- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem a szintén agp-s 7300gt-m meg csak a 9x.xx-es driversorozattal volt hajlandó normálisan menni
azóta a frissebbekkel nem... pont ezt mondom
emlékszem, hogy régen is voltak szép nagy szívások driverekkel, de most elvártam volna, hogy az újonnan vett márkás(!) 9600gt-m menni fog valami új driverrel csont nélkül... erre nem
ati tulajoktól is hallottam nagy háborgásokat ugyanígy...
-
janos666
nagyúr
Nekem eddig egy Doom3/Quake4 motoros játék grafikai világa se tetszett.
Bár nem is nagyon csináltak vele olyan játékot ami nekem úgy egyáltalán bármi miatt tetszett volna. A Prey-t meg a Quake Warst fel se tettem itthon csak képeket néztem, talán majd a Wolfensteinbe magam is belepislantok, de az se valószinű. -
janos666
nagyúr
Engem még a megjelenése napján lepett meg a dolog. Mountoltam az ISO-t, indítottam a telepítőt, aztán első amin megakadt a szemem az autoplay menüben hogy "install DX9". Mondom "Mivan, nem úgy volt hogy opengl játék lesz?" Aztán az lett rá a magyarázat, hogy directx-en át éri el az egeret és a billentyűzetet (directinput), meg talán még a hangkártyát is (bár ezt nem hiszem, akkor lehetett volna eleve EAX-os).
Amúgy én még a nyáron szórakoztam az AC-vel: [logout]
Érdekes hogy azóta sincs újabb patch, pedig igérgették hogy újra előveszik majd a DX 10.1-et. -
janos666
nagyúr
Próbáltad már 1920x1200-ban? Ott nincs ingyen AA, a 8800GTS a 2x-et se bírta, de a 4870-en se raktam 2x fölé DX10-ben, a 10.1 is csak pár FPS-t hozott, kb a 2x sebessége körül lett volna a 4x AA, csak nekem durván bugos volt a játék patch nélkül ezzel a kártyával és az akkori 8.7 körüli catalystokkal.
Jah, tényleg Abu, most letámadlak egy kis aprósággal:
Emlékszel mikor még nyáron kérdeztem a Radeon Rx7xx topicban, hogy az 1920x1200-as monitorommal megérné-e várnom az 1Gb-os 4870-esekre, vagy elég lesz az 512Mb is?
Namost itt a Far Cry 2, nem tudom ti tesztelgettetek-e már vele, de a Guru3D-s grafikonok tanulsága szerint már 1920-ban, AA nélkül is igen szignifikáns javulást hoz a framebuffer duplázása. 36-44, azaz 22% FPS többlet a gigás 4870 javára. És akkor még egy 2x AA ráfér a képre ekkora felbontásban is.
Igaz, ezek a tesztek még nem az új hotfix driverrel, meg nem is a 9.5-ös vagy 10.10-es driverrel készültek, lehet televan a játék is memory leakkal és sokat dob majd az első patch, de úgy tűnik nem csak a Crysisnak jött jól a sok VRAM, hanem a kipofozott motornak is.Nem azért hogy baj, de lehet hogy téves volt a jóslatod? Túlbecsülted a dolgokat, hogy a radeonok milyen jól bánnak a RAM-al, a Geforceok meg milyen szarul? (a geforceok is hasonló meredkségű görbét futnak be RAM tekintetben) Vagy ez a Cryengine motor egyéni eset? Clear Sky tesztet még nem néztem...
Még a Cleay Sky féle DX10.1-et is fel akartam hozni, miután régen optimistán beszéltél róla, csak most látom te már a .06 patchről regélsz, én pedig csak a .04-et néztem még, de ott kimondottan lassult a játék mikor DX10-be raktam, sima presetes maxon AA nélkül is volt valami 20 FPS-em (még nemhotfixes 8.10-el .04 verzióban, majd megnézem frissítgetve).
Amúgy egész jól fut a Far Cry 2 ezzel a hotfix driverrel. 1920x1200, 2x AA, és csak a shadow quality-t kellett mérsékelnem 1 lépcsővel a menüben, minden más maxon, és singleben már úgy-ahogy játszható. (multihoz azért butítanám még) Csak itt-ott veszem észre hogy lehetne több FPS, de szerintem még 1 játékpatch meg még 1 driver és jó lesz. (addig asszem úgyse tolom végig míg nem lesz magyar felirat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Subaru topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest