- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
Végszó:
Másfél hónap és 50 email váltás után visszakaptam a telefonom, amit egy hónapja küldenek.
Nemhogy ugyanolyan állapotban, mert hogy a javítást 55ezerért nem kértem, de teljesen lemerülve (akksinak biztos jót tett....), full koszosan és úgy tűnik szét is szedték, mert a hangerő fel gomb nincs teljesen a helyén.. éppenhogy működik, de izomból kell nyomni.
Ja és persze ezért még fizettem 17565Ftot, merthogy a postát és bevizsgálást (?) nekem kellett állni.
Botrányos ez a cég, soha többet OP, remélem berohad az egész cég.
Akinek nem létszükségletű javításra van szüksége, inkább nem küldjel be. -
zsoltiz
aktív tag
Szép sztori. Mondjuk én a hivatalos útban nem is gondolkoztam. E-bay-en keresek majd vagy előlapi üveget, vagy képernyővel együtt kompletten, aztán vagy valakivel megcsinaltatom, vagy nekiesek én a cserének. Vagy így marad és használom a régi nexus5-öm, amit szerencsére nem adtam el.
-
-
makopeter
tag
Jaja. Messenger zöld és nem lehet az alkalmazason belül állítani.
Hex kódok nem csak 6 jegyuek? Úgy próbáltam de szivárvány.
Dupla koppnal elején nekem se mindig működött, két koppintás között kis szünetet tarts, nekem úgy 10/10
A smartlock úgy tudom lollipopptol az android része.
-
forgonati
őstag
Én már írtam korábban is hogy mi a megoldás a diszkózásra. Nekem LED Blinker van, de asszem a pl. a Lightflow-ban is be lehet állítani a színeket HEX kód alapján. Tehát ha pl. pirosat akarsz akkor beírod hogy FFFF0000 és piros lesz, vagy FFFFFFFF akkor fehér, stb. És nem fog diszkózni. Legalábbis nekem így működik. Ha a színskálán állítom be a színeket akkor diszkózik, a beírom HEX-ben akkor minden OK.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!