Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
-Skylake- #52 üzenetére
Én meg téged gyűlöllek!
Na jó nem, de nyugodjál meg, nem mindenki olyan mint te. Én is régen feladtam a világmegváltó nézeteimet.
Nekem 5,5"-os Lenovo telefonom van, pont jó a mérete, de kipróbálnék nagyobb készüléket is. Ezt ha a fejemhez teszem nem nevetségesen nagy, de egy nagyobb már vicces képet mutatna. 6,6"-t simán el tudok képzelni magamnak hogy egész nap nyomogatom, forgatom, nézegetem, netezek stb. Zsebbe csak és kizárólag oldalzsebes gatya oldalzsebébe tenném. Farzsebbe nagyon nem. A pénztárca méret itt most irreleváns, mert ha leülök a pénztárcám nem törik meg, míg a telefonnak egy erősebb mozdulat kell farzsebben (bár nekem még nem fordult elő). De ha nem is törik meg, akkor is egy masszív, kemény készülék míg a pénztárcám bőr és hajlik ha kell, de mikor abban is apró van, arra se tudok leülni.
Szeretem a nagy kijelzőket, de van az a méret, amit már nem biztos hogy kényelmesen tudnék csak úgy hordani. Kezelni igen. Ezt meg szívesen kézbevenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest