- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #109 üzenetére
ez az ár kérdés mindig érdekes dolog. papíron a Telekom és a Vodafone csoport sokkal jobb árakon kapja a készülékeket, mint a független piac, keresni nem akarnak a készüléken, mert ők a szolgáltatás eladásából élnek, a készülék csak kell ahhoz, hogy hatékonyabban tudják eladni, illetve bekötni az ügyfelet fix időtartamra. aztán a vége mindig az, hogy az open market olcsóbb. vagy mert beragadt valakinél párezer darab EU-n belül, kiszórja és szétveri vele az egész piacon az árakat, meg a megélhetési ÁFA csalók se tesznek túl jót az ügynek, én ilyen téren gyökeres változást nem várnék. amíg maguk a gyártók és a disztrik kooperálva szürkéznek (nem csak itthon), hogy betolják a negyedéves targeteket, addig ez lesz.
a mobilnetes témára meg annyit, hogy vállalati és flottás szegmensekben nagyon ki vannak élezve a profitabilitási számítások a voice részen, mert ugye mint a kocsiknál a lóerő, itt a percdíj a f*szméregetés elsődleges mértékegysége. aztán valahol kell nyereséget, meg service revenue-t is generálni, azt meg perpill adaton lehet, legalábbis még egy darabig, de amerre haladunk, kb. két év és lesz 8-10K között korlátlan beszéd és net lakosságiban.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #100 üzenetére
nagyjából a következő 1-2 évben fognak végleg eltűnni a szolgáltatói kínálatból a single SIM hálózatfüggő telefonok. az igazán kedvezményes készülék árazásnak még mindig az itthon rohadtul kiterjedt és profin működő fraud "iparág" szab korlátot. sajnos még szolgáltatói körökben is él az a feltételezés, hogy a hálózatfüggő telefont nem fraudolják annyira, pedig a valóság az, hogy aki nagyon akarja, be tudja szerezni a feloldó kódokat bármihez.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
TheBikerider #44 üzenetére
Csak a Mate 20-ról tudok nyilatkozni, azon próbálgattam múlt héten a szenzort, a hirtelen felvitt jobb hüvelykujjamat 20-ból 20-szor ismerte fel és nem volt igazán lassú sem, anno a Samsung S8-ba se bírtam hamarabb bejutni.
Izzadt tenyérről, nedves kijelzőről sajnos nincs tapasztalatom, 5 percem volt csak, de elég jó volt szerintem, engem meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest