Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz fogtunder #112 üzenetére

Teljesen érthető, amit írsz :K Annyira nem követtem ezt a részét a piacnak, de valahogy várható, hogy most az adatforgalmat fejik, amíg lehet. Mondjuk elég maradi azért, hogy a percdíj ennyire nagy szám manapság még. Egy korlátlan internet, meg MS Link vagy valami hasonló app a telefonra, és korlátlanul tudnának kommunikálni egymással az emberek. Akár videón is.

EclipseGT Hát igen, próbáljuk győzködni a feljebbvalókat, hogy esetleg mehetne több net. De nekem még az is jó lenne, ha a havi 10 ezret odaadnák, majd veszek saját kártyára korlátlan netet, aki akar meg hívogasson a 10 ezer forintjából :))
    Most az új belépők között ilyen 25-35 közötti korosztály már kb alig használ hanghívást, csak messenger, és társaik mennek.

Supernova8 Type-C-n semmilyen, az digitális jelet ad ki általában. Az átalakítóban van valami olcsó chip.

törölt tag

válasz fogtunder #103 üzenetére

Az dicséretes dolog. Már csak az árakat kellene normális szintre vinni akkor :K

EclipseGT: Hát igen, de ugye számomra érthetetlen módon a számlás csomagok még mindig szinte kizárólag telefonhívásra és sms-re vannak kihegyezve. Most kaptam nyáron céges telefont, 10 ezer forintos havi kerettel, ami lebeszélhető, de csak 400MB internet van benne. Kb semmire nem tudom így használni, mert telefonálni 1-2 percet szoktam havonta, ha nagyon muszáj, ennyi internet meg semmire sem elég. Ha mondjuk a havi 10 ezres keretet lehetne úgy is osztani, hogy mondjuk felét internetre költöm, mindjárt jobb lenne :K

erahurka: Nekem most 1GB van havonta, amibe nem számít bele a közösségi hálózatok forgalma (fb, insta, twitter, whatsapp, stb), havi 1800-ért. Ha nem beszélget valaki sokat, akkor ez jobb ajánlat szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák