Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ak76

senior tag

válasz #16820480 #44 üzenetére

Nézd,mivel nem létezik olyan rendszer,amit hibátlanul raknak össze,és hibátlan is marad,meg kell barátkoznom a gondolattal hogy ez egy ilyen bicikli,nyilván kellemetlen lenne az általad felsoroltakból bekapni akár csak egyet is,de kénytelen vagyok a kockázattal együtt élni.
    Cserébe a sokszázezres vasakra sem jönnek az azonnali hibajavítások,sőt,pld tegnap olvastam hogy a Honor 7 "a rendszer hw igénye miatt nem kapja meg a 7.0-t",ami röhejes kifogás,vagy említhetném az S6-ost,amire mindenki (én is) mint a messiást vártuk a 6.0-t,ami nagy nehezen meg is jött,a telefon mégis mint egy búvárszivattyú,fél nap használat után megy a levesbe,éstöbbi,ezernyi a példa.
    Beleuntam a keresgélésbe,a kínaiak megtanultak telefont építeni,talán négy éve volt a kezemben először valami no name dzsunka szar,röhögtem persze,de már akkor beszéltünk róla hogy pár éven belül a samu,meg a többiek nagy gondban lesznek.
    És tényleg.. :K

• ak76

senior tag

válasz #16820480 #42 üzenetére

A biztonsági frissítések,nem feltétlenül csak a főverziókkal együtt esnek be,erre is jött az elmúlt 2 hónapban egy nagyobb update,a cucc maradt ugyanazon a verzión,de kijavítottak egy tucatnyi hibát (nálam is volt belőle egy pár,de lényegtelen apróságok,mondhatni "androidos feature" volt mindegyik ;] ),megjártam már az okostelefonos kanosszát, a tökéletes vas utáni ostoba keresgélést, ha nem volt hatvan/hetven különféle készülékem az elmúlt 5 évben,akkor semennyi sem.
    Ez sem tökéletes,ipari hulladék a kamerája,de nem érdekel,mert funkcionalitásához mérten olcsó volt,2-3 napot röhögve elmegy,nem féltem ha leejtem,és most ezek voltak a direktívák.

• ak76

senior tag

válasz Mr.Silkó #34 üzenetére

Nekem M3 Note van 3/32-es,pont nem érdekel hogy ugyanezt a hw-t még hány névvel/színben fogják kiadni a közel/távoli jövőben,mivel elégedett vagyok vele.
    Nem érdekel a support sem,már rég megtanultam hogy a főverziószám emelkedés,néhány eye candy okosságon,meg felesleges funkción kívül, az égvilágon SEMMI életbevágóan fontosat nem ad hozzá,nem lesz tőle űrhajó,nem fogja agyonverni sebességben az aktuális gyorsvonatokat,amik 4x 5x annyiba kerülnek,(és amiknek kb ugyanúgy leszarják a supportját...) nem lesz belőle DSLR kamera,csak mert mókoltak a kamera szoftverrel...ellenben sanszos, hogy tele lesz bugokkal,gyors merüléssel,random újraindulgatásokkal,meg a többi hülyeséggel,amit momentán nem produkál,egyszerűen csak működik.
    55K-ért ennyi jár,meg a nyugalom,hogy leesett persze,de nem érdekel mert 55-ért vettem,nem 270-ért... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák