- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem a 128 gigás csak kintről rendeléssel lesz.
Én ilyen hangszóró problémával még nem találkoztam, pedig elég aktív felhasználó vagyok. Biztos előfordulhat hiba, mivel sorozatgyártásban készülnek a telefonok, de ez inkább szerencsétlen véletlen. Legalábbis középső kategóriától felfelé.
Amúgy Honor 8 is bőven lesz addig (nem tudom az a méret játszik -e nálad), szerintem elég korrekt "kis" gép lett. Mate 9 -nél én gyanítom nem lesz nagy váltás, mivel elvileg az új processzormagok akkor még nem fognak rendelkezésre állni. Én arra számítok, hogy emelnek a 955 órajelén, meg kap egy új GPU -t.
Szerk.:
Illetve pl. P8 Lite -nál volt ilyen, de az szoftveres hiba miatt az egyik ROM -on. Aztán javították. -
törölt tag
Mate 8 és P8 Max -nál már előre lehetett tudni, hogy lesz EU verzió is, mert az a széria szolgáltatós. Csak pl. P8 Max nem minden országban volt hivatalosan.
Note 8 -nál több mint sanszos, hogy lesz global, amin lesz Play is. Viszont a nélküle érkező verzióval sincs gond, mert kínai app centerből letölthető és felrakható, ami alapban rajta van a ROM -on. Tehát itt nem kell vele komolyan mókolni. Amúgy Huawei/Honor -nál elég sok custom szokott lenni a kínai verziókra. Pl. HRT -s csapat KangVIP, egyebek. Viszont az egyedi SoC miatt valóban kevesebb főzött.
Amúgy még a kínai ROM -okon is van magyar nyelv, és már kevésbé hiányos, mint régebben. Egy-két SE változatnál előfordulhat, hogy nincs, de az is inkább Huawei felirat alatt. Mint pl. P szériában az Unicum verzió, ami focicsapat "szurkolói" telefon, angliában.
-
TpS
őstag
A spemall-on nézegettem, illetve az xda-n kerestem topikot, de még nem találtam a romolásról. Valszeg még túl friss a vas. Az X2-höz a kínai változathoz voltak gyakori frissítések, de amit itthon vettem (701L) semmi. Az enyémen a verzió b003 volt, a 703L-en meg b211, már 6-os androiddal. Ezért gondoltam, hogy inkább kintről kéne venni, de mindenképp jó lenne a sok kínai cuccot letakarítani, illetve a google cuccok meg kellenek rá, anélkül nem jó semmire. Majd rákérdezek a spemall-nál, hogy mi a helyzet. A leírásban multilanguage van amúgy, de azért jobb lenne egy nem webshopos rom, ki tudja milyen "ajándékokkal" van tele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest