- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Ok, anno én is ezt állítottam, aztán mindenféle szaki meggyőzött, hogy a heat effect a doom3-ban az bizony DX 9-es hívás. Nehezen hittem, mert esküdtem rá hogy JC only OGL, de aztán csak meggyőztek.
Tökéletesen értem a dolgot és inkább elhiszem, hogy OpenGL az effekt is, de sokan állították, hogy van benne DX9-es kód.
-
rumkola
nagyúr
Én is úgy látom, hogy nagyon visszafejlődtek a dolgok textúra ügyileg. Elég megnézni ez első UT-t (detailed textúrákkal) vagy a Serious Sam-et. A falhoz közel menve elképesztően részletes és élethű textúrák vannak, míg mostanában a mocskos paca a divat (ezerszer gyorsabb hardware-el és memória mennyiséggel). Röhej.
-
rumkola
nagyúr
Mindenesetre nagyon vicces, hogy ugyebár a DX9 és DX 10 között sincs látható különbség (persze az igazi kockák ezeket állóképeken keresik nagyítóval). Ebből adódóan el lehet képzelni, hogy mekkora egetverő és szembeötlő különbség lesz a DX 10 és a DX 10.1 között.
Szerintem ez a tipikus nesze semmi fogd meg jól, vegyél új HW-t hülyegyerek esete.
Az meg kizárt, hogy valami úgy elterjedjen, hogy a piac fele nem támogatja - szerintem ennek felismeréséhez nem kell atomfizikusnak lenni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest