- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #110 üzenetére
Nem ennyi a csomag díja, ennyi a havi keretünk, amit elhasználhatunk. Valami flottás csomag, nem tudom melyik, de ilyen 4-5 ft egy perc benne, meg van a 400MB internet. A lényeg, hogy ez a csomag is kb semmire nem jó nekem, mert telefonálni nem szoktam az internet meg kevés...
Mondjuk ez részben a cég sara, hogy nem hajlandóak több netet adni, ha ennyi pénzt elhasználhatunk úgyis havonta, magamnak meg nem tudom állítani a csomag tartalmát. -
törölt tag
Persze, csak ha viszont szükséged van független telefonra, akkor ugye rabláncnak tűnik
Azt mondjuk hallottam már több készülékről, hogy igazából függetlent árulnak, de gondolom ebben az is közrejátszik, hogy amilyen árak vannak, megéri nekik a dolog.
Mondjuk a nagy átlagnak amúgy szerintem előnye sincs az előfizetésből igazán. Ha nem valami flottában vagy, akkor kb azonos árakon van a számlás és előre fizetett, csak számlásnál havi fix díjat kell fizetned, ha nem használod, akkor is. Telefont is akkor kapsz olcsóbban, ha sok ezret költesz havonta. -
törölt tag
Például mert gyakran kártyafüggő. EU-ban ez már nem olyan nagy gond, de ha máshova megyek több napra, akkor az az első, hogy veszek egy helyi pre-paid SIM-et, és azt teszem a telefonba. Függőbe ugye nem lehetne.
Előfizetés meg nem mindenkinek van így is úgy is. Illetve technikailag a pre-paid is előfizetés de gondolom itt nem erre gondoltál. Több mint 10 éve nem használok számlás előfizetést, mert kb semmi előnyét nem tapasztalnám, csak több pénzbe kerülne. Akinek szüksége van rá, az persze használja egészséggel, de szerintem azért van bőven olyan ember, akinek egy kártyás bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest