- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeszacskó
tag
Akartam csinálni egy gyári visszaállítást, de kér valamilyen PIN kódot. Beírtam a rendes, SIM pinkódom, de nem fogadta el. valaki találkozott már hasonlóval?
-
tejeszacskó
tag
Sziasztok!
Van valakinek jó wallet tok gyártóval/márkával tapasztalata? akár régebbi, más telefon, hátha gyártanak az X-hez is
Találtam párat, de nagyon kínainak néznek ki. -
tejeszacskó
tag
Hmm. Nálatok is sípol a töltő adapter, amikor be van dugva? Miután kihúztam és még volt benne egy kis feszültség, akkor halkan "kattogott" egy kis ideig. Szerintetek ez mennyire gáz?
-
tejeszacskó
tag
Ha 2.1.2-n maradtam, vajon az új update előtt fel kell raknom az első 2.1.3-ast?
-
tejeszacskó
tag
akit esetleg érdekelne durability & bend teszt: +18
-
tejeszacskó
tag
Reméljük senkinek nem lesz rá szüksége a jövőben, de hátha.
Egyébként nemsokára szerintem csinál egy durability és egy bend teszt videót is.
-
tejeszacskó
tag
Én is ezen agyalok most. A piros true color és a mahogany wood hátsó skin baromi jól néz ki. Viszont egy OP sandstone case-n is nagyon erősen gondolkozom :/
Ez a gyári átlátszó tok ez tarthatatlan. Naponta 1-2x ki kell vennem belőle, hogy érezzem, hogy milyen jó kézben fogni[ Szerkesztve ]
-
tejeszacskó
tag
-
tejeszacskó
tag
Nem a telefon hibája, inkább a szoftveré. Viszont nagyon hasonló körülmények között csináltam már viszonylag jó felvételt a négy éves Galaxy S2-mel. Nekem egyébként semmi gondom. Nem fogok koncertekre járni videózni, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom, mert többször kérte.
-
tejeszacskó
tag
A kollégának aki koncertes videófelvételt kért: ugyan nem koncerten, de beltérben, nagy hang és erős fényviszonyok között csináltam egy közel egy perces felvételt. A kép elmegy, de a hang az értékelhetetlen
-
tejeszacskó
tag
Egyébként ha más is tűnődne azon, hogy miért nincs LED értesítés 20% alatti töltöttségi szintnél: azért, mert a magyar nyelvű rendszerben van csak 20%ra írva (félre fordítva?) az érték. Ez valójában 5%
-
tejeszacskó
tag
Egyébként az új frissítések előtt/után érdemes factory resetet? vagy csak ha belassulást, laggolást tapasztalnék?
-
tejeszacskó
tag
Kis méretű és jó minőségű 3000mAH körüli power bank-et tud valaki?
-
tejeszacskó
tag
köszi! (bár remélem nem arra viszik, mert dániában élek, de gondolom nagy különbség nem lehet a szállítási időben )
@Pompi, tudom, direkt nem is írtam bele, mert ahogy nézem kb ugyanakkora távot kell tennie, és nem annyira lényeg. Arra voltam kíváncsi, hogy a tapasztalatok alapján nagyjából mennyi lehet
[ Szerkesztve ]
-
tejeszacskó
tag
Tudom, hogy uncsi, és nem is kérdezném ha nem úgy lenne, de ha ma hajnalban processelték az árut East Midlands - UK checkpointnál, akkor vajon hány nap lehet még a delivery? Azért kérdezem, mert elég random shiftjeim vannak a héten, és nem tudom, hogy itthon leszek-e.
-
tejeszacskó
tag
Van tippetek, hogy kiegészítőkből mikor restockolhatnak? :/
-
tejeszacskó
tag
Mivel kijött a meghívók második (?) hulláma, megválnék az itt kapott meghívótól mert megjött a sajátom. Az első privátnak tudom odaadni, és további 21 óráig érvényes (Szombat 13-14 körül).
(Én a legutolsó pillanatig akarok várni a sandstone case miatt ) -
tejeszacskó
tag
a Sandstone case-ről mit gondoltok? azt az egyet megérné eredetiben a Oneplustól venni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Python programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest