- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Az tuti hogy tudja a magyar nyelvet a telefon ebay-en képernyőkép is van róla de ez még a legkisebb probléma hisz ellenék az angollal is a rom meg a vezeték nélküli töltés hiánya már nagyobb. Mert ha ebből is kijön egy nemzetközi változat mint anno a P8 Max-ból vagy a Mate8-ból akkor megsz*ptuk (de nagyon) hogy nem vártunk picit.
Tavaly (műtét utáni lábadozásnál) nagyon ráértem és gondoltam miért is ne kattintsak rendeltem egy X900-ast. Tulajdonképpen meg nem bántam de iszonyat mértékű szívás volt vele mire (spanyol nyelvű!!) recovery-t tudtam rá tenni, meg kigyomláltam belőle elég sok kínai vackot, plusz rátenni a gapps-ot readásul utóbbit minden romcserénél, volt ami multilanguage volt de többször a Morelocale 2 progival "magyarítottam" és vagy fél éve bejelentette az az egy!! ember aki értelmes romokat csinált a telefonra hogy vált egy másik készülékre nem lesz több rom...
A sors iróniája hogy jövőhéten újra műtenek (ez már "csak" fémkivétel) és nem szeretném újra elkövetni ezt a hibát hogy hirtelen berendelem aztán meg egyedül sz*pok mert itthon senki sem tud segíteni csak külföldi oldalak. -
Segal
veterán
Én írtam egy emberkének ebay-en és komolyan el is gondolkodtam a 128GB-os beszerzésén de kérdésemre válaszolva írta hogy nincsenek gyárilag google alkalmazások rajta (rátehetőek persze) meg vezeték nélküli töltést sem tud. Főleg az előbbi vette el a kedvem mert én szeretek romolgatni de a kínai verziókhoz alig jön valami főzött rom.
Legvégül meg az ismerőseim között 2 olyan huawei tulaj is van akiknek a kijelző feletti hangszórójuk meghalt a telefonba és az jelen esetben oltári cumi lenne mert jelen pillanatban vagy kiküldené az ember a telefont vagy sz*phatna mire be tudná szerezni az alkatrészt. Sajnos tanultam a Letv X900-asomból. Betört egy részen az érintője és még ha be is szerezném akkor is talán 3-4 szervízt találtam ahol vállalnák. Mivel tudom így használni ezért egyelőre hanyagoltam a cserét inkább váltanék. Akár erre vagy a Samsung A9Pro-ra de egyelőre még hezitálok melyik is lenne a jobb döntés. -
Kleroo
veterán
Nem az a lényeg, hogy meg lehet e szokni használat közben, hanem a tárolás. Én már régóta kis-táskában hordom, de ami jelentősen nagyobb az 5.7es Note-omnál, az már be sem fér, márpedig ennél nagyobb táskával nem szoktam nagyon férfi társakat látni mászkálni. Egyszerűen ez már vészesen nagy mindennap veled lévő mobileszköznek. Persze van aki kompromisszummal megoldja, eleve akta-táskával megy mindig mindenhova, gengszter-rövidnadrágba jár télen-nyáron minden nap, de ez már nem az átlag konzumer "szint". ergo nem hiszem hogy egy tömegek számára akart méret lesz (mint amilyenné a Note vált, hisz az még elfér pont a legtöbb embernél, csak megszokni kellet a használatát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest