik itthon.
A szoftver meg olyan amilyen. Nekem szerencsére nem bugos, az tény hogy elég fapados, legalább az pár plusz dolog hasznos ami belekerült. (Zsebből elővéve felvillan a kijelző és az S7-el szemben csak akkor amikor igazán szükséges, a G5-nél meg elég pazarló megoldás IPS kijelzővel.)
Én is Nova launchert használok, de csak a testre szabhatóság miatt.
Egyébként csak egyszer kell ezeket az alkalmazásokat megvenni, később is jó szolgálatot tehetnek.
Például hiányoltam a rezgő módot, de arra is találtam leírást ami tökéletesen működik. -
Nincs név
tag
Ha ez segít akkor nekem stock launcherrel semmi bajom nem volt (bár egy jó ideje Google now launchert használok), stock dialer tökéletesen operál, akksi merülési gondom 2 hónapja nincs pedig gyári a kernel.
Néha egy-két bug előjön (volt már olyan hogy újra kellett indítanom a telefont), de ilyen mindenhol van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest