- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #566 üzenetére
Tény nem kapcsolódik ahhoz a bejegyzéshez, de felmerült bennem ez a kérdés.
Bosszant, hogy még mindig nyugodtam félre lehet vezetni a vásárlókat.
Minimum elvárás lenne, hogy ott lehetne a tábla: Figyelem ez egy teszt példány, aminek specifikációja nem egyezik meg az általunk forgalmazottal!
Na jó, tovább nem mérgesítem magam. -
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #559 üzenetére
Szerinted az, hogy a nagy áruházakban a 3GB-os van kint tesztpéldánynak, de 2-est árulják, nem a vásárlók szándékos megtévesztése? Mert szerintem igen, és az törvény tiltja, nem tehetnék meg! A fogysztóvédelem mit szólna ehhez?
Az pedig egyszerű diszkrimináció, hogy nekünk nem adnak a 3Gb-osból!
Ha másnak nem, a Huawei Magyarországnak figyelnie kellenen erre. Nekik kellene szólni, hogy gyerekek több fogyna ha 3 GB-os is lenne. -
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #552 üzenetére
A kamerát, és sok minden mást szerintem szándékosan butítják le, hogy vegyél drágábbat. A Samu 5230 ha jól rémlik a neve évekkel ezelőtt sokkal szebb képeket lőtt (3 Mpixel), mint sok mai 25-40 es telefon.
A G6-ba volt minden ami kell. Ami nem volt az az infra hőmérő és légnyomás érzékelő. Ma a 2x drágább készülékben sincs vagy giroszkóp, vagy OTG, vagy ez vagy az.
Ez kicsit olyan, mintha az olcsóbb autókból kispórolnák a jobb oldali tükröt ablak lehúzót hátsó ablaktörlőt, rádió antennát, de rádió lenne benne.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
#86973952 #548 üzenetére
Épp emiatt érdekes a kamerája, mert néhány esetben tud olyan képeket lőni mint az 1-2 ével ezelőtti csúcsmodellek (persze ez a tesztíró véleménye, ezért is írtam hogy szubjektív).
Az A5 2016 kapcsolatban meg csak annyit, hogy én a P9lite konkurensének tekintem (nem csak én) és ebből látszik hogy mennyire túlvan árazva. Ha már 100e. adta volna a samu, akkor viszont nem biztos hogy a 90e. lite lett volna a nyerő. -
szkaroly
senior tag
válasz
#86973952 #277 üzenetére
Nem is tudom.
Szerintem inkább nem volt annyi igénye az MM-nek hogy beállítsa. Hány nyelv van benne alapból egyébként? Ha valaki ki akart volna szúrni a többiekkel akkor mondjuk az arab nyelvet is beállíthatta volna. A többi mobilon a beállítás blokkolva volt (P8,P9, Honor 7), szerintem csak még nagyon frissen volt kirakva és nem figyeltek rá.
-
szrudi
csendes tag
válasz
#86973952 #252 üzenetére
Köszi a részletes választ!
A SIM kártyák közül az egyik egy újonnan kért kártya volt, a másik kettő régebbi, teszünk még egy próbát kártyacserével, hátha...
"Szoftveres hiba sem túl sanszos, mert más MM -ban vett készüléknél nem volt ilyen probléma."
Az Okospontos kolléga szerint elég sok hasonló eset van, tegnap volt 6 abban az egy áruházban és a többiben is volt hasonló panasz. A telefonok szolgáltatótól függően reagálnak a SIM kártyákra: Vodafone esetén van, ami esetünkben is, hogy eldobja a hálózatot néhány óránként és bekéri a PIN-t egymás után 4szer, utána pár órán keresztül újra rendben van. Telenornál teljesen használhatatlan: nincs hálózat, és a T-sek jártak jól, mert náluk úgy tűnik, működik.Egyelőre kicsit kivárunk, meglátjuk lesz-e valami fejlemény a következő 1-2 héten, mert tulajdonképpen használható most a telefon PIN kód kérés nélkül. Ha egy SW frissítés megoldja akkor örülünk, ha nem, akkor szerviz. A Telemaxról köszönöm az infót, ennek fényében kicsit nyugodtabban fogok menni hozzájuk, és ha minden rendben lesz, fogok nekik adni pozitív visszajelzést, hogy javítsam kicsit az arányukat.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #237 üzenetére
Nem mellesleg:
VNS-L31&L21
4G: FDD B1/B3/B7/B8/B20
3G: UMTS B1/B2/B8
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
VNS-L22
4G: FDD B1/B3/B5/B7/B8/B19/B28, TDD B40
3G: UMTS B1/B5/B6/B8/B19
VNS-L23
4G: FDD B2/B4/B5/B7/B28
3G: UMTS B1/2/4/5/8
VNS-L53
4G: FDD B2/B4/B5/B7/B12/B17
3G: UMTS B1/2/4/5
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz -
Hubzsi
tag
-
Takumaru6969
tag
válasz
#86973952 #150 üzenetére
Nagy valószínűséggel ezt a telefont akarom majd megvenni a Telekomtól... Készülékcserével. Volt egy Nokia Lumia 625 telefonom bevittem a szervízbe aztmondták, hogy beázott (piros lett az indikátormatrica) holott 1x sem ejtettem bele vízbe, jelzem még nemtelt le a 2 év garancia szerinted megcsinálják? TÉGLA lett a Lumia 625 nemkapcsol be sem töltőre sem számítógépre nemreagál max rezeg és ennyi. Mi lehet a baja?
-
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #129 üzenetére
Egyszerű az ok. Pár év és mint forradalmi újítást bevezetik a 2 SIM + SD variációt. Nem ezt tette az SD bővítéssel a Samsung? valahol igaza is volt, hiszen a csúcskategóriába annak számított.
porterocka
Mondom én, nem teljesít jól a gazdaság, ezért minket visszaminősítettek, így nem jár a 3GB. -
Hubzsi
tag
válasz
#86973952 #134 üzenetére
Szerintem ez igény kérdése, hogy mennyire elég a 10 GB szabad hely, speciel nekem nincs bajom vele, mivel nem játszom, a többire meg bőven elég a hely.....
Viszont azt jó lenne tudni, hogy 2 vagy 3 GB a memória ( 2 - vel is lehet élni, de azért a 3 időtállóbbá teheti a telefont )
[link] -->itt 2 eruópai típus van B20 alapján VNS-L31&L21 gondolom 3/2 a memória méretét mutatja, azt nem tudom, hogy indkettőből van-e dual vagy az egyi a dual a másik a single verzióA német tesztek dicsérik a kamerát, az egyiken problémának vetetteék fel a kijelző napfény alatti láthatóságát, de összességébe az a pár teszt amiut olvastam jó ár/értké arányúnak minősítette.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#86973952 #131 üzenetére
Régebben nem volt így, általában dual sim mellett volt 2 sim kártya, szerintem 2 nano sim nem is foglalna sok helyet. Nem is lenne baj igazán ezzel a kombo megoldással. Csak akkor a dual simes változatba legalább 32Gb memóriát tennének, vagy legalábbis lenne ilyen változat is belőle.
A 16 GB belső memóriával dual simesként titulálni egy mobilt szerintem képmutatás, vicc, becsapás kicsit. -
ToniSoprano
addikt
válasz
#86973952 #129 üzenetére
Szerintem a dual simet használóknak fontosabb lett volna ha 32 GB-os vrzió is lenne, így felesleges dualnak hívni a rendelkezésre álló 9-10 GB elég kevés és nem bővíthető, mert a második foglalatban egyszerre nem kerülhet micro SD, mert oda 2. sim került.
Azt mondták mától BP-en aréna plaza MM-ben lesz kitéve egy példány.
Egyébként Hollandiában a legalapabb havidíjas előfizetés 40 euró, legalábbis nővérem ennyit fizet havonta, és erre kap jó áron telókat 2 évente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest