- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Rengeteget olvastam már a témában, de érdekelne a véleményetek. Mennyire éri meg beruházni egy ilyen telefonra?
Nagyon sokat használom az okostelefonomat, így egy megbízható társra van szükségem. Aki régebb óta használja a készüléket, el tudná mondani, hogy milyen a multitask, mennyire gördülékeny az oxygen os, milyen benyomásai vannak a kameráról és az akkumulátorról?
Egyelőre ennyi, elóre is köszönöm! -
Richee11
senior tag
Na közben a telekom már kidobta a honlapjára.
-
Richee11
senior tag
válasz
Takumaru6969 #417 üzenetére
Nekem egy JBL fülesem van, és én totál emg vagyok vele elégedve. Nem szűrődik be hang, így nem kell a maxra tenni a telefon hangerejét, valamint a lapos kábel is előnyösnek bizonyult a másikhoz képest. Én anno 8.999 Ft-ért vettem, de nekem teljesen megérte. A Lenovo laptopomban is JBL hangszóró van, és az sem okoz csalódást, szóval eddig bejött ez a márka. Persze nem akarom elkiabálni, meg annyira nem is értek a fülhallgatókhoz, de erről az egyről csak jót tudok mondani. Kivéve az ára, bár nekem sikerült kifogni a leárazást.
-
Richee11
senior tag
"Mai adásunk vendége a Sony Xperia X lesz, ami egy teljesen új terméksorozat indulását jelöli. "
Sajna ma nem a P9 Lite lesz :S
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Azt lehet már tudni, hogy a telekom mikor veszi fel a palettájára a telefont? És ha igen, akkor körülbelül mennyiért árulják majd? Media marktbe elmentem, de sajnos nem volt kirakva, csak a sima P9. Esetleg akinek ilyen van, az el tudná mondani, hogy milyen az öszeszerelés minősége, és hogy a kamerával, meg a Huawei rendszerével mennyire elégedett az eddigi tapasztalatok alapján?
u.i.: Eg Sony Xperia Sp-m van, de nagyon szemezek ezzel a telefonnal.
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest