- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
#16820480 #44 üzenetére
Nézd,mivel nem létezik olyan rendszer,amit hibátlanul raknak össze,és hibátlan is marad,meg kell barátkoznom a gondolattal hogy ez egy ilyen bicikli,nyilván kellemetlen lenne az általad felsoroltakból bekapni akár csak egyet is,de kénytelen vagyok a kockázattal együtt élni.
Cserébe a sokszázezres vasakra sem jönnek az azonnali hibajavítások,sőt,pld tegnap olvastam hogy a Honor 7 "a rendszer hw igénye miatt nem kapja meg a 7.0-t",ami röhejes kifogás,vagy említhetném az S6-ost,amire mindenki (én is) mint a messiást vártuk a 6.0-t,ami nagy nehezen meg is jött,a telefon mégis mint egy búvárszivattyú,fél nap használat után megy a levesbe,éstöbbi,ezernyi a példa.
Beleuntam a keresgélésbe,a kínaiak megtanultak telefont építeni,talán négy éve volt a kezemben először valami no name dzsunka szar,röhögtem persze,de már akkor beszéltünk róla hogy pár éven belül a samu,meg a többiek nagy gondban lesznek.
És tényleg.. -
ak76
senior tag
válasz
#16820480 #42 üzenetére
A biztonsági frissítések,nem feltétlenül csak a főverziókkal együtt esnek be,erre is jött az elmúlt 2 hónapban egy nagyobb update,a cucc maradt ugyanazon a verzión,de kijavítottak egy tucatnyi hibát (nálam is volt belőle egy pár,de lényegtelen apróságok,mondhatni "androidos feature" volt mindegyik
),megjártam már az okostelefonos kanosszát, a tökéletes vas utáni ostoba keresgélést, ha nem volt hatvan/hetven különféle készülékem az elmúlt 5 évben,akkor semennyi sem.
Ez sem tökéletes,ipari hulladék a kamerája,de nem érdekel,mert funkcionalitásához mérten olcsó volt,2-3 napot röhögve elmegy,nem féltem ha leejtem,és most ezek voltak a direktívák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest