-
Mobilarena
A Huawei P9 Lite teszthez kapcsolódó, ettől forgalmasabb topik:
[Re:] Huawei P9 lite - megörökölt formaterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Jól hallom, hogy ennek is zörög a kamera része? P7 nek is ha jól tudom onnan jött egy zörgő hang. Nem volt egyébként azzal se probléma miatta és ennél se tapasztaltam mást csak, hogy zörög.
-
jegenye77
addikt
Nova Launchert vagy másikat, hogy tudom beállítani, hogy az legyen a kezdő?
Nem jövök rá valamiért. A Nova beállításában is rámegyek, hogy állítsa alapértelmezettnek, akkor se csinál semmit. -
jegenye77
addikt
válasz
Richee11 #450 üzenetére
Fotó még nem volt.
Össze szerelés mondhatni kiváló. Jó a fogása és amitől féltem, hogy ez már nagy lesz azt nem érzem. Valahogy passzol a kézben nagyon.
Rendszer pörgős (pattogós) nincs akadás. (ez 3Gb os verzió) P7 után érezhetően gyorsabb.
Kijelző ugyan olyan szép. Ujjlenyomat olvasó is azonnal érzékel és feloldja a képernyőt. Hálózat és wifi hibát eddig nem tapasztaltam. GPS-t nem próbáltam még.
Egyetlen egy apró hiba de lehet ez csak számomra, hogy a bekapcsoló és a hangerő gombok picit kilógnak. Lehetett volna egy kicsit beljebb. De ez már tényleg csak apróság.
Nem bántam meg a váltást P7 ről -
jegenye77
addikt
Én meg itt (Németország) Huawei szelfi botot kaptam hozzá.Rakom fel ebay re mindjárt.
-
jegenye77
addikt
Megjött a készülek csak arra nem voltam felkészülve,hogy ebbe csak a nano sim jó
Amúgy eddig nagyon tetszik -
jegenye77
addikt
Na nem vártam meg a bemutatót
Megrendeltem.Max ha nem tetszik akkor kis veszteséggel eladom és marad a P7.Nekem ennyit megér
A P7 től meg addig nem szabadulok meg míg meg nem szokom meg azt az óriást -
jegenye77
addikt
Van 2 és 3 GB os verzió?
Csak mert itt (Németország) amiket néztem neten az mind 3Gb os volt.
Elírás vagy két fajta van? -
jegenye77
addikt
Köszönöm!
Hétvégén megtapizom aztán ha úgy is tetszik akkor ez lesz a befutó
Kicsit már nagynak tűnik a készülék de próba, aztán kiderül. -
jegenye77
addikt
Most kb egy árban van a P8 és a P9 Lite.
Szerintetek mi szól egyik és mi a másik mellett?
P7 ről váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest