Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

válasz TpS #81 üzenetére

Nem az a lényeg, hogy meg lehet e szokni használat közben, hanem a tárolás. Én már régóta kis-táskában hordom, de ami jelentősen nagyobb az 5.7es Note-omnál, az már be sem fér, márpedig ennél nagyobb táskával nem szoktam nagyon férfi társakat látni mászkálni. Egyszerűen ez már vészesen nagy mindennap veled lévő mobileszköznek. Persze van aki kompromisszummal megoldja, eleve akta-táskával megy mindig mindenhova, gengszter-rövidnadrágba jár télen-nyáron minden nap, de ez már nem az átlag konzumer "szint". ergo nem hiszem hogy egy tömegek számára akart méret lesz (mint amilyenné a Note vált, hisz az még elfér pont a legtöbb embernél, csak megszokni kellet a használatát)

• Kleroo

veterán

Na erre kíváncsi leszek, hogy el tud-e terjedni. Anno a Galany Note1-re mindenki lepetélt, pedig szerintem simán használható méret volt. Most feleslegesen nagynak tűnt. Én régóta kis táskában hordom a telót, de ez a 6.6col már lehet túl nagy lenne. Úgy érzem ez már csak egyedi igényeket tud kielégíteni.

A Samu Note széria viszont túl kicsi. Most már N4-nél járok, de egy 6colra felhízlalhatnák már végre.
    Szerintem: 4.5col-> nem telófüggő konzumer, 5col->konzumer 6col->phablet konzumer méret. A 6,6 már tényleg extrém a tárolás miatt.
    Viszont simán filkóznék rajta, ha lenne rajta wacom "réteg" és cerka. De hát emiatt a samuhoz vagyok láncolva.....még mindig :D

Új hozzászólás Aktív témák