- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor viszont simán lehet, hogy a náluk lévő szállítmány egy helyről jött és ott van a gond.
Ez érdekes, hogy a Telekommal nincs csak gond. Vagy másik adagból van, vagy "szimpla" szoftveres probléma miatt van gond. Most már utóbbi sanszosabb...
Talán ha más is vásárolt már MM -ban, és Voda vagy Telenor SIM -et használ, akkor jelezhetné, hogy nála van -e gond.
-
törölt tag
Azért az gyanús, hogy 3 különböző SIM is ugyanazt a hibát produkálta. Persze lehetnek mondjuk régiek, ami okozhat hibát. Szoftveres hiba sem túl sanszos, mert más MM -ban vett készüléknél nem volt ilyen probléma.
Esetleg lehet hibás gyártás. Azt meg "egy dobozból" cserélték Neked.
Persze majd meglátjuk új SIM -mel mit produkál. Egyébként jellemzőbb SIM eldobásnál (szoftver/hardver), hogy vagy szimplán dobálja és nem kér PIN -t, vagy nem áll fel újra a hálózat, csak újraindítás után. Huawei -nél.
Vagy más build van rajtuk, mint amit általában a MM -ban árulnak. Pl. lengyelektől jött hozzánk a pótlás. Amin még mondjuk inkább "zséta" szoftver van. Ilyen már előfordult. Ez inkább szervizben derült volna ki, illetve onnan orvosolható lenne, ha újra SW -zik.
Majd meglátjuk, de én hardverre gondolok.
TeleMax -ról. Én nem tartom rosszabbnak, mint más szervizt. Talán (bár ebben nem vagyok biztos) Magyarország legnagyobb szerviz hálózata. Jópár dolgot javítattam náluk, nekem nem volt velük gondom. Napi 800-1000 készüléket javítanak. A nagy számok törvénye alapján teljesen normális, hogy rájuk köpködnek a legtöbben, plusz általában ritkán írnak az emberek pozitív véleményt.
Nem szándékozom védeni őket, de nekem ez a véleményem, illetve a fentiek egy része tény. Biztos innen is előkerül valaki, akinek negatív a tapasztalata. Sajnos tökéletes szerviz nincs.
Szerk.:
Egyébként érdekes, hogy mióta rendesen követhető szolgáltatón keresztül a készülék szervizelése, azóta csökkent az ezzel eltöltött idő. Sokszor pl. a Voda logisztikáján pihent napokig a telefon. De az is előfordul (jelenleg is), hogy nem tudják pótolni az adott alkatrészt.Erre igazából egy megfelelőbb törvényi szabályozás lenne szükséges, ahol kötelező lenne "X" idő után a komplett csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest