- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
makopeter
tag
Minden csak megítélés kérdése, tökéletes telefont nem kapsz 100 ezer alatt. Ahogy te nézed ezt a telót, tipikusan a félig üres félig teli pohár esete.
Nézd másképp: 85 ezer forintért kapsz egy felső kategóriás dizájnt, anyaghasználatot és kijelzőt.
A hardver hiába két éves, bőven megállja a helyét a középkategóriában.
A legtöbb ár-érték arányban jobb telefon az lte miatt pedig elvérzik itthon.
A szoftver meg olyan amilyen. Nekem szerencsére nem bugos, az tény hogy elég fapados, legalább az pár plusz dolog hasznos ami belekerült. (Zsebből elővéve felvillan a kijelző és az S7-el szemben csak akkor amikor igazán szükséges, a G5-nél meg elég pazarló megoldás IPS kijelzővel.)
Én is Nova launchert használok, de csak a testre szabhatóság miatt.
Egyébként csak egyszer kell ezeket az alkalmazásokat megvenni, később is jó szolgálatot tehetnek.
Például hiányoltam a rezgő módot, de arra is találtam leírást ami tökéletesen működik. -
Nincs név
tag
Ha ez segít akkor nekem stock launcherrel semmi bajom nem volt (bár egy jó ideje Google now launchert használok), stock dialer tökéletesen operál, akksi merülési gondom 2 hónapja nincs pedig gyári a kernel.
Néha egy-két bug előjön (volt már olyan hogy újra kellett indítanom a telefont), de ilyen mindenhol van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged