- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Sziasztok! Szerintetek hozzá lehet még jutni ilyen telefonhoz jó áron mostanában?
-
Sasskent
csendes tag
Az egyetlen 9cm széles, komoly OLED mobil.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #113 üzenetére
Megérkezett. Valóban nem működik az angol LTE hálózaton, de HSPA+ üzemmódban 22Mbps-el tölt le és 4,8-al fel. Ami simán vállalható. Nagyon szép maga a készülék, egy műanyag pattintós tokkal érkezett. A hangja fűlhallgatóval veri az előző S7 telómat. A kijelző nagyobb mint a feleségem Note 4-e.(a note 4 nem fedi le a teljes képernyőjét.) Zsebben kényelmesen hordható mert vékony. Ha valakit érdekel, írhatok még róla. Az eglobalcentral-ról rendelve 270 fontba kerűlt.
-
Cynicelectro
aktív tag
Berendeltem eggyet. Holnap jön meg. Lehet, hogy jó nagy melléfogás lesz. A 4G (LTE) frekvencia nem egyezik az angol hálózatéval. Magyarul nem fog menni a 4G vagy semmi sem.
Holnap kiderül.
-
Scarface_
csendes tag
Sziasztok!
Ha ázsiai verziót veszek, akkor avval lehet később frissítési gondom?
Köszi -
lenovomen
aktív tag
Hali mindenki!
Rendeltem egy Amaizing H+ pro nillkin üvegfóliát, eredetileg honor 8-ra szerettem volna, de véletlen note sikeredett. 1000-ért eladnám. .
-
lovi27
addikt
Túl gondolkodod! Hogy megfizeti-e egy bolt a ráháruló kötelezettségeket azt nem tudom ellenőrizni, de nem is a vásárló feladata! Például honnan tudod. hogy a Puremobile vagy bármelyik bolt, kereskedelemmel foglalkozó cég befizeti-e a ráháruló kötelezettségeket? Mégis nap mint nap te is elmész az egyikbe és ott vásárolsz anélkül, hogy bizonylatot kérnél tényleg megfizetették-e az adókat. Erre vannak megfelelő szervek akiknek ez a feladatuk,
-
aAron_
őstag
Még senkinek sincsen? Tényleg egész jó árban van. Erősen gondolkodom rajta.
(#98) TpS: Hogy lehet áfa mentes? EU-n belülről adják fel?
-
TpS
őstag
Aki itthon szeretne venni, a puremobile-nál már kapható, persze sokkal drágább az áfa miatt, mint kintről.
-
TpS
őstag
Több adatlapot is átnéztem, de vagy nem említik az nfc-t, vagy ki is írták, hogy nincs, így szerintem kihagyták belőle.
Most egy xiaomi mi max-om van, gondolkodtam, hogy kéne egy ilyen, de még drága, és hardveresen se lenne erősebb, mert itt már 2K-s kijelzőt kell meghajtani. -
bimbi10
csendes tag
Sziasztok, engem is érdekelne ez a készülék, én is a 6+ felettieket szeretem használni, már 2 éve egy Asus Fonepad 8" használok, a méreteivel még nem voltak gondjaim, de már le kellene cserélni 1Gb/8Gb miatt, és ez a készülék nagyon tetszik, de nem tudom mennyire megbízható szoftveresen, a mérete tökéletes, egyébként van bene NFC?
-
Segal
veterán
válasz
#86973952 #96 üzenetére
Nálam 6+ colnál kezdődik a telefon tehát ezzel eléggé csökken a lehetőség plusz ha hozzávesszük hogy ne középkategóriás hardver legyen benne és kapható lehessen minimum 64GB belső tárhellyel de inkább 128GB és bővítehtő is legyen micro sd-vel. Végül hogy AMOLED kijelzős legyen. Ez tökéletesen megfelelne nekem csak az ára azért egyelőre egy picit necces (nem vállalják okosba ebayről) anélkül meg bárhonnan rendelné az ember kb 200-ra jönne ki...
Na mindegy jövőhéten műtét aztán 2 hét múlva már úgy is sokkal okosabb leszek custom rom ügyileg lesznek e, mennyi lesz, ár picit esik e stb. Ahogy a vak is mondta meglátjuk -
törölt tag
Szerintem a 128 gigás csak kintről rendeléssel lesz.
Én ilyen hangszóró problémával még nem találkoztam, pedig elég aktív felhasználó vagyok. Biztos előfordulhat hiba, mivel sorozatgyártásban készülnek a telefonok, de ez inkább szerencsétlen véletlen. Legalábbis középső kategóriától felfelé.
Amúgy Honor 8 is bőven lesz addig (nem tudom az a méret játszik -e nálad), szerintem elég korrekt "kis" gép lett. Mate 9 -nél én gyanítom nem lesz nagy váltás, mivel elvileg az új processzormagok akkor még nem fognak rendelkezésre állni. Én arra számítok, hogy emelnek a 955 órajelén, meg kap egy új GPU -t.
Szerk.:
Illetve pl. P8 Lite -nál volt ilyen, de az szoftveres hiba miatt az egyik ROM -on. Aztán javították. -
Segal
veterán
válasz
#86973952 #94 üzenetére
Ez eddig oké csak a kérdés hogy mikor lesz global verzió mert év vége körül meg már jön a Mate 9 ami ugyan kisebb kijelzős lesz de ezt leszámítva erősebb ajánlat.
Annak örülök hogy mókolás nélkül leszedhető a kínai Note 8-ra a Play áruház ezt nem tudtam bevallom őszintén viszont a 2 ismerős hangszóró problémája akkor is para. Readásul 2 különböző Huawei telefonról beszélünk tehát nem az hogy az egyik modellbe szériahiba. Global verzióba persze biztos ugyanez a hangszóró lenne de kérdés lesz e (főleg a 128GB-os) és mikor? (na meg mennyiért...)
Mindenesetre én egyelőre várok max ha valaki berendeli akkor írjon mert szívesen megnézném élőbe a telefont. -
törölt tag
Mate 8 és P8 Max -nál már előre lehetett tudni, hogy lesz EU verzió is, mert az a széria szolgáltatós. Csak pl. P8 Max nem minden országban volt hivatalosan.
Note 8 -nál több mint sanszos, hogy lesz global, amin lesz Play is. Viszont a nélküle érkező verzióval sincs gond, mert kínai app centerből letölthető és felrakható, ami alapban rajta van a ROM -on. Tehát itt nem kell vele komolyan mókolni. Amúgy Huawei/Honor -nál elég sok custom szokott lenni a kínai verziókra. Pl. HRT -s csapat KangVIP, egyebek. Viszont az egyedi SoC miatt valóban kevesebb főzött.
Amúgy még a kínai ROM -okon is van magyar nyelv, és már kevésbé hiányos, mint régebben. Egy-két SE változatnál előfordulhat, hogy nincs, de az is inkább Huawei felirat alatt. Mint pl. P szériában az Unicum verzió, ami focicsapat "szurkolói" telefon, angliában.
-
Segal
veterán
Az tuti hogy tudja a magyar nyelvet a telefon ebay-en képernyőkép is van róla de ez még a legkisebb probléma hisz ellenék az angollal is a rom meg a vezeték nélküli töltés hiánya már nagyobb. Mert ha ebből is kijön egy nemzetközi változat mint anno a P8 Max-ból vagy a Mate8-ból akkor megsz*ptuk (de nagyon) hogy nem vártunk picit.
Tavaly (műtét utáni lábadozásnál) nagyon ráértem és gondoltam miért is ne kattintsak rendeltem egy X900-ast. Tulajdonképpen meg nem bántam de iszonyat mértékű szívás volt vele mire (spanyol nyelvű!!) recovery-t tudtam rá tenni, meg kigyomláltam belőle elég sok kínai vackot, plusz rátenni a gapps-ot readásul utóbbit minden romcserénél, volt ami multilanguage volt de többször a Morelocale 2 progival "magyarítottam" és vagy fél éve bejelentette az az egy!! ember aki értelmes romokat csinált a telefonra hogy vált egy másik készülékre nem lesz több rom...
A sors iróniája hogy jövőhéten újra műtenek (ez már "csak" fémkivétel) és nem szeretném újra elkövetni ezt a hibát hogy hirtelen berendelem aztán meg egyedül sz*pok mert itthon senki sem tud segíteni csak külföldi oldalak. -
TpS
őstag
A spemall-on nézegettem, illetve az xda-n kerestem topikot, de még nem találtam a romolásról. Valszeg még túl friss a vas. Az X2-höz a kínai változathoz voltak gyakori frissítések, de amit itthon vettem (701L) semmi. Az enyémen a verzió b003 volt, a 703L-en meg b211, már 6-os androiddal. Ezért gondoltam, hogy inkább kintről kéne venni, de mindenképp jó lenne a sok kínai cuccot letakarítani, illetve a google cuccok meg kellenek rá, anélkül nem jó semmire. Majd rákérdezek a spemall-nál, hogy mi a helyzet. A leírásban multilanguage van amúgy, de azért jobb lenne egy nem webshopos rom, ki tudja milyen "ajándékokkal" van tele.
-
Segal
veterán
Én írtam egy emberkének ebay-en és komolyan el is gondolkodtam a 128GB-os beszerzésén de kérdésemre válaszolva írta hogy nincsenek gyárilag google alkalmazások rajta (rátehetőek persze) meg vezeték nélküli töltést sem tud. Főleg az előbbi vette el a kedvem mert én szeretek romolgatni de a kínai verziókhoz alig jön valami főzött rom.
Legvégül meg az ismerőseim között 2 olyan huawei tulaj is van akiknek a kijelző feletti hangszórójuk meghalt a telefonba és az jelen esetben oltári cumi lenne mert jelen pillanatban vagy kiküldené az ember a telefont vagy sz*phatna mire be tudná szerezni az alkatrészt. Sajnos tanultam a Letv X900-asomból. Betört egy részen az érintője és még ha be is szerezném akkor is talán 3-4 szervízt találtam ahol vállalnák. Mivel tudom így használni ezért egyelőre hanyagoltam a cserét inkább váltanék. Akár erre vagy a Samsung A9Pro-ra de egyelőre még hezitálok melyik is lenne a jobb döntés. -
TpS
őstag
Valaki tervezi egy ilyen vásárlását? Engem egyre jobban érdekel.
-
Prien
addikt
Nekem van 1 olyan rövidnacim, amibe a 7 collos X2-t tudom hurcolászni, de mivel legtöbbször még mást is visz az ember magával (alapesetben pl.pénztárca, lakáskulcs, személyi iratok) így általában kisebb táska mindig kell. Nem jó mindent a zsebekbe gyömöszölni.
Karandip: részvétem! Nekem előbb volt meg a szilikon tok és az üvegfólia e-bay-ről, mint maga a készülék.
-
Kleroo
veterán
Nem az a lényeg, hogy meg lehet e szokni használat közben, hanem a tárolás. Én már régóta kis-táskában hordom, de ami jelentősen nagyobb az 5.7es Note-omnál, az már be sem fér, márpedig ennél nagyobb táskával nem szoktam nagyon férfi társakat látni mászkálni. Egyszerűen ez már vészesen nagy mindennap veled lévő mobileszköznek. Persze van aki kompromisszummal megoldja, eleve akta-táskával megy mindig mindenhova, gengszter-rövidnadrágba jár télen-nyáron minden nap, de ez már nem az átlag konzumer "szint". ergo nem hiszem hogy egy tömegek számára akart méret lesz (mint amilyenné a Note vált, hisz az még elfér pont a legtöbb embernél, csak megszokni kellet a használatát)
-
TpS
őstag
Hamar meg lehet szokni, most egy 6.44 xiaomi mi max-ot használok, és nem érzem nagynak. Kizárólag a telefonálásnál nagy, minden más esetben jó a mérete. Előtte egy 7"-os mediapad x2-m volt, na ezt már én is nagynak éreztem, de lehet, hogy ha 16:9-es lett volna a 16:10 helyett, már kényelmesebb lett volna a telefonáláshoz.
-
CHIPman
nagyúr
Spemallon kapható elvileg minden változat, 410$ a 4/32.
-
pomorski
őstag
válasz
nickedez89 #57 üzenetére
Pedig a fotón lévő szakállas csávó meg az avatárod hasonlít kicsit, azon is szakállas csávó van.
-
Prien
addikt
Mivel ez már félig táblagép, nem fog jönni évente új készülék a sorozatból, de tegyük hozzá,hogy szerencsére.
A hardver jó darabig még bőven elég, a kijelzőt pedig valószínűleg nem fogják növelni, max. a felbontást. 5000 mAh akkutól sem fér el sokkal nagyobb- szerintem.
Szóval jöjjön inkább új szoftver, 4.0 EMUI-val , az elég ütős lenne.
Amúgy van X2 topic, csak eléggé kihalt. -
antim
tag
Az a baj, hogy a Mediapad X2 már több mint egy éves és úgy tűnik nincs folytatása. De lehet csak az Android N-et várják, vagy az X3 helyett jön a Nexus 7...
Ha valaki tud valami biztatót szóljon, mert az X2-m cserélném amit beleejtettem a kádba és a gps nem az igazi. Ilyenkor rossz a gyártók titkolózása, mert már rég vettem volna másik X2-t, ha nem mindig a következő hónapra pletykálnák az X3-at... brrr.
-
James67
aktív tag
Ha majd lehet kapni itthon akkor el lehet menni próbazsebre
-
karandip
tag
Hmm
Erre lehet lecserélem az X2-t... -
Hmm 2k kijelző meg a Mali T880 MP4 nem biztos hogy jó párosítás.
-
prolad
addikt
válasz
Carbonado11 #6 üzenetére
Ez már tényleg határeset. A magassággal van a baj, ha lennének 16:10es kijelzők, akkor jó lenne a méret. Főleg, hogy az oldalsó kávát már elég vékonyra tudják csinálni.
Egyébként tetszik. -
Prien
addikt
Én úgy gondolom, hogy legfőbb konkurenciája házon belül lesz. (Pl.P8 Max, Mediapad X2)
Lassan 0.2 collonként lefedik a piacot és minden méretben jelen lesznek egy versenyképes ajánlattal.
Nagyon szépen fejlődik az EMUI is. Jó lesz ez! -
wolfman
veterán
válasz
-Skylake- #52 üzenetére
Én meg téged gyűlöllek!
Na jó nem, de nyugodjál meg, nem mindenki olyan mint te. Én is régen feladtam a világmegváltó nézeteimet.
Nekem 5,5"-os Lenovo telefonom van, pont jó a mérete, de kipróbálnék nagyobb készüléket is. Ezt ha a fejemhez teszem nem nevetségesen nagy, de egy nagyobb már vicces képet mutatna. 6,6"-t simán el tudok képzelni magamnak hogy egész nap nyomogatom, forgatom, nézegetem, netezek stb. Zsebbe csak és kizárólag oldalzsebes gatya oldalzsebébe tenném. Farzsebbe nagyon nem. A pénztárca méret itt most irreleváns, mert ha leülök a pénztárcám nem törik meg, míg a telefonnak egy erősebb mozdulat kell farzsebben (bár nekem még nem fordult elő). De ha nem is törik meg, akkor is egy masszív, kemény készülék míg a pénztárcám bőr és hajlik ha kell, de mikor abban is apró van, arra se tudok leülni.
Szeretem a nagy kijelzőket, de van az a méret, amit már nem biztos hogy kényelmesen tudnék csak úgy hordani. Kezelni igen. Ezt meg szívesen kézbevenném. -
Nexave
tag
Dicséret volt tegyelek a tombolára 😂 Ne kakkerkodj, 1 év alatt 40 hozzászólasom van, én pont nem vagyok kommentgyüjtő!
-
törölt tag
Házon belül anno a Mate (1) is kiverte néhány embernél a biztosítékot, az 6.1 collal mutatkozott be. Most meg már sok telefon (phablet) van 6 col körül.
Érzésem szerint a nem túl kapós P8 Max környékén szeretnének próbálkozni mégegyszer. Nagyjából hasonló a méretezése -0.2 col mellett.
Nekem bejönnek az ilyen nagy "telefonok", csak a zsebeim nem szeretik. Zakóba meg nem szeretek pakolászni, csak apróságokat.
-
-Skylake-
addikt
Gyulolom az ilyen kommenteket, mirol beszelsz ? Nagyjabol 2,5 centivel hosszabb es 1,2 centivel szelesebb mint egy note 4, ami egy abszolut kozepes meret. Mer ne tudnad berakni a zsebedbe, vagy akarhova ? Eljon majd az az ido valaha az eletbe, hogy nem fog a fel forum szornyethalni attol, hogy egy telefon nagyobb mint egy bankkartya ? Jo lenne ha eljonne... nekem a note 4-et meg soha az eletbe nem volt problema zsebre vagni, pedig van olyan nadragom, amibe enis alig ferek bele, olyan szuk. Szvsz ez kene legyen a nagy meretu telefon, nem az 5,5". 5,5os telefon az abszolut kompkat meret, barhova el tudod rakni, ez a telefon sem nagy egyaltalan.
Szerk : felszaladtam a samsonite oldalara, megneztem 3-4 ffi penztarcat, az atlagos meretuk kb 14-15 × 10-11 centi. Namost ez a telefon kb 3 centivel nagyobb, mikozbe keskenyebb. Akkor ezekszerint te a penztarcat is kezben hordod ? Mer az is nagy akkor.
-
nickedez89
senior tag
Ez a 2.5D nagyon nem kéne hogy elterjedjen! Mostani telóm is ilyen és nem lehet rá edzett üveget rakni mert nem tud feltapadni a széleken!
Részemről fekete pont, hogy ekkora kijelzőnél sincs fizikai nav. bar!
Az osztott képernyő viszont irigylős!
Plusz az Emui is nagyon jó! -
Kleroo
veterán
Na erre kíváncsi leszek, hogy el tud-e terjedni. Anno a Galany Note1-re mindenki lepetélt, pedig szerintem simán használható méret volt. Most feleslegesen nagynak tűnt. Én régóta kis táskában hordom a telót, de ez a 6.6col már lehet túl nagy lenne. Úgy érzem ez már csak egyedi igényeket tud kielégíteni.
A Samu Note széria viszont túl kicsi. Most már N4-nél járok, de egy 6colra felhízlalhatnák már végre.
Szerintem: 4.5col-> nem telófüggő konzumer, 5col->konzumer 6col->phablet konzumer méret. A 6,6 már tényleg extrém a tárolás miatt.
Viszont simán filkóznék rajta, ha lenne rajta wacom "réteg" és cerka. De hát emiatt a samuhoz vagyok láncolva.....még mindig -
Szakiii
addikt
Szerintem ez már bőven nem telefon méret, phabletnek is nagy. Zsebre teszed legugolsz és kiszúrja az oldaladat.. Ez egy telefonálásra képes kis tablet. Ezt leszámítva korrekt ajánlat szép és minden oké vele csak nem telefon.
-
antim
tag
válasz
Cingáriusz #41 üzenetére
Leülhetsz! Egyes!
(Vissza a Polskidba...) -
6,6 col? Ekkora égbekiáltó baromságot. Adják tabletnek és akkor oké, de mobilnak igazi agybaj.
-
Szép, csak egy kicsit nagy, 6" az még jól is állna neki.
-
pomorski
őstag
Szimpi készülék, viszonylag jó áron.
-
moleculez
veterán
Bitang lett, mondjuk a képen az a fekete keret elég rosszul mutat, de lehet élőben nem olyan zavaró. Mondjuk ehhez a SoC-hoz nem tudom miyen lesz a Kirin 955, nem volt még ebben a kombóban. Várom a tesztet.
-
*Mukeey*
addikt
Nem értem én sem azokat,akik egy ilyen készülék bemutatójához benyögik,hogy ez nagy...Ez egy 6.6colos valami,persze,hogy nagy.Igy ezek a hozzászólások értemük vesztik azonnal.
Hogy legyen ON is:Mi Max és ez nagyon jó ajánlatok,aki nagy phabletet szeretne.Honor mellett szól a hazai forgalmazás lehetősége,a Xiaomi viszont nekem jobb ajánlatnak tűnik felszereltségben,kijelző fhd felbontása is jobb sebességet sejtet.Viszont a beszerzés körülményes,szinben csak fehér előlap van,128/4gb modell pedig elég drága lett(relativ). -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mackoapo11 #15 üzenetére
Csak úgy kérdem, ebben mi volt a szakmai hozzászólás.
Nagyon jól néz ki, biztosan jól is szuperál. Az ár is rendben van. Ettől még a nappalimba lenne jó, mert ekkora batárt nem cipelnék naponta. Ez is csak egy vélemény.
-
Freiherr
őstag
Élőben megsassantanám,mégis nilyen kézbe venni,de simán bevállalnám szerintem.
-
törölt tag
válasz
Carbonado11 #6 üzenetére
Rossz hírem van: nekem kicsi.
-
Balint1408
aktív tag
Jó lett a teló.
-
ctvagyok
őstag
A GPU gyengécske a 2k gaming-re, de ezt leszámítva a kategóriája egyik legjobb nagy phabletjének tűnik. A 2k kijelző ebben a méretben szerintem feltétlen szükséges 2016-ban, persze ettől még pentile. Sajnos ez ma a SAMOLED-del jár, 5,7"-en nekem már tökéletes a WQHD pentile, nem tudom 6,6"-en mennyire lenne zavaró. Én örülök az AMOLEd kijelzőnek is. Az ár sem rossz, még ha ennél drágább is lesz akár Kínában is.
A kamera meg a P8-hoz hasonlónak tűnik. Ha a throttling akkora, mint a Mate 8-nál, vagy kevesebb (jó nagy méret), akkor az S820-al is felveszi a versenyt ez a chip CPU-ban. Nem nagyon tudok rosszat mondani a specifikációk alapján, gondolom b20 is lesz benne. -
atike
nagyúr
Picit kisebb verzió nem lesz...?
Mondjuk 6 col...
-
Matada2.3
veterán
Személy szerint nem tudnék egy ilyen méretű Phabletet használni.. De aki ekkora telefont keres, annak eléggé bestbuy lehet ez a készülék
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Carbonado11 #6 üzenetére
Pedig egyeseknek túl nagy
Mondjuk nyilván nem ők a célközönség
Jó lenne valami összehajtható készülék már végre és, akkor nagy képernyő, de kis helyet foglal a zsebben
-
kóóó
aktív tag
Mondjuk ha mar tabletet akarnak kivaltani vele, akkor egy mini hdmi kimenetet vagy mhl kepesseget rakhatnanak bele...
-
8zabi
őstag
végre egy alternatíva a Nexus 6 után
-
válasz
mackoapo11 #15 üzenetére
Au elmúlt hetekben vittem gyerekeket túrázni. Ők az autókra mondták mindig azt, hogy stipistop, az enyém, vagy fúj, ez nem kéne. Várom, ez mikor jelenik meg itt is
-
mackoapo11
aktív tag
válasz
Heisenberg69 #13 üzenetére
És miért? Egy forumban nem írhatom le a véleményem? kettönk küzöl te vagy a trol,nem én.....Amúgy meg nagyon idegesítő,hogy minden cikkhez 254 hozzászólás csak arról szól,hogy túl nagy,túl kicsi,túl rövid,túl hosszú,nekem nem kéne(amúgy se lenne rá pénze az életben),csak azért,hogy legyen 128 ezer "szakmai" hozzászólása.
-
bostone
addikt
Ez nem is rossz ajánlat.
Tudja valaki, hogy milyen készülékek érkeznek idén hasonló méretben?
Most éppen csak az asus ugrik be, de mintha harmatosabb belső tartalommal rendelkezne. -
Heisenberg69
senior tag
válasz
mackoapo11 #11 üzenetére
És miért? Egy fórumba nem írhatja le a véleményét... kettőtök közül te vagy a troll,és nem ő.
Egyébként nekem 5,5 alatt nem kéne telefon, de ezt már nem vállalnám be. -
Teo.
aktív tag
Nemértem a fanyalgókat. Ez egy nagyon jó, kompakt tablet Amoled kijelzővel. Igazából kár,hogy nem 6'8 colos
-
a.sebi
őstag
válasz
Carbonado11 #6 üzenetére
Olvassd el a 8 as hozzászólást! Szerintem egy doksiba bevan mentve nekik ez a mondat es minden 5 collnal nagyobb hírhez betolják copy paste.
-
balgab84
aktív tag
Ez már inkább tablet, nem fér el sehol, csak nyűg lenne.
-
James67
aktív tag
Hűha, tetszik
Kb. 1 év múlva, következő telefonnak .....
És kíváncsi leszek majd egy tesztre is. -
Carbonado11
tag
Jöhetnek az " Ááááá túl naaaagy ! " - féle picsogások.
-
fornettisuti
veterán
karcsunak tunik az 4500-as akku a redmi 3 5"-jahoz kepest 4100, pedig volna benne hely
-
Richie86
senior tag
Szimpatikus készülék. Ha nagyobb mancsom lenne, mindenképp számításba venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest