- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! Csatlakozom hozzátok! Ma megrendeltem az eustock -tól, remélem hamar a kezemben lesz!
Xiaomi Redmi 1S -ről váltók, -mennyire lesz szokatlan ahhoz képest?
Bármilyen segítő jellegű jó tanácsot szívesen veszek, hogy mit hogyan csináljak a kezdetekben, mivel nem szeretném magamat szivatni -
Dave™
nagyúr
Nem tudom mi számít hangosnak, van hangja a power gomb megnyomásának, de engem abszolút nem zavar. A SIM tálca minimálisan lötyög, ha hozzáérek, egyébként nem. Ezekkel megmondom őszintén tökre nem foglalkozom, mert semmi zavaró nincs bennük, most néztem meg a kedvedért, eddig fel sem tűnt. A hangerő gombom viszont nem lötyög.
-
Dave™
nagyúr
Egy adatfile, excellel is lehet importálni és tábla lesz belőle, meg sok minden más is kezeli. Az outlook.com-ról is lehet, gondolom a többi helyről is, meg a gmailből is exportálni, meg importálni. Tehát a végeredményed egy contacts.csv lesz, ezt gmailbe beimportálod és készen is vagy.
-
Dave™
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest