-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nekem volt, hogy egyetlen készüléket sem mutatott előfizetéshez, vagy dominóhoz.
Mivel a legnagyobb magyar szolgáltató, így megtehetik ha akarják, hogy egy működő honlapot se tudjanak összehozni!porterocka
Nagyon nem teszik ez a módszer. Viszont a legtöbb vásárló most repdes az örömtől, hogy milyen olcsón (azt hiszik ingyen) kaphat valamit, amit nem is fog használni. Arra nem gondolnak, hogy bizony azt is megfizetik. -
Roxbury
őstag
Nekem engedi a reszletfizetest, pedig meglevo elofizetokent fogom venni. Kisebb csomagnal 15 honapos futamidore, nagyobbaknal 20 honap. De jelenleg csak a feher van keszleten ugyhogy feliratkoztam a feketere, ha erkezik keszlet. Addig legalabb megjelenik hozza a Rugged Armor itthon is. Anelkul ugysem hasznalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest