- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
-
-
ORCA58
addikt
Ez bizony versenyképes ár!
Ha a teljesítményt is figyelembe vesszük bizony a sokat dicsért és árban igazán jó Xiaomi-nál is jobb árazás. Igaz ebben nincs infra, de nekem pont az nem hiányzik, de van B20.Ezt a Xiaomi topikban nem szeretnek olvasni, mivel a kényeskedők sokszor beírják. Tudom aki azt vesz, az tud anélkül élni.
Remélem a T-nél is lesz és mire lefogy a hűség (tán november) addigra az ára is fogyni fog.
Annyiért sajna úgysem kapom meg mint a G4-et 1,5 éve. -
-Gerzson-
aktív tag
Köszi az online vásárlás linket. Tegnap még nem láttam kiírva. Így most 9000 Ft-al olcsóbb.
Gyorsan meg is rendeltem. Szállítási infó nincs de remélem megjön Május vége előtt, mert addigra kell.Csak annyi hátránya van így online rendelésnél, hogy nem lehet törés biztosítást venni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest