- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Privátban elmondtam a véleményemet a dologról..Ez egy jó telefon. Az ár érték arány az pedig már megint egy más fogalom..És azon vannak itt többen kiakadva, nem a telefon tudásán..De a specifikációt mindenki le tudja olvasni..+ a sense egy jó szoftver mellé..Egyedül a op 3T-ben van 821-es hardver klasszisokkal jobb áron..Többről nem nagyon tudok..
Az hogy kinek tetszik, meg kinek nem az megint szubjektív..Nekem se tetszik rohadtul..De engem az üveg az amitől kiráz a hideg.. -
h4h01
senior tag
Ne ferdíts már ennyire, könyörgöm! Hol mondta bárki a kisebb telefonra, hogy 2017-es csúcsmodell? Az Ultra meg ha tetszik, ha nem egy felsőkategóriás telefon! S821, ugyanaz a kamera mint a 10-ben, QHD kijelző, fém+üveg, és igen viszonylag drága lesz..Egyedül az akksi gyenge..
A 2017-es csúcs HTC még odébb van, szal nem kell itt erőltetni..Hidd el én is naphosszat tudnám fikázni az S7-et, de nem szeretném, hozzáteszem nekem itt van az asztalon egy HTC 10 mellet..
Szal így látatlanban nem kell ennyire negatívnak lenni, és a tüzet szítani..Ezt úgy értem, h: csakafikacsakafikacsakafika..Ez fölösleges!Amúgy félreértés ne essék, nekem sem tetszenek a telefonok, de így az MWC előtt, mindenkit beelőzve, egy felsőkategóriás phablet..HTC szempontjából, sztem nem rossz húzás..És ennyi!
(#109) zuioch: Taptic engine az ám..Egy szaros rezgőmotor nem más, ráadásul rémgagyi..
De epöl szempontjából, még meg is értem a jack kukázását, mert valahogy el kell adni a wireless beats csodákat, de hogy a HTC miért megy utána..nah az jó kérdés?!
-
h4h01
senior tag
Köszönjük elég lesz!
erahurka: Én sem értem ezt a baromságot..Főleg a HTC-től..10-es ebből a szempontból verte a mezőny nagy részét, talán az LG v20, és a xiaomi mi MIX, és még a ZTE Axon 7 voltak közel hasonló szinten..Ebben az évben rendesen alávághatnának az apple-nek a gyártók, hogy ezt a fícsört még jobban nyomatják, még jobb minőségben, erre az összes gyártó kezd beállni a sorba, és ez szerintem mindenkinél így lesz..Csúcsmobiloknál főleg..Nem bántam meg h, tavaly vettem telefont..S Fuck you apple
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged