Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv. Kis segítség kellene.
A P9 Lite beüzemelés közben felajánlotta, hogy NFC-vel fiókot, adatokat, beállítások átmásolhatok egy másik telefonról. Egy Samsung S3 Neo-ról próbáltam másolni, de csippanáson kívül nem történ semmi. Azóta beüzemeltem a telefont, de nem találom, ezt adatátviteli-beállítási lehetőséget.Ja annyi, hogy a SIM-kártyát még nem sikerült a berakni a P9 Lite-ba.
Egyedül a névjegykártyákat tudtam átmásolni, de azti csak kékfogon, semmi mást. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Feleségemnek ezt néztem ki, mint új telefont. A 3GB-os verziót most honnan lehet beszerezni európai garanciával? A 2GB-osnál sokkal kecsegtetőbb lenne egy 3-asat venni.
Előre is köszi a segitséget. -
-
Mózes1
csendes tag
Udv
P9 lite ot vasaroltam gyari fuggetlen de nem latja csak az 1 simet
H tudom aktivva tenni a dual sim modot ? -
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a nagyobb játékokat hogyan tudom sd kártyára tenni a telefonon?
-
ORCA58
addikt
válasz
gumimaci1235 #602 üzenetére
Eddig ez a második Huawei telóm, de mindkettőnél halál pontos a műhold.
Próbáltam iGo Szülinappal, iGo 7 napos próbaverzióval, Google Maps-szal, és Sygic navival is. Egyébként az utóbbit választottam meg is vetem.Egyébként itt [link] érdeklődj, ez a topik pörög.
-
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
A P9 lite telefonomra IGO-t telepítettem, de nem talál műholdakat. Másik Huawei telónál is tapasztaltam már.
Tud valaki megoldást erre a problémára, azt kérem segítsen.
GM
-
ORCA58
addikt
Látszik itt senki sem olvas bele a topikba, csak rögtön kérdez.
[KLIKK!!!!! EZT A TOPOKOT HASZNÁLJÁTOK, HA ÉRDEMI VÁLASZT VÁRTOK!! A Összefoglaló is ott van!!]
Ez egy félhalott topik már!
-
csdancsi
csendes újonc
Sziasztok! Külön alkalmazásokat hogyan lehet levédeni jelszóval?
-
vladi1
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,lehet,hogy a fórum már foglalkozott vele,de sajnos nincs időm az összes hozzászólást elolvasni.Vásároltam egy P9 lite-ot.Már az első bekapcsolásnál probléma volt vele,mert nem akarta elfogadni a kártyát ( a szolgáltató a Voda,de a telefon független ).Nagy nehezen sikerült életet lehelni bele,de azóta azt csinálja,hogy bizonyos időközönként ( napjában többször is,függetlenül attól,hogy éppen mit csinálok a telóval ) kiírja,hogy nincs kapcsolat,és újra kéri a PIN-t,de egymás után háromszor kell beírni,mert csak akkor áll vissza a hálózatra.A kártya egyébként másik telefonban rendesen működik.Többszöri szoftver frissítéssel sem sikerült orvosolni a problémát.
Valakinek esetleg ezzel kapcsolatosan van ötlete?
Előre is köszi a válaszokat! -
batai15
félisten
üdv, ebbe a lightmanagerbe hogy lehet beállítani a színeket?
Nem fogadott esetén pl ugyanúgy zöldet jelez, nem pirosat ahogy beállítottam.
asszem meg van: védett alkalmazásnak kelett be tenni . -
batai15
félisten
persze, ha esetleg dolgozol valamit ami igénybe veszi az ujjadat, vagy megizzad stb.
Multhéten térköveztem, pakoltam a téglát stb, és istennek se vette az ujlenyomatomat, többször adtam hozzá .. 2 -3 alkalom jó volt, utána nem ismerte fel.
(persze közbe kimentem dolgozni)
Lehet nálad is ez van, de ha nem akkor gariztasdnillkin tok
imak jazz
spigen tok/L]
Én ezeket fogom beszerezni. -
Jece
csendes tag
Sziasztok,
hétfőn vásároltam egy független készüléket az Edigitalnál. Egész jól szuperál, ios után jöttem vissza, meg vagyok vele elégedve, kivéve egy ponttal: a nap folyamán többször, olyan 3-4 alkalommal nem tudtam ujjlenyomattal feloldani, annyit írt ki, hogy újraindítás után a telefonkóddal tudom csak feloldani. Fontos, hogy a simek pin kódját nem kéri, meg az értesítések is jönnek közben, csak a kérés alapján gondolnám, hogy újraindult. Ez nálatok is előfordul? Ha nem, akkor még benne vagyok a 72 órában, visszacserélném.
Köszi előre is a válaszokat!
Nem ide akartam, ne haragudjatok, de a törlést sajna nem találom :/
-
Athos.187
csendes tag
Sziasztok!
Telekomnál csak online rendelés esetén adnak a telefon mellé okosórát?
-
realmadrid
aktív tag
Helló !
Itthon lehet kapni 3GB-os verziót ?
Nézegettem, de nem találok.
Köszi. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Rengeteget olvastam már a témában, de érdekelne a véleményetek. Mennyire éri meg beruházni egy ilyen telefonra?
Nagyon sokat használom az okostelefonomat, így egy megbízható társra van szükségem. Aki régebb óta használja a készüléket, el tudná mondani, hogy milyen a multitask, mennyire gördülékeny az oxygen os, milyen benyomásai vannak a kameráról és az akkumulátorról?
Egyelőre ennyi, elóre is köszönöm! -
batai15
félisten
van rendes topik , kérlek fáradjatok oda , ott beszélgessünk.
[link] -
csdancsi
csendes újonc
Sziasztok! Én is szeretném megvenni, szeretném megkérdezni h van e valaki aki szolgáltatónál vette-e meg, és ott adtak e valamilyen kedvezményt, mert szeretnék minél olcsóbban hozzá jutni, de persze csak megbízható helyről.
-
dionaea
őstag
telenor egy igazi ...os társaság rohadt drágák náluk a készülék. Valahogy nem igazán tolnak jó politikát sajna.
Nagyon vacilálok P9 Litevagy Lg x-cam esetleg xperia Xa között
-
szami777
addikt
Köszi, látom a listán.
Azért k@va nagy LoL, hogy a flottámba 2 éves hűséggel 94 ezer ft. Mit gondolnak ezek?????
listaárra 115 ezret írnak...ezek mit szívnak?
Függetlenül 90k, vagy annyi se. -
dionaea
őstag
Telelnornál van a készülék akit érdekel ilyen formán
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Párom vett egy ilyen telefont. Más is találkozott vele hogy az ébrsztő hangját nem lehet alapértelmezetről másra állítani? B121-es rom van rajta.
-
csdancsi
csendes újonc
Sziasztok, az MM újságban csak elírták h 3gb-os?
-
Cassi
őstag
Június 20-án jelenthetik be a Honor 8-at a legújabb hírek szerint. Elöl-hátul üveg, 4 GB RAM, Kirin 950 vagy 955. Árazás talán félúton a P9 és a P9 L között. Remélhetően jön azonnal hozzánk is.
-
kovaccs
tag
Én a Honor 6-ot cserélném erre. Tud legalább annyit a kamerája?
-
jano720
csendes tag
válasz
fekete197 #569 üzenetére
en azt ajanlom, hogy menj be egy dekor boltba (ahol pl egyedi posztereket szoktak nyomtatni) es kerd meg oket hogy foliazzak le a telod. nekem egy 930as lumiat csinaltak ott mivel azokra a gyari folia is szar volt az ives kijelzo miatt. gyönyörűen megcsinálták kivagtak rajta mindent, ra volt hajtva az ives uvegre is. elegge vastag volt a folia is. eleibte csunya volt mert apro levegobuborekos volt azvegesz, de a csaj azt mondta hogy kb 1 het alatt el fog mulni. ugy is lett. es tobb mint 1 eve az van rajta es hibatlan. 500Ft volt 😃😃😃
-
ORCA58
addikt
válasz
fekete197 #569 üzenetére
Más készülékhez vettem, azt kell mondanom a kivágása a legrosszabb.
A hangszóró helyét nem kilyukasztják, hanem körbevágják azt a területet, ahol a hangszóró és a szenzorok vannak. Ráadásul van olyan is hogy kisebb a kijelzőnél. (Van kivétel is. A G6 üveg "fólia" pontosnak néz ki, de nem tettem fel. mert nagyon jó agyári rajta.)
Mindezek fejében drága. A műanyag szerintem az átlagnál sérülékenyebb. -
fekete197
csendes tag
Xprotect fóliát szeretnék majd vásárolni a telefonhoz, de csak P9-hez valót találtam. Szerintetek jó lehet rá?
Mert egy pár miniméteres különbség van a két telefon között :/ -
batai15
félisten
Rendelési állapot át váltott össze készítésére,akkor most kezdetek örülni?
-
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #566 üzenetére
Tény nem kapcsolódik ahhoz a bejegyzéshez, de felmerült bennem ez a kérdés.
Bosszant, hogy még mindig nyugodtam félre lehet vezetni a vásárlókat.
Minimum elvárás lenne, hogy ott lehetne a tábla: Figyelem ez egy teszt példány, aminek specifikációja nem egyezik meg az általunk forgalmazottal!
Na jó, tovább nem mérgesítem magam. -
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #559 üzenetére
Szerinted az, hogy a nagy áruházakban a 3GB-os van kint tesztpéldánynak, de 2-est árulják, nem a vásárlók szándékos megtévesztése? Mert szerintem igen, és az törvény tiltja, nem tehetnék meg! A fogysztóvédelem mit szólna ehhez?
Az pedig egyszerű diszkrimináció, hogy nekünk nem adnak a 3Gb-osból!
Ha másnak nem, a Huawei Magyarországnak figyelnie kellenen erre. Nekik kellene szólni, hogy gyerekek több fogyna ha 3 GB-os is lenne. -
vieri2000
tag
Ne haragudj de én nem látom a specifikációban. 700/850 stb vagy a 850 lefedi?
-
vieri2000
tag
Ebben sincs B20 azaz 800 mhz? Okoz ez valamilyen problémát?
-
törölt tag
Kérdés az, hogy manuális móddal mit lehet belőle kihozni. Engem általában ez jobban érdekel. E tekintetben azért több hasonlóság van a HTC A9 -hez képest.
Vodánál egyébként hiába került be az árlistába, még nem rendelhető, az üzletek sem kaptak. Elvileg 2-3 napon belül várható.
Szerk.:
Meg engem elsősorban a dualosítás érdekel, szolgáltatós készüléket még nem szemrevételeztem. Plusz nem is biztos, hogy érvényes lenne ugyanaz pl. a Telekomnál, mint a Vodánál. Utóbbi szolgáltató Huawei -nél (is) nagyon szeret ragaszkodni az egyedi ROM -hoz, akár azonos build számmal is. Csak hogy ne legyen egyszerű az élet. -
ToniSoprano
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #552 üzenetére
A kamerát, és sok minden mást szerintem szándékosan butítják le, hogy vegyél drágábbat. A Samu 5230 ha jól rémlik a neve évekkel ezelőtt sokkal szebb képeket lőtt (3 Mpixel), mint sok mai 25-40 es telefon.
A G6-ba volt minden ami kell. Ami nem volt az az infra hőmérő és légnyomás érzékelő. Ma a 2x drágább készülékben sincs vagy giroszkóp, vagy OTG, vagy ez vagy az.
Ez kicsit olyan, mintha az olcsóbb autókból kispórolnák a jobb oldali tükröt ablak lehúzót hátsó ablaktörlőt, rádió antennát, de rádió lenne benne.
-
-
SX Wave
aktív tag
válasz
#86973952 #548 üzenetére
Épp emiatt érdekes a kamerája, mert néhány esetben tud olyan képeket lőni mint az 1-2 ével ezelőtti csúcsmodellek (persze ez a tesztíró véleménye, ezért is írtam hogy szubjektív).
Az A5 2016 kapcsolatban meg csak annyit, hogy én a P9lite konkurensének tekintem (nem csak én) és ebből látszik hogy mennyire túlvan árazva. Ha már 100e. adta volna a samu, akkor viszont nem biztos hogy a 90e. lite lett volna a nyerő. -
törölt tag
Azért ez a felsorolás kicsit bukik a kategórián.
Lehet van jobb is 90 pénzért, de az A5 2016 130 -on kezdett, a többi meg volt felső kategóriás készülék.
Ez meg egy középső kategóriás gép, teljesen más liga.
Szerk.:
Lehet az A5 kamerája kiemelkedő, de azért kezdő árban mégis közel másfélszeres a különbség a P9 Lite -hoz képest. -
SX Wave
aktív tag
Kamerát itt tényleg lehúzták, pedig más tesztekben meg dicsérték (persze ár/érték arányban nézve). Egyértelműen verte a Galaxy A5 2016 meg a P8, néhány esetben (itt már számít az időjárás/idő faktor) még a Galaxy S5, Sony Xperia Z3 kameráját is. Persze ez mind szubjektív, mert objektíven csak egy adott helyzetben egyszerre érdemes összehasonlítani a kamerákat. Ha majd megjönn a fekete, akkor a Note4 összehasonlítom.
-
dionaea
őstag
nem nagyon jelent meg az írásos teszt
-
törölt tag
Akinek van már ilyen telója árulja el, hogy ha viber üzenetet kap jelez-e az értesítési led?
-
nyesix
senior tag
valaki múltkor írta itt, hogy megrendelte a Medi Marktból. Arany színűt rendelnék én is ma, de nyilván nincs raktáron
kb mennyi idő volt, míg megérkezett? -
jatszo
aktív tag
A tegnap esti adás óta kihalt a fórum..
-
fekete197
csendes tag
Szerintetek Telekomhoz körülbelül mikor érkezik meg fekete színben?
Már nagyon rendelném, de valahogy a fehér nem az én színem -
törölt tag
válasz
csdancsi #533 üzenetére
18:00 -kor kezdődött. Bár nem pontosan, késéssel. DE vissza is nézhető majd adás után.
-
csdancsi
csendes újonc
Magyar teszt mikor lesz róla?
-
törölt tag
válasz
zsoltdrifter #527 üzenetére
Elírás. 2/16 gigás.
-
Hubzsi
tag
A szolgáltatók itthoni árképzése egy vicc szerintem.....függetlenül olcsóbban meg lehet venni, mint rablánccal
még a joy napok alatt rendeltem 81 ért annyit biztos megér, ha egyszer végre megérkezik a fekete.....
-
Takumaru6969
tag
válasz
zsoltdrifter #527 üzenetére
Vagy HAMIS XDDDD
-
zsoltdrifter
csendes újonc
üdv! a tescoba is árulják már a készüléket. csak szerintem elírás vagy van belőle 8 gb os változat is? 16 ról tudok csak.
-
Takumaru6969
tag
-
nyesix
senior tag
expansys on kívül hol lehet még rendes, ÁFA-s számlával 3GB-os példányokat kapni?
-
batai15
félisten
válasz
Takumaru6969 #521 üzenetére
nem sajnos ,nem tudsz belépni munkahelyi.
-
ORCA58
addikt
válasz
Takumaru6969 #518 üzenetére
Egyszer egy másik készüléknél írtam nekik, hogy máshol sokkal olcsóbb. Azt a választ kaptam, de náluk kamatmentes részletre adják, és ügyfelek ezt szeretik.
Mondhatnak bármit, mivel a felár bele van építve az alapárba, ez nem kamatmentes! -
batai15
félisten
válasz
Takumaru6969 #518 üzenetére
Már nem azért, de a move s csomagot használod is... Oké hogy fix havidíj, de attól még használod(telefonálsz mobilnet stb)
De én mondjuk flottás vagyok, és pont emiatt nem fogok többet szolgáltatónál venni telefont , mert a 2 év hűség pofátlanság. -
dionaea
őstag
Miért mi lenne a választás Z1 után.?. Nekem is sony-m van és szeretem meg nagyon megbízható készülék, de ha most váltanom kell, márpedig most lenne egy jó lehetőségem, akkor nem tudnék mit választani ebben az ár kategóriában. Sony-m volt az elmúlt 4 évben és nagyon elégedett voltam velük( Arc S xperia SP)
viszont a 4 éves elmúlt Idos slim em még mindig hibátlanul megy tehát minőséggel nem lesz gond remélem
-
Takumaru6969
tag
Szerény véleményem szerint szolgáltatótól nem szabad megvenni, mivel csak 2 gigás verzióban van 89k-ért. Máshol ugyancsak ennyiért 3 gigás verziót kapni... Telekomnál Move S előfizetéssel és részletfizetéssel havi 9380Ft (5890 Ft kezdőrészlet
+ 14×5890 Ft/hó + Move S 3490 Ft havi díj = Havonta fizetendő összesen:9380 Ft/hó), ami szerintem ezért nagyon sok... nemtudom, hogy ti hogy vagytok vele...
-
Roxbury
őstag
Ma a P9 Lite lesz az MA TV-ben. Youtube-on mar lehet latni a visszaszamlalast.
Megeloztel. 😃
-
batai15
félisten
este ma tv p9 lite
Beszéltem az edigitallal. Annyian igényeltek online áruhitelt hogy 2-3 hét mire nekem is kiderül hogy meg kapom e -.-" a kis butafon samsung meg annyira fosh, nehéz lesz kibírni. -
jatszo
aktív tag
-
Roxbury
őstag
Na en megrendeltem az MM webshopban a feketet. Bent a srac azt mondta, hogy a honap elejen varhato.
-
ORCA58
addikt
Nekem volt, hogy egyetlen készüléket sem mutatott előfizetéshez, vagy dominóhoz.
Mivel a legnagyobb magyar szolgáltató, így megtehetik ha akarják, hogy egy működő honlapot se tudjanak összehozni!porterocka
Nagyon nem teszik ez a módszer. Viszont a legtöbb vásárló most repdes az örömtől, hogy milyen olcsón (azt hiszik ingyen) kaphat valamit, amit nem is fog használni. Arra nem gondolnak, hogy bizony azt is megfizetik. -
kovaccs
tag
A Telekom honlapján továbbra sem működik az online rendelés részletfizetésre, meglévő előfizuval..
-
dionaea
őstag
Vajon ha nem kell a usernek az óra akkor olcsóbb? Már várom a telenoros megjelenést, csak jó lenne egy kb árat tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Kirin 650 lapkával szerelt kütyü a kártyafüggetlen piacon dual SIM-es változatban startol, a szolgáltatók azonban egykártyás verzióban forgalmazzák majd.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest