- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyetértek, én pl. az AGP-s 7300GT-vel sokkal többet szívtam, mint azóta bármelyik VGA-val - a teljesítményben kitűnő 9x.xx-es drivercsaláddal egyszerűen nem ment normálisan együtt...
far cry 2 téma: na pont itt lehet a kutya elásva - arra gyanakszom, hogy a DX10.1-es megoldásnak kisebb a memória-igénye (azon az alapon, hogy ha két render pass párhuzamosan megy, akkor átlagosan kevesebb időt töltenek a render targetek a memóriában).
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom... gyakran jönnek ki driverek, de a legutóbbi 3 nv drivert felraktam a 7300gt-mhez és egyikkel sem indult be a win, annyira gatyára vágta... aztán a 9600gt-nél szintúgy... másnak meg gtx260-al is voltak problémái... hiába adnak ki havonta drivert, ha a felhasználók nagy része szív velük... régebben ha lényegesebb változtatások jöttek ki, akkor jöttek általában új drivercsomagok... és a driverek 99%ával gondom sem volt emiatt...
-
rumkola
nagyúr
Ok, anno én is ezt állítottam, aztán mindenféle szaki meggyőzött, hogy a heat effect a doom3-ban az bizony DX 9-es hívás. Nehezen hittem, mert esküdtem rá hogy JC only OGL, de aztán csak meggyőztek.
Tökéletesen értem a dolgot és inkább elhiszem, hogy OpenGL az effekt is, de sokan állították, hogy van benne DX9-es kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fujifilm X
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest