- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Nekem van 1 olyan rövidnacim, amibe a 7 collos X2-t tudom hurcolászni, de mivel legtöbbször még mást is visz az ember magával (alapesetben pl.pénztárca, lakáskulcs, személyi iratok) így általában kisebb táska mindig kell. Nem jó mindent a zsebekbe gyömöszölni.
Karandip: részvétem! Nekem előbb volt meg a szilikon tok és az üvegfólia e-bay-ről, mint maga a készülék.
-
TpS
őstag
Hamar meg lehet szokni, most egy 6.44 xiaomi mi max-ot használok, és nem érzem nagynak. Kizárólag a telefonálásnál nagy, minden más esetben jó a mérete. Előtte egy 7"-os mediapad x2-m volt, na ezt már én is nagynak éreztem, de lehet, hogy ha 16:9-es lett volna a 16:10 helyett, már kényelmesebb lett volna a telefonáláshoz.
-
törölt tag
Házon belül anno a Mate (1) is kiverte néhány embernél a biztosítékot, az 6.1 collal mutatkozott be. Most meg már sok telefon (phablet) van 6 col körül.
Érzésem szerint a nem túl kapós P8 Max környékén szeretnének próbálkozni mégegyszer. Nagyjából hasonló a méretezése -0.2 col mellett.
Nekem bejönnek az ilyen nagy "telefonok", csak a zsebeim nem szeretik. Zakóba meg nem szeretek pakolászni, csak apróságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest